• hundtok

    Hjälpas åt att minska några kg?

    Jag skulle vilja gå ner ca 3 kg men det är omöjligt! Imorgon börjar jag jobba igen efter semestern och då ska kilona bort! Någon som vill vara med så vi kan peppa varandra? Alla är välkomna om ni så vill bli av med 1 eller 30 kg.

  • Svar på tråden Hjälpas åt att minska några kg?
  • Katniss E
    mso skrev 2017-09-18 11:50:21 följande:
    Absolut svårare på helgerna, men den stora frågan är ju då om man ska ha en diet som fungerar att ha långsiktigt (typ resten av livet) eller en diet som gör att man går ner i vikt snabbt?
    Jag har valt att försöka hitta en diet som fungerar för mig och som jag tror fungerar på lång sikt. Det betyder såklart att det kan ta längre tid att nå mitt mål, men jag tycker att det är värt det just nu :)
    Jag håller med dig! Och det är ju mitt långsiktiga mål. Men fasen min kropp är så känslig för socker och kolhydrater får hög puls direkt och känner sedan sånt sug efter mer. Jag önskar att jag kunde ha en påse bullar i frysen eller en chokladkaka i skafferiet, men jag kan inte det. Det funkar inte för mig. Himla tråkigt att de skall vara så allt eller inget.
  • Katniss E
    hundtok skrev 2017-09-19 10:52:25 följande:
    Jag har investerat i ett aktivitetsarmband för att få en bättre bild av hur mycket/lite jag rör mig. Sporrande!
    Smart! Kan tänka mig att det gör under för vardagsmotionen, Inte riktigt förstått hur det funkar men jag skall nog ta och kolla in det.
    Ett problem jag har är att jag gärna vill tro att jag rör mig mycket i vardagen. Och visst det gjorde jag ju innan, men skall jag vara ärlig så är det ju mycket mindre vardagsmotion nu. Ett aktivitetsarmband blir ju svart på vitt. Så kan jag inte gömma mig längre bakom ursäkter.
  • mso

    Jag har nu lurat med maken i det här också :)
    Vi kommer ha inmätningar på fredagkvällar innan vi hamnar i TVsoffan med snackset, så man vet om man vågar ta något eller inte Tungan ute
    Det känns skönt att ha någon att prata med i verkligheten också. Främst för att jag inte är inne på FL jätteofta...
    Den här helgen kommer min mamma på besök, då blir det aldrig något lyxigt i TVsoffan. Av någon anledning så har jag alltis skämts för att äta sötsaker framför henne. Lite udda, men just nu väldigt användbart.

  • Katniss E

    Hopp, då är det fredag igen. Helgen som jag fasar för. Skall nog ta och väga mig varje dag nu i helgen för att hålla motivationen uppe.  Pepp till er andra som strävar!

  • Hedhopp

    Ja helg igen. Inga barn betyder inget snax. Men ikväll är det partaj så det blir alkohol. Men jag har ätit snålt idag. Prioriterar alkohol före mat. Haha. Känner mig lite pubertal här. Men det var jättelänge sedan som jag gick ut och det ska bli kul.

  • MeandHim

    Hoppade över snacks skålen och vinet och drog till med en kopp te istället :)
    Ätit mindre portioner hela veckan, skippat bröd och sötsaker och mörker att magen minskat av bara det. Kanske vågar mig på en vägning/ mätning snart.

  • hundtok
    MeandHim skrev 2017-09-22 21:49:10 följande:

    Hoppade över snacks skålen och vinet och drog till med en kopp te istället :)
    Ätit mindre portioner hela veckan, skippat bröd och sötsaker och mörker att magen minskat av bara det. Kanske vågar mig på en vägning/ mätning snart.


    Bra jobbat!
  • hundtok

    Hur går det för er?
    Helgen har varit dålig kostmässigt men har kört ett hårt träningspass idag iaf. Nya tag med 5:2 imorgon!

  • MeandHim

    Åt skogen! Fikade med mina föräldrar igår, husdjuret hade dött så vi unnade oss fika.
    Snodde nyss några nävar av barnens ostkrokar och en näve av deras godis... satte mig sen på träningscykeln... i tre minuter innan jag tröttnade o gav upp :p

Svar på tråden Hjälpas åt att minska några kg?