• BK1986

    IVF mars/april

    stajlish skrev 2016-04-20 20:12:28 följande:

    Hej! Hoppar in här =) Ska snart dra igång IVF 2 efter ett missfall efter IVF 1! Spännande!


    Välkommen! Känner också igen dig sedan tidigare tråd. Beklagar verkligen missfallet. Det är tungt. Hoppas att det får gå vägen denna gång!
  • BK1986
    Regnbågsdröm skrev 2016-04-20 20:18:24 följande:

    Ägglossningssprutan tagen! Ovitrelle är redan barnleken sprutmässigt om man jämför med menopuren. Nästan pinsamt enkelt Så nu är det gjort! Nu är det medicinfri dag imorgon sen äggplock på fredag


    Heja! Bra jobbat. Hoppas att ÄP får gå bra. :)
  • BK1986
    Lsaep skrev 2016-04-21 07:52:10 följande:

    Ivf nr 1: gonal f 225, kort protokoll, 12 ägg icsi, 3 befruktade. 2 av toppkvalitet, ett till mig på dag 3, de andra två gick inte att frysa. Riktigt dåligt spermaprov med enbart ett fåtal spermier.

    Ivf nr 2: gonal f 300, kort protokoll, 9 ägg, 4 befruktade, 2 av toppkvalitet, ett till mig på dag 3, de andra fick inte att frysa. Lika dåligt spermaprov denna gången.

    Ivf nr 3: menopur 300, kort protokoll, 8 ägg, 1 befruktat, återfördes till mig på dag 3 och var då av toppkvalitet. Lite bättre spermaprov, några tusen spermier finns.

    Ivf nr: 4 synarela start 4/4, börjar med gonal f 300 idag.

    Läkarna tror att min man snart kommer sluta producera spermier så de tycker inte att vi skall vänta för länge mellan gångerna.

    Dessutom har min man två barn som blivit till genom ivf men det är nästan 10 år sedan.

    Jag jobbar men mår skit. Tycker att den här nedregleringen har tagit på krafterna.

    Jobbar du? Jag har funderat på att bli sjukskriven 25 % då jag mår så fruktansvärt dåligt nu.

    Kram


    Okej, jag förstår.

    Under första försöket var jag bara sjukskriven för äggplock och återföring, men nu under andra har jag varit sjukskriven 50 % nästan från start. Det har varit jätteskönt. Min chef och en kollega vet om läget, men ingen annan. Det spekuleras en del såklart, men det struntar jag i.

    Nu har jag kontakt med företagshälsovården då IVFkliniken helst inte vill vara sjukskrivande. Så förhoppningsvis får jag fortsätta vara sjukskriven även under nästa behandling. Vi startar 9 maj med Suprecur. Är orolig för att jag kommer att må skit.

    Kram!
  • BK1986
    Sarah32 skrev 2016-04-25 19:26:51 följande:

    Grattis Celavie1 och stort lycka till Regnbågsdröm, håller tummarna för dig! Såg att 9 maj är ditt testdatum, då börjar jag med Suprecur igen, hoppas på bättre tur denna gång:) Kram


    Spännande! Vi har också fått startdatum 9 maj med Suprecur. :)
  • BK1986

    Stort grattis celavie1! Är så glad för er skull! <3

    Och grattis till er också Regnbågsdröm! Vad skönt att det gick så bra. <3

  • BK1986
    Sarah32 skrev 2016-04-26 06:45:38 följande:

    Då får vi följas åt:) Vilket försök är du inne på?

    För mig är det fortfarand första, fick avbryta första försöket för ca 1 månad sedan, men är nu på gång snart igen. Så skönt, då,finns det hopp:)


    Det blir tredje försöket för oss. Två korta sedan tidigare så det är första med långa. På första fick vi ett befruktat och ET, men inget befruktat på andra. I Umeå räknar man ett ÄP som ett försök.

    Skönt att få lite tid att återhämta sig mellan omgångarna. :)

    Hade ni långa även förra gången?
  • BK1986

    Hej alla kämpar. Jag har haft en liten paus från tråden då jag behövt tid att läka samt att vår relation tagit en rejäl smäll i allt detta med IVF:andet.

    Nu är vi dock igång igen och jag sprayar Suprecur för fullt. Vi får se hur aktiv jag kommer vara här på familjeliv. Måste försöka ha fokus på mig själv just nu.

    Grattis till er som fått plus!

    Stor varm kram till alla er som kämpar och som fått minus. Livet kan vara orimligt hårt. <3

  • BK1986

    Hej alla kämpar! Är så ledsen över att läsa dåliga nyheter här. Vilken tuff start på detta år. Bryt ihop och kom igen. Låt tiden få göra sitt.

    Själv var jag på VUL idag för att kolla om jag är nedreglerad. På bildskärmen visar sig ett stort svart hål. Två stycken cystor, en på vardera äggstock. De har förmodligen spökat och ställt till det så att jag inte är det minsta nedreglerad. Östradiolvärdet var helt normalt. Så nu ska jag in för att punktera cystorna imorgon. Sköterskan tyckte att det inte ens behövdes lokalbedövning, men jag sa att mina ÄP varit jobbiga och då fick jag löfte om lugnande och smärtstillande. Det känns iallafall bra. :) Förhoppningsvis hinner vi försöket ändå innan sommaren.

  • BK1986
    Regnbågsdröm skrev 2016-06-08 18:48:38 följande:

    Återigen bakslag. Polypen är tillbaka. Den de sa att inte var en polyp och att vi skulle sluta oroa oss för. Ändå ville de göra ett kontrollerande ultraljud. Sagt och gjort. Nu är den där. Remiss skickad till kvinnokliniken för vidare utredning. Sen operation. Livet rasar igen.

    Att påbörja försök 4 efter sommaren blir det med andra ord inget av. Vi får se om vi ens kommer kunna göra fler försök. Just nu känns det som att allt hopp försvann. Ville bara skriva här och berätta. Kommer hålla mig ifrån FL nu ett tag. Kram till er alla kämpar!


    Så jävla orättvist. All kärlek till dig. Kämpa på. <3
  • BK1986

    Hej på er kämpar. Jag har inte varit jätteaktiv på sistone. Men idag känns det äntligen så positivt. Gjorde äggplock igår. 15 ägg, 8 gick använda och av dem blev hela 4 befruktade! En jädra skräll som det har sett ut för oss vid tidigare IVF:er. Nu håller vi tummarna för återföring på torsdag. :) Stor kram till er alla!

  • BK1986
    mini72 skrev 2016-06-21 16:19:10 följande:

    Grattis! Sjukt bra resultat va?! Äntligen! :) Det låter ju som långa protokollet var din grej. Mitt tredje försök resulterade i tvärstopp, eller ja kliniken sa att vi avbryter, på trots av att jag hade en äggblåsa och den var på andra VUL 14mm. Enligt blodprovet som de läste av så var ägget omoget, men jag har erfart att mina blodprov hoppar hej vilt och efter en lång period med nedreglering så orkade jag helt enkelt inte kasta bort allt jag investerat i vårt tredje ivf - så jag och sambon kallar ett ägg för ett ägg och kör naturligt nu istället. Får se vart det kan leda? :)


    Tack! Ja för oss är det hur bra som helst. :)

    Åh! Då ska jag verkligen hålla tummarna för er. Räknas det som ett försök från kliniken eller blir det avbrutet?
  • BK1986
    mini72 skrev 2016-06-21 19:00:45 följande:

    Vi köpte en 3-pack med ivf, så då har man på min klinik lov att avbryta max 1 gång under alla de försöken. Vi har redan avbrutit 2a försöket en gång, så vi har i vart fall betalt för en gång till nu. De ska ringa mig på torsdag efter att de har evaluerat, så får vi veta vägen vidare.

    Verkar inte som jag lyckas producera ägg helt enkelt, och jag misstänker att min kropp har varit sån i mycket lång tid, utan att jag har varit under utredning för det tidigare. Det börjar luta åt äggdonation ifall vi inte klarar 4e försöket.

    Min 10-veckors kost plan har i vart fall fungerat strålande, sund och varierad kost har hjälpt mig tappa 6kg och min bmi har seglat ner till 24.1. Alltid något att vara glad för, men den här ivf-resan är sannerligen krokig! :)


    Okej. Vad skumt! Man kan ju inte rå för om det blir avbrutet.

    Läste om någon som åkte till Finland för äggdonation. Har för mig att det går fortare där än här i Sverige.

    Men till att börja med så hoppas vi på att detta försök får funka för er! :)

    Vad har du kört för kostplan? Jag ligger på typ 4 kg plus sedan vi påbörjade IVF. Har pendlat en del upp och ner men hormonerna är svåra att motarbeta. :/
Svar på tråden IVF mars/april