• Anonym (...)

    Det är inte hans barn... Jag gjorde ett stort misstag!

    Hej.
    Jag är gift med en underbar man sen två år tillbaka , vi har haft det upp och ner han jobbar mycket och känner ibland att jag inte får den uppmärksamheten jag behöver , han tror att jag är lycklig bara för att han köper saker / möbler men det är inte allt ! Vi är ofta tysta pratat knappt , har vanlig tråkig sex sen Sover vi . Slutade med att jag var otrogen , hade sex med min kollega tre gånger och ångrade det varje gång men sa stopp till sist och slutade till och med att hälsa på honom . Han reste dessutom till Tyskland då han fick ett bättre jobb och bor nu där sen 6 månader tillbaka.

    Det värsta var att jag blev gravid och visste att det var 100% kollegans då han kom i mig och (min man använder alltid kondom)

    Jag ville göra abort men kunde inte , jag sa till min man att jag var gravid sa aldrig att jag var otrogen eller att barnet inte var hans . Han undrade så klart hur jag blev gravid då han alltid använde kondom men sa bara att "den kanske sprack inte vet jag" . Han litar på mig och trodde säkert inte ens en sekund att han inte var pappan. Jag föder om ungefär 7-10 dagar rätt nära och är nervös / har ångest . Min man är jätte glad och har målat om barnets rum / till flickrum ,köpt leksaker , kläder och nappar .

    Vad ska jag göra ? Ska jag berätta eller bara fortsätta lögnen dessutom så har jag inte kontakt med min "så kallad kollega" han har rest och vet ingenting om honom .

  • Svar på tråden Det är inte hans barn... Jag gjorde ett stort misstag!
  • Stinahej123456

    Ett väldigt vackert slut på en beklaglig historia. Kul för er!

  • Anonym (****)

    Detta med att inte berätta för dottern.....njea......

  • Anonym (kalle)

    Han får väl sätta kyskhetsbälte på dig, för lita på dig kan han inte.

  • Anonym (fylladig)
    Anonym (****) skrev 2014-08-03 13:22:49 följande:

    Detta med att inte berätta för dottern.....njea......


  • Anonym (xanor)
    Anonym (...) skrev 2014-08-03 13:14:08 följande:

    Hej!

    Tack för Er alla! För alla svar även negativa . Förstår att otrohet är det värsta som verkligen kan förstöra ett förhållande .

    För min del så är det sista gången jag skriver då jag redan fick vad jag ville och hade modet att berätta tack vare er/ min mamma.

    Min man kom hem i morse , kramade om mig när jag sov , jag vaknade och började prata med honom om det då frågade han varför och hur jag kunde göra så mot honom osv . Jag svarade på Allting helt ärligt och vad jag fick för svar är att han inte kan förlåta mig så lätt , att det kommer att ta tid , och med den tiden kommer han att försöka förändras och ge mig det jag behöver av honom . Angående min flicka så sa han att han inte kan sluta tänka på att flickan är hans , då han tänkt så i över 8 månader , han har väntat på henne och älskar henne fast han inte träffat henne än, hans regel var dock att vi aldrig berättar för barnet att min man inte är pappan . Jag sa ja ! Jag och min man kommer inte berätta något för min flicka . Detta blir bäst så . Jag är lycklig just nu väldigt bekväm med hur det gick till , borde bara ha berättat detta innan .

    Tack igen alla! Jag ska nu försöka umgås med min man och reda ut några saker till ! Ha en trevlig söndag .


    Det är ju skitbra att ni inte berättar för ungen, eller inte. Sjukdomshistorik? Ärftliga sjukdomar? Att veta sådant kan ju vara livsavgörande.
  • Anonym (dita)

    Så ni ska lura dottern hela hennes liv? Inte alls okej.

  • molly50
    Anonym (...) skrev 2014-08-02 23:43:44 följande:

    Jag skyller inte ifrån mig . Sa redan att det var mitt fel att jag var otrogen och mitt fel också att jag ljög , förklarade dock varför detta hände och det var för att jag var olycklig (det är ingen ursäkt) men så var det bara .

    Jag har berättar för min man att jag varit otrogen dock inte tre gånger , han frågade själv inte , sa också att barnet inte var hans. Min man reagerade inte , han var helt tyst sa ingenting men gick till rummet packade sina saker i en liten väska och gick ut hemifrån . Försöker ringa honom varje 30-40 min han svarar inte . Om jag nu känner honom rätt så kommer han tänka på det / lugna ner sig sen komma hem . Jag är krossad har gråtit i över en timme vill bara att han kommer hem vill att han förlåter mig men det är bara han som kan avgöra .


    Jättebra att du har berättat!

    Hopas nu att han tänker igenom allt och ordentligt och kommer tillbaka så att ni kan reda ut allt från början till slut.
    Mattias och Hannah.
  • molly50
    Anonym (fylladig) skrev 2014-08-03 01:47:20 följande:
    Du kan vara lugn, du blir belönad för allt.. Livet kommer att dela ut stora vinsten till dig. Inom något eller några år med en ny man och kanske ett barn till, lyckligare än någonsin

    Han som stack är den som kommer att få nitlotten i livet..  Han kommer att sitta där med en dröm som är krossad och psykologiska besvär ett bra tag framöver och en tillit som är skadad.. Så närma en dröm om en familj och dröm om ett barn med dig..
    Så mest troligt är att han aldrig ger sig in i familjebiten igen och aldrig får barn..

    Det är inte livet som suger, det är karma...
    På vilket sätt har han dragit nitlotten? Det är inte han som har varit otrogen och ljugit om det och dessutom ljugit om vem pappan till barnet är.

    Om han väljer att lämna så kommer han att gå vinnande ur det här då han kan vara stolt över att vara ärlig och kanske hitta en likasinnad kvinna som förtjänar honom.

    Det enda TS kan vara stolt över är att hon nu har berättat sanningen. Även om hon borde ha gjort det betydligt tidigare.
    Mattias och Hannah.
  • molly50
    Martyr skrev 2014-08-03 03:55:48 följande:

    TS, i din mans sits så hade jag kastat ut dig och din horunge för att klara er bäst ni vill.

    Ni som tror att sådant här är "olyckor" måste läsa mer om människans beteenden och biologi. Kvinnor gör såhär när de anser att mannen de lever med är stabil och trygg, en god försörjare, men som samtidigt av kvinnan anses ha för dåliga gener att skaffa barn med.

    De låter sig befruktas av killar som är snyggare, längre, muskulösare, har större penis eller vad det nu kan vara (ofta en mix) och låter sedan den andra mannen betala för barnet och kvinnans uppehälle.

    Det är därför ungefär 10 % av männen lever ovetande med barn som inte är deras.


    Onödigt att kalla barnet för horunge. Det har inte medverkat i det här och har inte bett om att få komma till världen.
    Det är inte barnets fel att mamman har ställt till det.
    Så håll barnet utanför,är du snäll.
    Den enda som har gjort fel här är TS och det vet hon mycket väl.
    Så det är inte ens värt att diskutera längre.
    Mattias och Hannah.
Svar på tråden Det är inte hans barn... Jag gjorde ett stort misstag!