• Anonym (...)

    Det är inte hans barn... Jag gjorde ett stort misstag!

    Hej.
    Jag är gift med en underbar man sen två år tillbaka , vi har haft det upp och ner han jobbar mycket och känner ibland att jag inte får den uppmärksamheten jag behöver , han tror att jag är lycklig bara för att han köper saker / möbler men det är inte allt ! Vi är ofta tysta pratat knappt , har vanlig tråkig sex sen Sover vi . Slutade med att jag var otrogen , hade sex med min kollega tre gånger och ångrade det varje gång men sa stopp till sist och slutade till och med att hälsa på honom . Han reste dessutom till Tyskland då han fick ett bättre jobb och bor nu där sen 6 månader tillbaka.

    Det värsta var att jag blev gravid och visste att det var 100% kollegans då han kom i mig och (min man använder alltid kondom)

    Jag ville göra abort men kunde inte , jag sa till min man att jag var gravid sa aldrig att jag var otrogen eller att barnet inte var hans . Han undrade så klart hur jag blev gravid då han alltid använde kondom men sa bara att "den kanske sprack inte vet jag" . Han litar på mig och trodde säkert inte ens en sekund att han inte var pappan. Jag föder om ungefär 7-10 dagar rätt nära och är nervös / har ångest . Min man är jätte glad och har målat om barnets rum / till flickrum ,köpt leksaker , kläder och nappar .

    Vad ska jag göra ? Ska jag berätta eller bara fortsätta lögnen dessutom så har jag inte kontakt med min "så kallad kollega" han har rest och vet ingenting om honom .

  • Svar på tråden Det är inte hans barn... Jag gjorde ett stort misstag!
  • MxMeNow

    Det enda rätta är att berätta! Låt säga att barnet föds och utseendemässigt anar ingen något, men tänk om blodgruppen inte stämmer. Barnet kanske blir sjukt och behöver pappan för att donera något. Sanningen kommer alltid fram och det är bättre att berätta nu än när barnet är fött.

    Om du inte bryr dig om din man så hoppas jag att du som mamna bryr dig om barnet såpass att hon iaf får veta vem hennes biologiska far är.

  • Anonym (tips)

    Alla män och kvinnor bör hålla såna här trådar i minnet, det är några såna här per år. Alla män bör göra ett faderskapstest. Om inte för att vara säkra för er egen skull så gör det för män som ts man och barn som deras ofödda barn och gör det till en självklarhet med faderskapstest.

  • Anonym (A)

    Jättebra att du tänker berätta ts! Det kommer vara skitjobbigt men en lättnad när det är gjort. Och om din man kan förlåta dig, så är det ju upp till er hur ni vill göra med resten. Eftersom ni är gifta så kommer han automatiskt skrivas som barnets far. Sen om ni vill hålla det här mellan er, så är det ju upp till er! Eran omgivning behöver ju egentligen inte veta, men det beror ju helt på hur din man reagerar och kommer känna kring situationen. Lycka till! Återkom gärna i tråden när du har berättat..

  • Anonym (****)

    Berätta nu.
    Att vänta tills barnet är fött o han har fäst sig vid barnet är ju vidrigt grymt.
    Självklart kommer sanningen fram förr eller senare.
    Vad händer om barnet är/blir allvarligt sjukt?
    O finns det ingen likhet mellan dem, så kommer fler att undra.

  • The past is now
    Anonym skrev 2014-08-01 17:24:01 följande:

    Säger tvärtemot. Varför ska du berätta? För att rena ditt eget samvete? Du kommer förstöra för både din man och barnet. Det finns ingen anledning alls att berätta. Föräldraskap har inget med biologi att göra. Eftersom du inte hade vett att berätta från början bör du hålla mun nu och för all framtid.


    Vad vet du om det? Alla barn har rätt att veta sitt BIOLOGISKA ursprung. Det vissa kvinnor gör är så äcklande..stackars barn..Inför obligatoriska dna tester nu.
  • Anonym (Var ärllig)

    Ta tjuren vid hornen och berätta genast för din man! Hoppas att han slänger ut dig med huvudet före. Fy fan för otrogna människor. Demon

    Hoppas att du tar kontakt med den biologiska pappan också. Om du verkligen VILL få tag på honom så borde det inte vara så svårt med dagens internet. 

  • Anonym (Var ärllig)

    I rena ilskan råkade det bli ett extra "l"...

  • 2020

    Jag förstår inte hur du har kunnat vänta så här länge otroligt oschysst. Vänd på det, inte endast har du varit otrogen utan du har också valt att behålla barnet och betvivlar huruvida du skall berätta sanningen. För din dotters skull och för den biologiska mannens skull, berätta sanningen! Vänta inte tills barnet är fött.

  • Anonym (Någon)

    Får tanken att du/ni kanske ska ta in professionell hjälp i det hela. Sanningen måste ju komma fram. Men jag tänker så ingen kommer in i nån förlossningsdepression eller liknande av omständigheterna och så att dottern får den anknytning hon behöver.

Svar på tråden Det är inte hans barn... Jag gjorde ett stort misstag!