Inlägg från: Doftljuset |Visa alla inlägg
  • Doftljuset

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Värphönan skrev 2019-01-15 15:50:23 följande:

    När tog du CB advanced senst? Om man inte tagit något på 3 dagar eller vad det är så nollställs det för att kalibreras och då visar den negativt första gången oavsett om du har äl då eller inte Rynkar på näsan Så du kan ha haft äl ändå även om inte CB visade positivt Glad


    Håller verkligen tummarna för dig! 


    Själv har jag fått influensan så jag va livrädd igår att jag skulle ha hunnit bli gravid när jag låg som en blöt fläck i soffan med nästan 40 i feber. Tog ett test och det va negativt. Inte helt oväntat eftersom jag hade mens i förra veckan men tänkte ta det säkra före det osäkra. 


    Jag testade första gången igår med CB. Det visade negativt. Tog ett idag igen, och idag fick jag en blinkade smiley. Jag vet inte jag blev mest glad för, att den indikerade på fertila dagar eller bara för smiley i sig log så glatt... Vi har varit i farten här hemma sen i fredags o kör väl varje dag veckan ut.


    Så tänkte testa nu varje dag, tills veckan ut. 

    Jag har en vän som är gravid nu, hon hade sin kommande mens efter befruktningen och några efter därefter insåg hon att hon var gravid. Fast funderat lite på om det kanske var blödningar som kan komma i samband med att hennes befruktning. 


     


    Hur mår du idag då? Krya på dig<3

  • Doftljuset
    Doftljuset skrev 2019-01-15 21:15:23 följande:

    Jag testade första gången igår med CB. Det visade negativt. Tog ett idag igen, och idag fick jag en blinkade smiley. Jag vet inte jag blev mest glad för, att den indikerade på fertila dagar eller bara för smiley i sig log så glatt... Vi har varit i farten här hemma sen i fredags o kör väl varje dag veckan ut.


    Så tänkte testa nu varje dag, tills veckan ut. 

    Jag har en vän som är gravid nu, hon hade sin kommande mens efter befruktningen och några efter därefter insåg hon att hon var gravid. Fast funderat lite på om det kanske var blödningar som kan komma i samband med att hennes befruktning. 


     


    Hur mår du idag då? Krya på dig<3


    Haha du kanske inte skrev till mig kom jag på :/ Aja svarade i alla fall...
  • Doftljuset
    Anonym (E) skrev 2019-01-15 10:36:20 följande:

    Idag bekräftade NC ägglossning! Vad glad jag blev, hoppas jag kunnat mäta så det är någorlunda korrekt att jag kan lite på det. Men iom detta så har vi missat äl brutalt den här månaden, den flyttades fram flera dagar. Men jag är glad ändå att den är bekräftad :D fast vi hade ändå sex två dagar innan och en dag efter, så det är ändå en chans. <3

    Är nu på äl+7 istället


    Hejja er <3 Håller tummarna!
  • Doftljuset

    Kan tempen höjas INNAN äl?


    Min höjdes idag, vet inte om det var för jag var väldigt varm när jag vaknade. Blev så fundersam så att jag tittade in min historik på NC och verkar som tempen höjts lite innan varje ÄL. Kan detta stämma? Igår fick jag en smiley på CB, så tror inte ÄL varit än... Svårt för er att veta men kanske någon som är kunnig på detta... 

    Det är mycket frågor och funderingar just nu :/ 

    Ha en fin dag alla!

  • Doftljuset

    Tror jag äntligen fick ägglossning inatt. Vaknade med den klassiska mensvärken (brukar känna ägglossningen)... CB har dock bara gett mig blinkande smileys sedan i tisdags, så vet inte så noga. Flytningarna är dock lite sådär klibbigt mellan fingrarna, och ingången upp är mjuk och djup.


    Jag och min karl har bråkat. Han klarar inte ha sex varje dag och nu har vi kanske överdrivit, för haft sex nästan varje dag sedan förra veckan. ( Bara för jag är så orolig att missa någon chans). Jag blir så himla ledsen och besviken, känns som han ger upp. Han blir arg ( han är väldigt go och fin men även dom bästa ledsnar ibland), Så inser jag att jag bara förstör för mig själv, för kroppen blir ju bara ledsen och det blir mest som tvång. Vi ska försöka i kväll igen. Hade sex igår också....

    Vet inte vad jag vill ha sagt men vet att man får stöd här inne :) Alla är så fina emot varandra. Hoppas ni mår bra?

  • Doftljuset
    Anonym (Jag vill nu!!) skrev 2019-01-19 13:18:37 följande:
    Jag har slutat titta på kalendern, har aldrig provat ägglossningar test, ett tag blev jag knäpp och ville bara ligga under mina fertila dagar annars så kändes det onödigt. Blev som en fabrik. Och tvinga mannen att ligga hela tiden just av den anledningen. Nu skiter vi i kalendern, ligger på som aldrig förr,för nu handlar det inte om att jag är fertil eller inte, nu ligger vi för vi vill med varandra och gör det hela tiden eller minst varannan dag så borde kunna funka ändå. Vi åkte iväg en natt, blev som nykära och jag släppte min mani.

    Ja du har rätt..


    Detta är ju ohållbart, känns ju som man tvingar sig på någon. Plus att man själv inte mår bra av det. Dom flesta av mina vänner är gravida just nu, jag tror även det skapar en stress, för det man får höra är "Stressa inte det kommer" men det är ju enkelt att säga när det ligger en i magen. Sen går det några dagar så försvinner stressen, men det är som du säger runt ägglossningen blir man nästintill manisk... 

    Ta in på hotell och komma bort kanske göra sitt <3

  • Doftljuset
    Värphönan skrev 2019-01-19 14:23:15 följande:

    Jag har haft blinkande gubbe upp till 6 dagar innan jag äntligen fått en fast gubbe. Andra cykler har jag fått en blinkande på morgonen och en fast redan på kvällen men det va när jag mer nyligen slutat med mina ppiller. Förra cykeln va en 6 dagars blinkning och denna börjar likna den förra. Inne på tredje dagen av blinkning.  Så fortsätt testa ifall ifall, om du känner att du/ni orkar såklart! Annars så är det ju bara toppen om det faktiskt va äl i natt Glad 


    Känner igen det där med att det kan va svårt att få sambon att komma i stämning ibland. Min har haft problem med att komma när det väl gäller. Han ställer i princip alltid upp men det känns som jag får truga honom emellanåt. Och om det inte blir något fyrverkeri på slutet så spelar det ju ingen roll å sexa heller. Om hästarna inte släpps ut ur sina bås så blir det ingen kapplöpning. Väldigt frustrerande men jag försöker att inte ta upp det som något negativt. 


    Känns som att en del av min stress släpper med RR. Får jobbiga huggande på höger sida av huvudet, ofta runt örat men det flyttar på sig. Jag har märkt att det dyker upp när känner mig stressad. Det kommer inte när jag springer runt och stressar över att hitta nycklar utan som nu när jag vart sjuk, att jag har en gnagande känsla av att missa jobbet igen, eller att nu börjar jag bli så frisk att jag hade kunnat ta mig ann det och det istället för att ligga här. Då kommer huggen. Häromnatten när jag inte tagit RR på 1-2 dagar innan så vaknade jag av smärtan och kunde inte somna om. Värktabletter hjälpte knappt. Sen dess har jag tagt RR varje dag och knappt haft några hugg alls. Så oavsett om det hjälper till med ett plus eller inte så känns det som något bra för mitt personliga välbefinnande. 


    Jag har bara ett test kvar av CB, så tänkte att jag tar det ikväll och sen får det va för denna månad. Så kan man ha sex för det är härligt och mysigt också haha... Har vi sex igår och idag så borde vi mer eller mindre ramat in ägglossningen, annars är det bara släppa det och fortsätta nästa månad. 

    Du fick mig le, det var ett nytt uttryck men stämmer verkligen in på situationen. Jag måste också lära mig att vara tyst, eller inte påvisa nåt spec. Inte som jag står och skäller på honom, men samtalet kommer ju upp. Plus när man är så nära varandra känner man ju av varandra.  

    Menar du rosenrot? Vad skönt om du känner att det hjälper dig! Jag vet inte riktigt vad den gör för mig. Nånting bra gör den säkerligen :) Det där är ju viktigt tänka på som du skriver, att alla vitaminer och sånt man trycker i sig gör ju faktiskt nånting bra med kroppen. Pluset kanske väntar på sig, men kroppen kommer få sig nåt bra.

  • Doftljuset

    [quote=79381859][quote-nick]Anx123456 skrev 2019-01-21 13:50:07 följande:[/quote-nick]

    Hej alla! Har kollat igenom denna tråd i nån månad nu men aldrig skrivit något! Men idag plussade jag och om allt går rätt till så kommer den en liten filur i början på oktober!

    Hoppas samma lycka till er alla!!

    Åh grattis! <3

    Hur länge testa ni och har du nå tips?

    Kram

  • Doftljuset

    Jag siktar nog in mig på nästa månad ( vill säga om det inte håller på nåt ske i kroppen). Vi har ju haft massa sex, mannen tappade stinget runt äl dock så vi missade drygt 2 dagar. Kan va dom som är värdefulla eller inte, samtidigt som jag hade inte mer än en blinkande smiley. Är det någon som vet om man ska registrerande blinkande smiley i NC som, positivt ÄL- test? Blir jätte många dagar o NC fick någon form av kris haha

    Lyckats dribbla bort mig räkning bland äl, stickor och monitorer. Tempen har i alla fall höjts nu så tror jag hade ÄL i helgen någon gång... Nu har jag som mensvärk så tror det liksom gått över i nästa skede... Jag drömmer om ÄL sekret så tror det är dags lugna ner sig lite haha....

    Det glädjer mig se att några lyckats och vi andra kämpar vidare <3 

  • Doftljuset
    FruW85 skrev 2019-01-22 09:05:29 följande:
    Hög igenkänningsfaktor på det där haha

    Blir man klok elläh haha nej. 

    Ja visst man kan släppa allt så kommer det bara, men å andra sidan så varför har inte jag blivit gravid under alla år jag haft oskyddat sex? Kanske aldrig haft sex under äl innan, eller liksom känns som att ha lite koll skadar väl inte? Annars kanske man missar chanserna flera månader på raken istället för kanske ge det liten chans.  ( Har faktiskt gjort en abort, så stämmer kroppen fortfarande så har min kropp faktistk lyckats förr). 

    Man blir lätt galen, mellan varven skrattar jag åt det också. Blir så besatt liksom


    Hur går det för dig?

Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis