• Kela1981

    Junibebisar 2014

    Jag har 6 kg kvar tills jag är nere på ruta 0 igen. Men det var ca 6 kg över min målvikt. Plus att när jag blev gravid hade jag mycket mer muskler än vad jag har nu så jag har fett att gå ner och muskler att bygga. Började träna på riktigt förra veckan och det är deprimerande att inse att hela core-muskulaturen är nere på 0 igen :(

    I övrigt hade jag en riktig skit-natt igår med mycket skrik och oroligheter. Hoppas verkligen att denna natten blir bättre. De senaste nätterna har jag lagt henne i sin säng när hon somnar vid 7-8 snåret istället för i vagnen som vi gjort tidigare. Ibland så sover hon rätt länge första passet så om hon somnar i sängen så slipper jag flytta på henne. Men hon vaknar fortfarande ungefär var 3-4e timme och vill ha mat eller napp. Känns som man bara läser om bebisar som sover genom hela natten överallt :( Jaja, vår tur kommer väl den också en vacker dag :)

  • Kela1981

    Åh vilken natt vi har haft! Hon somnade vid 20 och vaknade vid midnatt och sen vid 4:30 för att äta och sen sov hon till 8! Vaknade både utvilad och före bebis, helt fantastiskt! Nu sitter jag och väntar på att hon ska vakna så att vi kan åka och hälsa på en liten 2-veckors Olof <3

    Önskar er alla en underbar fredag :)

  • Kela1981
    soffipropp1987 skrev 2014-10-04 10:33:41 följande:

    Någon mer än jag som så fort man ska ut och gå måste byta om till träningskläder för man blir så svettig varje gång?! Jag kan liksom inte gå ut på promenad, jag MÅSTE gå så fort som möjligt :D


    Samma här! Har samma syndrom när jag cyklar :)
  • Kela1981
    soffipropp1987 skrev 2014-10-05 12:32:50 följande:

    Snart dags för smakportioner! När har ni tänkt att börja och med vad? :)

    Min son är 3,5 månader nu och man vill ju börja inom kort. Jag har köpt havregröt, men väntar väl en vecka till iallafall.

    Kul med lite nya i gruppen också :D


    Ja visst ska det bli spännande med mat?! Jag har tänkt mig att vänta tills hon är fyra månader vilket är om två veckor. Naturell havregröt, potatis, morötter, palsternacka kanske? Allt som är mosvänligt :) Banan? Avokado? Eller frukt kanske man ska vänta med? Ska prata om smakisar nästa gång på BVC och hoppas få lite tips där. Vill i möjligaste mån undvika burkmaten utan låta henne smaka rena smaker och inte geggamojja :) Lägger hellre lite energi på att laga egen mat till henne i så fall :)
  • Kela1981

    Såhär är det enda sättet Alice vill sova på idag. Blir ju helt nipprig av att ha henne sovandes på mage men ungen somnar inte på annat sätt. Dessutom med ansiktet rakt ner i kudden! Hon sov i samma ställning fast på mig i morse och då känns det lite tryggare. Hur tänker ni om magläge? Hon har vänt sig flera gånger från mage till rygg men inte tvärtom än.

  • Kela1981
    Åttiotalist skrev 2014-10-06 13:11:20 följande:

    Imorgon åker vi på semester till Italien och jag är jättenervös över hur det ska fungera osv. Har läst en miljon trådar och artiklar som rör ämnet känns det som.. 


    Åh vad mysigt! Det kommer att gå jättebra ska du se. Jag hade nog bara kollat med typ Apoteket eller BVC om vad som kan vara bra att ha med sig. Varför skulle det inte gå bra? Vad är det du är nervös för?
  • Kela1981

    Försökte ta bort kudden men hon blev vansinnig då. Faceplant i kudden ska det vara om hon får välja. Lyckades dock få henne att sova natten på sidan istället :)

  • Kela1981
    nica skrev 2014-10-07 16:17:09 följande:

    De med 6 månader är väl lite rekommendationer. Mina barn har suttit i sitt del när de varit stabila. Runt 4 månader. Man får "lyssna" på sin bebis.

    Min lilla nöjer sig än med liggdel så jag väntar ett tag till smile1.gif

    Min dotter har gett sig fanken på att hon ska sutta pp tummen så hon har börjat dra ut nappen från munnen och väljer tummen. Kämpar just nu med att hon inte ska börja med tummen. ...svårt när hon är såååå sjukt söt när hon suttar pp den:-P


    Vad räknar du som stabila? Alice är inte galet förtjust i sin liggdel men hon är bara 4 månader :(

    Vi har samma sits med tummen här :/ Vill inte att hon ska börja helt med tumme så jag trugar fortfarande med nappen när jag ser det. Men visst är det gulligt :)
  • Kela1981
    soffipropp1987 skrev 2014-10-07 18:16:03 följande:

    Nu har det hänt!! L har vänt sig från rygg till mage!! Så himla gulligt och så blir han förbannad om han inte klarar det andra gånger :)


    Grattis! Vad stark han är! Alice tar i för kung och fosterland men är ändå en bra bit ifrån.

    Nu börjar det hända massor ju!
  • Kela1981

    Köpt ny skötväska i dag, så himla nöjd! Vi fick en av en väninna men den är så sjuuuukt stor och vansinnigt osmidig att ha med sig om man inte har den hängande på vagnen. Har letar länge efter en som inte är så galet stor och som inte ruinerar oss i inköp ;)

    Denna är heeeelt perfekt <3

Svar på tråden Junibebisar 2014