Inlägg från: Doftljuset |Visa alla inlägg
  • Doftljuset

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Karma91 skrev 2018-12-22 22:11:29 följande:
    Hon förstår mig absolut så inga problem på det hållet :) ja det är väl så med sådana saker, det sköljer liksom över ibland
    Vi siktar in på 2019 istället :) 
  • Doftljuset

    Kan man vara gravid trots att ens temp gått ner? Mens är förmodligen på ingång men mest nyfiken om tempen kan sjunka trots graviditet?

    Hoppas ni har en fin kväll

  • Doftljuset

    [quote=79307722][quote-nick]Karma91 skrev 2018-12-23 21:29:19 följande:[/quote-nick]

    När jag blev gravid sjönk tempen mot BIM för att sedan gå upp igen. Dock aldrig under CL

    Vad menas med CL?

  • Doftljuset

    [quote=79307873][quote-nick]lilagrodautanben skrev 2018-12-23 22:57:06 följande:[/quote-nick]

    Utan mens .. 4 dagar sen... vågar knte köpa test för alla blev svagare efter några dagar.. men vettesjutton nu. Blöööö.. och ensam i jul. Ingen höjdare

    Finns här trots att det är jul <3

    Bara skriva DM om du känner dej ensam

  • Doftljuset

    [quote=79308021][quote-nick]Karma91 skrev 2018-12-24 00:33:25 följande:[/quote-nick]

    CL är coverline, den linje som FF och NC sätter ut som tempen ska över för att markera äl

    Oj, finns det en sån också? Man lär sig nånting nytt varje dag eller är det linjen man ser på diagrammet. Visste inte vad det innebar ändå :/ Den låg på gränsen idag men lider av sömnstörningar, så ibland vaknar jag flera gånger natten och sover skumt. Tror dock jag önskar tänker vilt, känner såna mens symptom nu. Den ska dyka upp här i dagarna, igår enligt NC och på onsdag enligt FF ( men FF började jag nyss med).

    GOD JUL :)

  • Doftljuset
    Karma91 skrev 2018-12-25 08:58:27 följande:

    ÄL+10 idag och BIM på fredag. Har till och från samma typ av molvärk som när jag blev gravid och noll PMS. Har alltid svullna och väldigt ömma bröst innan mens. Cykeln kan ju ha rubbats efter missfallet och hormonerna vara annorlunda men jag hoppas hoppas att det tagit sig!


    Vi hoppas också :)
  • Doftljuset

    GOD JUL ALLA!


    Hoppas ni hade en trevlig julafton.  Det hade jag trots värk. När jag skulle gå och lägga mig så fick jag som ett litet utbrott, jag är extra skör just nu men kan ofta annars också få det precis innan mensen eller ägglossningen. Någon som känner igen sig?? Det är som att kroppen vet att nu kommer det göra så galet ont ( Jag är ju en av dom som lider av svår mensvärk samt ägglossning). Utbrottet är som att all PMS samlas som ett vulkan utbrott, känner mig illamående, yrslig, får värk i kroppen, blir som febrig och framför allt jätte ledsen... 


    Vaknade senare under natten med mens. Så morgonen har bestått av tårar och skrik. Siktar in mig på nästa ÄL och tänker att vi ska nog vigda myset. Det var någon som nämnde Clearblue digitala ÄL- test? Ska man använda sig av enbart dom eller mixa? Ge mig tips 

  • Doftljuset
    Fröken W skrev 2018-12-27 15:11:53 följande:

    Hoppar gärna in här jag också. Vi försöker med ett syskon till vårt barn som är 2 år och 3 månader. I oktober fick jag ett tidigt missfall, gissningsvis så var jag i vecka 6. Jag fick mens som vanligt i november men har inte lyckats pricka in ägglossning efter det. Jag har långa cykler, 33-35 dagar, är på dag 40 nu. Ingen mens och negativt grav.test. Känns så trist just nu, vill bara bli gravid.


    Välkommen!

    Beklagar ditt missfall.. 


    Har också lång menscykel,bara det i sig är frustration ibland. Du får nog i gång allt i rullning snart, kan ju ta lite tid på sig.  När i nov hade du mens? 


     


    Vill också bara bli gravid men mensen kom. Hur lång tid tog det för dig med förra?

  • Doftljuset
    Fröken W skrev 2018-12-27 21:25:26 följande:
    Ja, det är verkligen frustrerande att ha en så lång cykel. Det gör ju att man i princip bara har chans att bli gravid varannan månad. Mensen i november började 18 november, missfallet startade 20 oktober och jag blödde i 4-5 dagar.

    Med dottern blev jag gravid på första försöket och samma sak nu innan missfallet. Men då har jag ju också använt ägglossningstest för att pricka in äl. Men den här månaden så missade jag ägglossning, eller mer troligt så hade jag nog ingen ägglossning. Åh vad jag längtar!

    Hur länge har ni försökt?

    Min cykel verkar gå neråt? Regelbunden men gått från 38 till 36 nu, samt att det inte verkar vara lika många mens dagar. Har du alltid haft l¨ng cykel?

    Längtar verkligen också! <3 Nu har man hunnit tagga till liksom. Vi har försökt i 4 månader nu men vet faktiskt inte helt säkert om vi tajmat helt. Eller jo men tror inte jag har haft ägglossning varje månad. Idag gick vi faktiskt till apoteket, köpte ägglossningtest, vitaminer, tillskott, rosenrot,glidmedel. Jag vet inte om det är dumt, kanske man bara blir ännu ledsnare för kroppen inte ger med sig fast man måste ju hjälpa till lite på traven liksom....  

  • Doftljuset
    Anonym (E) skrev 2018-12-27 23:23:24 följande:
    Åh, mensjävel! Fick min innan jul, flera dagar för tidigt, hade stora planer för hur jag skulle överraska mannen på julafton med ett plus. Har tack och lov inga pmsbesvär direkt, lite kortare i humöret bara sen får jag visserligen svåra smärtor vid mens men dom går över efter två dagar. Ska nog vara tacksam, verkar vara så många som lider.

    Måste läsa på om dessa digitala test, har ingen aning om hur dom funkar, fick precis hem ett paket med 40st äl-test (omg, fick ett ryck och tyckte att ja, jo varför inte) och 15 gravtest. Bara stickor iof. Testgalen är man, tror nästan att jag måste göra test, kan nog inte förlita mig på tempning. Jag sover alldeles för dåligt för det 2/6 dagar har jag kunnat göra ?godkända? mätningar, fast det kanske är normalt? Tempade du också?

    Hoppas du mår lite bättre nu, god jul i efterskott och god fortsättning istället :) nästa mens hoppas vi inte kommer!
    Ja lite så kände jag också, man är ju så dubbel. Man blir glad att nånting i maskineriet verkar fungera men den är som en gammal vän som stör just nu. Det kan få ta semester ett tag nu och ge plats för nånting annat. 

    Wow, skulle kunnat vara jag som skrev det där. Jag har också köpt hem ägglossning- stickor(mannen skulle köpa digitalt men blev fel), så blir "vanliga" och finns grav test redo. Jag sover också väldigt dåligt en del nätter, istället för bli stressad över det så kör jag stickor också men måste ändå säga att tempandet verkar stämma ganska bra ( trots att visa inte får räknas för sömnen är ojämn)..Tog också gravtest på julafton - vore ju så kul om det var ett plus! Man tror ju man lever i en film ibland haha... 
Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis