• Amie77

    Höstbebisar efter IVF 2016

    jewel skrev 2016-03-19 15:18:21 följande:
    Jag förstår att du känner dig orolig, men för mig har symptomen kommit o gått flera gånger. Hoppas att tiden går fort till ditt VUL iaf. Vilken vecka är du i nu?
    Går in i vecka 7 (6+0) imorgon. Kunde de försvinna mer än en eller två dagar för dig?
  • Amie77

    Tack för all uppmuntran! Önskar att tiden gick snabbare, men om strax över en vecka vet jag. Bara att hålla ut!

  • Amie77
    Filli89 skrev 2016-03-20 22:41:20 följande:
    Ja de du. De finns säkert olika anledningar men en anledning kan vara att gravida brukar ha nästäppa under hela graviditeten mer lr mindre och eftersom det är beroende framkallande är d inte rekommenderat för långa bruk, vissa nässpray är även farliga för fostret.
    Wow, det har jag aldrig hört faktiskt. Vilka är farliga? Kan inte tänka mig att de vanliga som Nezereli etc är det. Jag kommer att köra på som vanligt med nässpray vid behov även denna graviditet.
  • Amie77

    Grattis, lallallalla, Mariana och Filli! Så härligt!!

    Kärlekövervinnerallt: Vad bra, jag kommer att vara 7+2 då jag gör mitt på tisdag nästa vecka. Så jäkla spännande. För mig: skräckblandat också. :)

    Libra1: Läste om blödningen på din blogg. Fy tusan! Jag blödde ju till och från i senaste graviditeten, mest bruna och rosa spottings, men även blod nån gång så det behöver ju inte betyda nåt.

    Själv har jag fått tillbaka trötthet som symptom, men iofs har jag jättemycket på jobbet nu så kan lika gärna vara det. Men hoppas att jag är fortfarande är gravid så det är värt tröttheten! :)

  • Amie77

    Grattis, Queen!!

    En vecka kvar för mig. Tiden går lååångsamt. Men okej, det är ju fördel med påsk också trots mina minskade symptom: vi hälsar på släkten! Så då kommer ju de tre-fyra dagarna att gå fort i alla fall. :)

  • Amie77
    Libra1 skrev 2016-03-22 20:32:23 följande:
    Tack!!! :)

    Vi hade skrivit upp fel dag. Så när vi kom dit var där inga läkare på plats. De hade skrivit igår. Ahhhh! Men imorgon är det dags.
    Nej, vad jobbigt. Men vad bra att ni fick en tid redan imorgon i så fall.

    Jag kommer inte att berätta på jobbet förrän jag måste. Berättade typ i v 19 förra gången. :) Så om allt går vägen så hoppas jag att det inte syns på magen så tidigt och att jag kan hålla ut det till juni eller nåt.
Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016