• Anonym (...)

    Det är inte hans barn... Jag gjorde ett stort misstag!

    Hej.
    Jag är gift med en underbar man sen två år tillbaka , vi har haft det upp och ner han jobbar mycket och känner ibland att jag inte får den uppmärksamheten jag behöver , han tror att jag är lycklig bara för att han köper saker / möbler men det är inte allt ! Vi är ofta tysta pratat knappt , har vanlig tråkig sex sen Sover vi . Slutade med att jag var otrogen , hade sex med min kollega tre gånger och ångrade det varje gång men sa stopp till sist och slutade till och med att hälsa på honom . Han reste dessutom till Tyskland då han fick ett bättre jobb och bor nu där sen 6 månader tillbaka.

    Det värsta var att jag blev gravid och visste att det var 100% kollegans då han kom i mig och (min man använder alltid kondom)

    Jag ville göra abort men kunde inte , jag sa till min man att jag var gravid sa aldrig att jag var otrogen eller att barnet inte var hans . Han undrade så klart hur jag blev gravid då han alltid använde kondom men sa bara att "den kanske sprack inte vet jag" . Han litar på mig och trodde säkert inte ens en sekund att han inte var pappan. Jag föder om ungefär 7-10 dagar rätt nära och är nervös / har ångest . Min man är jätte glad och har målat om barnets rum / till flickrum ,köpt leksaker , kläder och nappar .

    Vad ska jag göra ? Ska jag berätta eller bara fortsätta lögnen dessutom så har jag inte kontakt med min "så kallad kollega" han har rest och vet ingenting om honom .

  • Svar på tråden Det är inte hans barn... Jag gjorde ett stort misstag!
  • molly50
    Anonym (fylladig) skrev 2014-08-02 13:39:21 följande:
    Kan förstå att rösterna kommer om automatiskt faderskapstest, Samtidigt ser jag det som en förnedring mot kvinnor, att man utgår från att de är så här!

    Det blir väldigt märkligt om man skulle utgå från att kvinnor som grupp inte går att lita på. Som att säga att kvinnor är mindre ärliga och därmed är deras ord mindre värt i andra samanhang också..

    Så jag luta mer åt att kvinnor kan man lita på och deras ord ska man ta på fullaste alvar i alla samanhang..

    TS har ett sätt, det ska inte andra systrar behöva ta kollektivt ansvar för...

    Men jag kan förstå var tankarna om automatisk faderskapstest kommer ur..
    Mattias och Hannah.
  • NKmamma

    Det ÄR bara ditt fel TS.
    Du gjorde valet att ligga med en annan, din man gjorde det inte åt dig.
    Ta ansvar för ditt val och berätta för honom nu och inte efter barnets födelse.
    Du tänker bara på dig självKräks.

  • MxMeNow
    Anonym (...) skrev 2014-08-02 13:09:39 följande:

    Vad förväntar du dig ? Att jag har levt ett fantastiskt liv och var otrogen från ingenstans? Jag har min anledning och jag sa aldrig att jag var ett offer men när jag diskuterade och bråkade för att han ska förstå mig gjorde han inte . Det var mitt fel att jag var otrogen och ljög att det var hans barn! Jag kommer att ta ansvar för det men att jag var olycklig är hans fel! Jag har gått runt i månader och försökt få honom att förstå mig ! Ni som skriver att allt är mitt fel tänk igen .


    Att du var otrogen är bara ditt fel!

    Om han gjorde dig olycklig skulle du lämnat honom innan du hade sex med en annan.
  • Haskel

    Lägg nu ner alla anklagelser. TS vet med största säkerhet att hon "borde" ha handlat annorlunda.
    Gjort är gjort, och kommer aldrig tillbaka. Nu kan hon enbart göra det bästa av situationen.

    I vanliga fall hade jag förespråkat att vara tyst om otroheten, och arbeta på förhållandet. Men i detta fall gäller det även ett barn. Både pappan och barnet har rätt att känna till sin avkomma/ursprung.

    TS har nu även sagt att hon ska berätta ikväll, så varför fortsätta "hacka" på henne. "Varför sparka på den som redan ligger"???

  • Anonym (Lo)

    Berätta! För allas inblandades skull och framförallt för det blivande barnets skull. Det har rätt att veta sitt biologiska ursprung. Inte bara för att det är viktigt för barnet att veta om ev ärftliga sjukdomar och annan typ av sjukdomshistoria utan för att det är ett enormt svek som är oförlåtligt om du ljuger för ditt barn om vem som är den biologiska pappan.

  • Kereza

    Faderskapstest borde fan vara mandatory - varesej killarna vill eller inte, varesej kvinnorna vill eller inte - för det är fan sjukt att man ska komma undan med att bete sej som TS gjort !!!

  • FemmeM

    Förstår att du får försvara dig en hel del, TS (har ej läst hela tråden) men skitsamma. Ja, du gjorde fel, nu vet vi det!

    Hade det varit jag dock så skulle jag aldrig våga eller orka hålla fast vid lögnen. För förmodligen kommer det komma fram till slut och då blir det ju ännu jobbigare. Och dessutom vill du väl inte att ditt barn ska leva i en lögn? Att inte veta vem pappa är, så kommer det fram i tonåren eller tidigare. Usch,vad jobbigt Skrikandes

  • FemmeM

    Till alla som måste fortsätta tjata om hur fel TS gjort: Jag tror hon vet det. Vad får ni ut på att sitta och trycka ner ännu mer? Och vad kan hon göra åt felet nu? Förutom att tala om sanningen.. Men det kan ju bara hon bestämma om hon ska göra.

  • Nivinella

    Jag tycker i alla fall att det är kul att ett underbart nytt barn snart ska födas som ett resultat av Ts "misstag". Än en gång varmt lycka till!

  • Sarakechi

    Verkar inte finnas någon gräns på dumhet hos en del...

Svar på tråden Det är inte hans barn... Jag gjorde ett stort misstag!