• mikamon

    Vi med BIM i slutet av maj/början av juni

    soofa skrev 2015-05-13 06:57:30 följande:

    Jag testade nu på morgonen men det var blankt. Visade positivt samma dag och tid förra månaden så var inställd på att det skulle vara positivt. :/ Men jag ska göra som du, och testa efter jobbet också. Ledig dag i morgon så det vore perfekt med ett positivt test i dag. ;) 


    Skrattade halvhjärtat när jag tog ett ältest nu på kvällen. Pisslite stegring, som senast...

    Har beräknad ÄL imorgon egentligen but it aint gonna happen! Skulle bli föga förvånad om det skulle hända! Känner ingenting i äggstockarna...ingenting..

    Idag firar jag morgondagens lediga dag, plus att spottingsen upphört, med en rejäl cider ;)

    Hoppas dock på ÄL innan den här veckan är slut!
    Symetrical skrev 2015-05-13 06:08:17 följande:

    Fortfarande låg temp, men i alla fall ingen tvekan om att testet är positivt nu i alla fall!


    Go get him!! Gud vad jag skulle anfalla min käresta om jag fick den där testet :D
  • mikamon
    soofa skrev 2015-05-13 22:57:19 följande:

    Känns som att våra tester matchar varandras då. Vad skönt att spottingsen har upphört, äntligen! DET förtjänar verkligen en cider! ;) Jag har märkt skillnad på mina flytningar nu under kvällen, när jag googlar på det så står det att det är ett tecken på att ägglossning är nära så det ska bli intressant att se om testerna ger utslag i morgon.


    Hurraa för att du fick stegring på test idag! Borde ta en cider till ikväll för att fira dig, haha ;) Skönt att ÄL är på gång!
  • mikamon
    Symetrical skrev 2015-05-14 13:02:25 följande:

    Weeee! Synkad med sofa då!


    Haha ja. Vore himla roligt om hon och jag synkar hela vägen till ett plus. Haha :)
    soofa skrev 2015-05-14 13:41:43 följande:

    Tycker du kan ta den där cidern för oss båda, ÄL verkar ju vara på högsta intåg för oss båda! :D Tog ett till nu efter lunch men det visade ingen stegring från i morse. I morgon tror jag på positiva test för oss båda! Woho! :)


    Hoppas massor!

    Jag tänkte våga mig på ett test vid 16.00 eller 17.00. Hinkade i mig en jumbokopp med te nyss, haha.
  • mikamon
    soofa skrev 2015-05-14 14:07:14 följande:

    Haha ÅH vad jag hoppas på det! Tajmar våra äl-tester så borde väl våra gravtester göra detsamma om några veckor?! ;)

    Då kanske jag också testar en stund senare, jag glömmer så lätt det där med att hålla mig och springer på toaletten på ren vana, haha. Oavsett vad testet visar känns det som att jag borde hoppa på min sambo senare i kväll. :)


    Vore himla festligt ;)

    Har du testat nåt mer idag? Jag testade vid 18-tiden och fick snäppet svagare resultat. Jädrans, jag lyckades ändå hålla mig i över fyra timmar! Lagom kissnödig :D
  • mikamon
    soofa skrev 2015-05-14 21:04:54 följande:

    Haha, extra irriterande när man har ansträngt sig så! Jag testade också, vid 19:00 någon gång men ingen stegring här heller. Men i morgon, då jäklar! :D


    Jotack! :p haha. Imorgon vill jag att kroppen bjuder på lite värkande äggstockar också. Miss it! ;)
  • mikamon
    soofa skrev 2015-05-15 12:11:24 följande:

    Hey! Hur går det?


    Hej! Kul att din ÄL är på gång! Mitt test var lika svagt idag som igår :( känner på mig att det inte blir nåt äggande den här veckan, om det inte plötsligt vänder! Så tråkigt...
  • mikamon

    Dagens (kl 19)... :/

    I övrigt så låg min morgontemp på 36.6 och idag 36.5 så får se om tempen går ner mer imorrn bitti. Jag känner lite molvärk men det kan vara mina tarmar som spökar också.

  • mikamon
    halo83 skrev 2015-05-15 19:10:44 följande:

    Hur hanterar ni omgivningen runt er som blir gravida ? Vi har försökt i 12mån och det blir bara fler och fler runt mig som blir gravida . 2 av mina lillasystrar är gravida lillebror ska oxå ha barn, barndomskompisen är gravid och idag fick jag veta att vännen som jag pratar med mest om barn å våra försök etc är gravid .. Dom hade kört med händer det så händer det men nu när hon fick plus idag vill inte killen ha barnet... Lider med min vän så jäkla mycket men samtidigt blir jag ledsen och undrar när sjutton det blir vår tur ...


    I år så känner jag till över fem pers som är gravida, två riktigt nära vänner dessutom. En ska få barn om en vecka.

    Jag är jätteglad för deras skull, men när man längtar så som jag gör så kan man inte rå för att bli ledsen samtidigt.. Speciellt när det nu i julas var så nära för oss (tidigt mf). Kan inte sluta tänka på att i sensommar så hade jag och min bästa vän fått barn samtidigt :( otroligt bitter över det. Sen är jag less på min kropp som bråkar. Lång menscykel där varje månad blir en gissningslek om jag får ÄL eller inte. Efter missfallet så har ÄL hoppat över en månad. Innan dec så hade jag ingen ÄL efter att jag slutade med ppiller i april förra året.
Svar på tråden Vi med BIM i slutet av maj/början av juni