• Amie77

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Pusheen - Du är inte ensam om din rädsla. Särskilt inte i en tråd som denna. Det är liksom "milstolpar" som gör det lättare så fort de är avklarade: VUL med hjärtslag, avklarad v 12 och RUL v 19/20. Tyvärr släppte oron aldrig helt för mig utan det var 39 veckor av oro verkligen. Jag tror man får acceptera det och ta det som det är. Efter v 12 kände jag i alla fall vid första graviditeten att tiden inte gick så lååångsamt längre och det var skönt.

  • Amie77

    Frmid: Grattis!

    irrbloss: Grattis till er med och välkommen till tråden. Jag är 4+2 idag så roligt att ha någon som ligger så pass lika till. Och som har lika länge att vänta på VUL... :D

  • Amie77

    Ligger vi i tre veckors intervall här för tillfället? 7+X till 4+X? Nån som hunnit till 8+nånting?

  • Amie77
    irrbloss_83 skrev 2016-03-09 20:56:15 följande:
    Tack så mycket! Vi kommer att gå resten av tiden i Östersund, men gjorde plock och transfer i Falun. Kommer nog sakna kliniken där lite, de är verkligen stjärnor!
    Amie77 skrev 2016-03-09 20:29:30 följande:

    Frmid: Grattis!

    irrbloss: Grattis till er med och välkommen till tråden. Jag är 4+2 idag så roligt att ha någon som ligger så pass lika till. Och som har lika länge att vänta på VUL... :D



    Tack så mycket! Så då borde du vara beräknad 14/11 eller nåt? Det verkar vara lite olika hur man räknar jag får det till allt från 11-13/11 för mig nämligen, siktar på 12:e tills vidare bud kommer :)
    Var gjorde du behandlingen?
    Har fått 12/11 på en app och 13/11 på ett par andra så jag räknar med 13/11. Hade ÄL 21/2. Har gått på CvL där jag också tycker de är fantastiskt bra. Skönt med frysförsök att bara behöva åka den långa resan 1 gång särskilt nu då man har barn med sig i bilen också.

    Ett par av er på 8+X! Blir nästan avundsjuk. :) Känns en evighet bort - och i och för sig... i tidig graviditet är en månad en evighet. :)
  • Amie77
    irrbloss_83 skrev 2016-03-10 07:14:24 följande:
    Ja, vi har ju strax över 50 mil till Falun så det är ett jäkla resande varje gång man ska dit. Som tur är är jobbet extremt förstående och smidiga... Annars hade det verkligen kunnat vara besvärligt. 
    Pusheen skrev 2016-03-10 03:20:53 följande:
    Hej och grattis till plusset!

    Jag har heller inte fattat det riktigt.. "Nej.. Inte jag.. Alla andra men inte jag"

    Jag ska också ta sista lutinusen imorgon, halleluja!!

    Precis så känns det. Och idag har jag inte så mycket symtom alls förutom en rent vansinnig hunger (ska snart gå och äta frukost, lär länsa alla hyllor i kylen...) så idag känns det som om det faktiskt bara var ett skämt alltihop. 
    Man är så knäpp ibland :P
    Jag har faktiskt inte berättat på jobbet utan sjukanmält mig. Barnlöshet räknas ju som sjukdom så jag har kört på det. Plus att det ju blir en karensdag som de inte behöver betala för.
  • Amie77
    Mariana79 skrev 2016-03-12 07:53:34 följande:

    Förlåt för att jag kommer med ett neggo inlägg nu, men behöver skriva....

    Det går nog åt fel håll för mig, fick lite blod på pappret igen igår em/kväll som sen blev brunt V7 (6+1). Det avtog på kvällen, men hade sådana menssmärtor i mage och rygg att jag var tvungen att ta värktabletter. Nu på morgonen är det rosa/bruna tillbaka i liten skala och jag har ff ont i mage och rygg... även om det inte kommer ut mycket blod/brunt så är väl det i kombination med smärta inget bra alls i sammanhanget....

    Det var nog för bra för att vara sant att vi skulle lyckas med 1:a Ivf försöket..

    Att gå så här med småduttar på pappret och ha ont är tortyr... det är väl bättre att det sätter igång istället :(

    Över en vecka till får man gå så här tills det är dags för det slutgiltiga beskedet på VUL..

    Vill ge mig ut och springa en mil i ren frustration, känns som om all optimism och hopp har lämnat mig.... FAN!

    Ledsen att ge er detta ångestladdade inlägg så här på lördagsförmiddagen ..... Kram <3


    Det behöver ju inte vara så! Kom ihåg 1: Molvärk/mensvärk är även tecken på graviditet och växande livmoder och kan göra rejält ont. Kom ihåg 2: Tar du progesteron? Spotting är en av de vanligare biverkningarna av det.

    Som jag berättat tidigare: Min förra graviditet så hade jag spottings till och med vecka 12/13, men allt gick bra ändå.

    Hoppas du är okej med lite peppning! Ibland är man ju inte i läge för det heller. Jag önskar dig verkligen lycka till med detta. Det behöver inte betyda någonting.
  • Amie77

    Ja, det är mycket mer säkert att räkna från ÄL än mens. Mens behöver ju inte ha nåt med befruktningen att göra. Jag får ÄL på allt mellan dag 16-20 i cykeln, att räkna från mensens första dag skulle bli missvisande.

  • Amie77

    Jag har glömt bort när man hör av sig till MVC... Jag kommer att behöva en tidigt VUL-tid veckan för påsklovet och eftersom jag går på ett litet ställe kommer det inte att ha öppet. Alltså kommer jag inte att göra tidigt VUL förrän vecka 9 (8+X). :(

    Jag hade tänkt att ringa MVC direkt efter lyckat (förhoppningsvis) VUL, men nu funderar jag på om jag måste ringa innan då vi vill göra KUB. Har fått för mig att man tar blodprovet i vecka 9? Det skulle i så fall bli samma vecka som VUL och då borde jag väl ha ringt MVC innan? När ska ni ringa MVC/när har ni ringt?

  • Amie77
    Pusheen skrev 2016-03-12 18:58:14 följande:

    Finns det någon app där man kan ställa in graviditeten från senaste ägglossning? Hittar bara från senaste mens.


    Jag har två: amerikanska Pregnancy + och Gravid & Baby.
Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016