• mikamon

    Vi med BIM i slutet av maj/början av juni

    soofa skrev 2015-05-07 20:27:03 följande:

    Ja, gör det - känns ju som att ÄL kan ligga närmare i tiden än så. Spännande! :) 


    Blev himla förvånad må jag säga, men glad :)

    Vilken cykeldag är du inne på?
  • mikamon
    soofa skrev 2015-05-07 21:02:14 följande:

    Det förstår jag! Vilken tur att du började testa redan nu. :) Jag är inne på dag 6 bara, enligt NC ska jag äl den 16/5 och de rekommenderar mig att börja äl-testa på mån men tänkte börja testa med stickor på lör. Skönt att vara igång igen eller hur? :)


    Haha ja! Himla skönt att äntligen komma överens med min egen kropp. Hoppas bara att den i fortsättningen gör som jag vill. Ska bli spännande och se vad det blir av detta. Jag har fortf lite spottings kvar efter mensen så jag känner mig inte riktigt pepp på sex än pga det. Störande ;) Förhoppningsvis sex i helgen :)
  • mikamon
    soofa skrev 2015-05-07 21:39:59 följande:

    Haha, samma sak här så jag siktar också på sex i helgen. ;) Jag känner att vi inte gjorde ett riktigt försök förra månaden och hoppas verkligen att det blir det nu. Tyvärr har jag inte en sambo som alltid kan ha sex när jag känner för det, många här inne på FL verkar ha värsta sexmaskinerna. ;) 


    Haha jo samma här. Vi får sällan till det i vardagen för båda har stressiga jobb. Sen går helgerna ofta bort för att vi reser mkt till min eller hans familj. Får banna resor mitt i ÄL-tider, haha!

    Roligt att du fick utslag på ältestet! :)
  • mikamon

    Hmpf! Jag har inte fått nån mer stegring på ältest idag, t om mindre :( Fortf jobbiga spottings också. Hoppas på den 13-14 <3

  • mikamon
    soofa skrev 2015-05-09 09:04:55 följande:

    Vad störande när det blir så, men fortsätt testa så vänder det säkert snart och ökar igen. Jag väntar till måndag med nästa test tänkte jag, har ju äl några dagar senare än dig.


    Jaa hoppas :( Tänkte ta nästa test på må eller tis. Nu ska det njutas av helg ;)
  • mikamon

    Idag har min temp börjat stiga. Känner mig nästan febrig nu på kvällen.

    Testade med älstickor men den gav minimalt utslag. Har fortf rosa flytningar också. Jäkla kropp! Bara några dagar kvar till beräknad ÄL.

  • mikamon
    soofa skrev 2015-05-11 21:26:05 följande:

    Vad irriterande att flytningarna inte vill ge med sig! Jag håller tummarna att stickorna ger tydligt utslag snart! Jag ska testa med CB:s digitala i morgon, hoppas dock att den glada gubben väntar med att visa sig någon dag då vi kommer ha betydligt lättare att ha sex tors-fre. 


    Ja det är sjukt störande :( Jag antar det är stressrelaterat eller nåt. Mycket ensamarbete just nu (jobbar på förskola. Min kollega är sjuk så jag gör allt själv just nu).

    Har du känningar, ont i äggstockar osv? :)
  • mikamon
    soofa skrev 2015-05-12 07:03:39 följande:

    Usch! Tråkigt när sådant ska påverka! Tyvärr kan ju det här med att vilja ha bebis inte direkt minska den stressen, så känner jag i alla fall. Man vill ju att det ska vara kul! 

    Haha ja, något känner jag. Känns som mensvärk, kände av det både i går och nu på morgonen med äl-testet jag tog nu på morgonen var negativt. Vad är det jag känner då? Haha, är så ny på det här. :) Känner du något? 


    Ja. Två stressfaktorer just nu :( Hoppas det lugnar ner sig snart.

    Jag brukar känna av äggstockarna, speciellt den ena, vänstra. Får himla värk, men en värk som man typ börjar skratta av. Svårt att förklara :p Just nu känner jag ingenting speciellt. Känns som spottingsen börjar avta, så jag tog ett ältest idag som visade liiite stegring (lite för utspädd kiss. Borde tagit testet en-två timmar senare)
  • mikamon
    soofa skrev 2015-05-12 20:43:50 följande:

    Ja, det hoppas jag också att det gör för din skull - jobbigt när det är mycket att tänka på både på jobbet och hemma. :/ 

    Vad skönt att spottingsen börjar minska. Hoppas äl-testerna är positiva för oss båda i morgon! Vi kanske har äl samtidigt då? 


    Ja nu börjar det bli liiiite för mycket av allt, men men, jag kämpar på (på många sätt ;) )

    Vore himla kul om vi släpper ägg samtidigt! Jag känner dock på mig att min ägglossning kan bli lite sen, jag vet inte. Har ingen molvärk än, som jag fick förra gången.

    Så här såg stickan ut idag- minfil.org/G46ai5beb6/image.jpg

    Som jag skrev tidigare så tog jag testet på lite för utspädd kiss (misstänker det iaf). Ska försöka knipa ihop imorrn innan jag tar nästa test ;)

    (Så här såg mina test ut vid förra ägglossningen, missat att skriva datum och klockslag dock,

    minfil.org/H36ci4b1b8/image.jpg )
  • mikamon
    soofa skrev 2015-05-12 21:56:19 följande:

    Förstår det! Jag hejar på dig!

    Om din ägglossning blir lite sen så tajmar den kanske min. Min är ju beräknad den 16:onde så några dagar efter din. Jag gjorde samma miss både när jag testade i morse OCH nu på kvällen - man är ju liksom van att gå och kissa när man behöver, inte att behöva knipa igen. :) När på dagen tänker du testa i morgon? 


    Tack! <3

    Haha ja men precis. Jag har en lång dag på jobbet så ska testa vid 18.00 när jag har kommit hem. Brukar få som mest utslag på testen då, mellan kl 16.00-19.00.

    När ska du testa?
Svar på tråden Vi med BIM i slutet av maj/början av juni