Inlägg från: odie |Visa alla inlägg
  • odie

    BF juni/juli

    Hej allihopa, plussade förra veckan och har bf 30 juni! :)

  • odie

    Varmt välkommen! Hur gammal är du, är det första barnet? :)

    [/quote]

    Jag är 27 år och det är första barnet efter att ha försökt sedan 2007 så fattar det inte riktigt än och oroar mig väldigt mycket för missfall!

  • odie

    BF-lista:

    MissIrene - 6 juni - 25 år, Norrbotten, första barnet

    Jennefer - 23 juni

    Tesseresan - 26 juni - 25 år, Eskilstuna, andra barnet

    Ajvar - 29 juni

    MrsToledo - 29 juni

    Nilsonee - 30 juni

    Odie - 30 juni - 27 år, Örebro, första barnet

    Snorkfroken91 - 1 juli - 24 år, Norrbotten, första barnet

    YoLo - 1 juli

    Tilliiz - 2 juli

    Luttiis - 3 juli - 26 år, Stockholm, första barnet

    Frida ahl - 4 juli - 29 år, Uppsala, andra barnet

    Donna85 - 4 juli

    Sasaj - 5 juli

    Lova123 - 5 juli

    Piikachuu - 6 juli - 29 år, Skåne, första barnet

    Enamorda - 6 juli - 31 år, Örebro, tredje barnet

    Krumbukt - 9 juli - 29 år, Norrtälje, andra barnet

  • odie
    piikachuu skrev 2015-10-28 18:13:38 följande:

    Någon mer som är helt vansinnigt trött på kvällarna... zzZzZzzZzZzz


    Verkligen, läggdags vid 20.00 hela veckan! :)
  • odie
    Glader02 skrev 2015-10-29 07:58:06 följande:

    Hej! Jag är en av dem som Snorkfraken91 hade med sig från en annan tråd. Jag är 24, snart 25 år o väntar vårt första barn. Är nu i vecka 6.

    Just nu är jag utomlands och kommer hem i helgen. I en vecka har jag haft otrolig smärta i magen, mest på nätterna o haft svårt med trög mage. Någon annan? Hoppas det ger sig och att det inte är farligt, precis som det verkar vara för de jag läst om...


    Har exakt samma symptom, ringde barnmorskan och hon sa att det var helt normalt! Hon sa till och med att vissa kvinnor kan ha jätte ont! Så det lugnade mig!
  • odie
    Luttiis skrev 2015-10-29 08:54:19 följande:

    Varför måste det vara så osäkra veckor i början?! Det är väl inge kul att gå runt och vara orolig! Har knappt några symptom idag heller, bara väldigt ömma bröst men knappt någon värk i magen som tidigare veckor! Klart man blir orolig att det inte är någon där. Hur tidigt kan man egentligen gå på ul? Jag är i v 5 (4+3) jag är orolig efter som jag har en syster som fick missfall i vecka 4 men som inte fick veta det förrän i v 13.


    Jag ska på vul 18/11 då är jag i vecka 9, detta får jag för att barnet blev till via ivf. Vet inte om man kan gå tidigare?
  • odie
    Tilliiz skrev 2015-10-29 16:10:45 följande:

    Jag hade visst fallit bort från BF-listan :(

    Denna vecka har jag varit såå trött, läggdags 19:30. Någon mer som känner sig virrig? Kan inte riktigt fokusera på jobbet.

    Idag har jag haft som mensvärk, läskigt men visst behöver det inte betyda något dåligt. Växtvärk? Är också väldigt sugen på mjölkprodukter, salt och knäckebröd. Allt jag vill äta :)


    Är trött och allmänt förvirrad hela tiden :) har haft växtvärk i en vecka nu och enligt mvc är det helt normalt! Jag är så sugen på päron, russin och gurka! :)
  • odie
    SSK13 skrev 2015-10-29 16:17:25 följande:

    Hej! 

    Jag är 25 år och väntar andra barnet som förväntas komma den 29/6. Är i vecka 6 (5+0) idag.

     

    Känns som sega veckor innan man kan pusta ut lite mer :)


    Håller med, känns som en hel evighet! Har försökt få barn i 7-8 år så mycket press på detta lilla liv!
  • odie
    Glader02 skrev 2015-10-29 16:53:09 följande:

    Tack för svaret! Hemskt o ha så ont! Hur gör du när det kommer? Vet inte vart jag ska ta vägen.


    Jag försöker härda ut.. :/ när det är som värst tar jag Alvedon vilket hjälper lite! :) Förstår dig blir ju både fysiskt och psykiskt eftersom man får för sig att något är fel! Men försöker intala mig att det är helt normalt!
  • odie
    Glader02 skrev 2015-10-29 19:00:39 följande:

    Haha ja och här utomlands har jag ingen bm o ringa heller. Ska dit nästa vecka och ska berätta då.


    Du kan nog vara helt lugn, håller tummarna! :)
  • odie
    Ajvar skrev 2015-10-30 23:08:30 följande:

    Första barnet, v 6, bf 29 juni.

    Idag har jag hade ovanligt mycket mensvärk och som under kvällen eskalerat till riktig magsmärta. Satt med ett gäng kompisar till sambon och höll tyst men så brast det så fort vi satte oss i bilen. Nu är jag så himla orolig..

    Det gör ont i hela magen och ryggen och strålar typ ut i höfterna och rumpan. Någon med liknande symptom? :(


    Japp, har haft samma i en vecka, det ska enligt mvc vara växtvärk och helt normalt men är du orolig ska du alltid ringa barnmorskan! Hoppas att det känns bättre snart!
  • odie
    Gammeltanten skrev 2015-10-31 09:59:13 följande:

    Hej! Jag plussade i torsdags morse efter Ivf-behandling. BF 7/7. Jag är 36 och började tro att vi inte skulle kunna få barn eftersom jag slutade med p-piller för 10 år sedan. I februari förra året började vår resa med med att jag skulle gå ner 20 kilo till BMI 25 innan vi ens fick påbörja en utredning. I september förra året var jag där. Efter några omgångar blodprov och spermaprov hittades inget fel hos någon av oss så vi fick remiss till IVF. Där fick vi veta att vi skulle få genomgå behandlingen men att en godartad cysta på min högra äggledare skulle opereras bort först för att ge oss största möjliga chans att lyckas. Operationen blev till slut av i augusti och efter två menstruationer ringde vi ivf-kliniken och fick genast påbörja vår första behandling med korta protokollet. Den 12:e oktober plockades 9 ägg, 4 av dem lyckades de befrukta och 1 sattes in den 14:e. Veckan därpå fick vi brev om att inget av de tre kvarvarande äggen varit av tillräckligt god kvalitet för att frysas vilket drog ner våra förhoppningar om ett plus. Men i torsdags blev jag överlycklig över det positiva testet.


    Hej! Först och främst GRATTIS och välkommen! Din historia påminner lite om min/vår, även om jag är lite yngre än dig. Vi har försökt i 8 år och fick under förra året veta att det var 0% chans att min man någonsin skulle få egna barn. Sorgearbetet tog tid, väntan på att få gå vidare tog ännu längre tid. I april fick vi veta att vi var godkända som donatormottagare och jag fick i uppdrag att också gå ner 20 kg. Det var tufft men i augusti hade jag nått målet och i september satte vi igång med IVF. 6 ägg plockades ut, 3 befruktade, 1 sattes in men sedan fick vi beskedet att ingen av de andra klarat sig till frysen, det kändes som att pressen blev så stor på det lilla embryot som var i magen. Skulle vi någonsin få goda nyheter? MEN I Förra veckan plussade jag och jag hoppas att "fröet" vill stanna kvar för vi klarar nog inte mer motgångar. Det allra bästa är att både jag och mannen känner att det är vårt barn även om det tekniskt sätt är en donator som ligger bakom spermien. Ännu en gång GRATTIS och jag vet vilken press som ligger i att under lång inte bli gravid, men du klarade det! :) 
  • odie
    Pluttan86 skrev 2015-11-03 13:51:27 följande:

    Glader02: Håller med dig, man undrar om det är verkligt. Jag har lite ömma bröstvårtor och molvärk i magen till och från men inget illamående. Är i vecka 7 (6+2).

    Är det nån mer som har molvärk?


    Molvärk o ömma bröst är de symptom jag har, sen är jag tröttare än vanligt!
  • odie
    Y o L o skrev 2015-12-07 20:19:19 följande:

    Lustigt, precis som förra graviditeten blev jag helt plötsligt sugen på mjölk. Har nu druckit två stora glas :) jag som aldrig dricker mjölk annars. Någon mer som fått så? Är i v 11 nu.


    Samma här! Är sugen på mjölk och potatis. I vanliga fall dricker jag mjölk 2-3 ggr i månaden nu varje dag. Potatis har jag inte ätit på flera år, nu flera gånger i veckan! :)
Svar på tråden BF juni/juli