• Anonym (Frustrerad)

    Jag njuter inte av sex. Tips?

    Hejhopp! Jag är i ett förhållande sedan ca 10 månader tillbaka och har därmed "blivit sexuellt aktiv" (ett dumt uttryck men ni förstår vad jag menar). Jag såg verkligen fram emot att ha sex med min pojkvän för första gången, men upptäckte till min förvåning att det inte kändes bra. Hade inga höga förväntningar men, ni vet, hela grejen är ju att sex ska vara skönt så jag liksom förutsatte det. Bekymrade mig inte så mycket om det först då jag tänkte att det väl berodde på hur oerfaren jag var, men nu när det gått ett tag börjar det bli frustrerande. Till saken hör förresten att det är ett distansförhållande så jag har inte spenderat 10 månader i sträck med pojkvännen och har därför inte 10 månader av erfarenhet :P


     


    Har försökt googla efter tips men det är föga hjälpsamt. "Tala om för din partner vad du gillar!" - Hur ska jag veta det när jag saknar tidigare erfarenheter? Hela problemet är ju att jag inte vet själv! "Onanera för att lära dig hur du kan uppnå njutning!" Det har jag gjort i många år och det fungerar hur bra som helst, känns helt fantastiskt. Men jag har ingen aning om hur jag ska uppnå samma njutning med en partner, det är ju liksom en annan sak så jag kan inte riktigt dra så mycket nytta av soloerfarenheter.


     


    Som ovan nämnt så har jag inga problem att tillfredsställa mina egna behov och har gjort det i åratal, så detta handlar inte om sexuell frustration på det viset. Det känns bara som att jag går miste om en nivå av intimitet då jag inte kan dela den där njutningen med min pojkvän. Sex ska ju vara ömsesidigt, och i nuläget är det väldigt ensidigt. Till en början var det mest bara lite av en besvikelse att jag inte kunde njuta av sex, men nu när det gått ett tag och jag fortfarande inte listat ut hur jag ska göra börjar det bli riktigt frustrerande och upprörande.


     


    Har spenderat många sömnlösa nätter åt att ligga med tårar i ögonen och googla "how to enjoy sex" på mobilen - ibland bredvid min pojkvän i sängen efter att han somnat - och det börjar verkligen påverka min psykiska hälsa :/ Jag känner mig så otillräcklig, nästan defekt, jag känner att jag missar en viktig del av mitt förhållande... Någon som har tips för vad jag kan göra? Vet inte ens var jag ska börja, jag vet inte vad jag gör för fel, jag förstår inte varför det inte fungerar! Jag vet ju att jag KAN uppleva enorm sexuell njutning så varför går det inte med min partner???


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2019-01-18 22:45
    UPPDATERING: En del i problemet som jag är väldigt medveten om är att jag inte alls tycker om att be min pojkvän om saker. Till 90% handlar problemet såklart om att jag inte ens själv vet vad som fungerar så jag kan inte hjälpa till så mycket utan måste prova mig fram, men övriga 10% skulle jag kanske kunna få till bättre om jag bara bad honom om mer... Men jag är inte ett dugg bekväm med det, så om någon har tips vore det fantastiskt! Jag ska förklara vad jag menar.

    Orsaken till att jag drar mig för att be honom om något (oavsett om det rör sig om något större som att be om oralsex eller något mindre som att bara be honom göra något lite annorlunda) är att jag verkligen avskyr tanken på att han skulle göra något bara för att jag vill det. Jag vill känna mig åtrådd och jag vill känna att han gör saker som han genuint vill. Därför låter jag honom oftast göra typ vad han vill och bara hänger med, för då vet jag att han gör det han själv vill. Om jag bad honom om något skulle det kännas konstigt eftersom att jag vet att han gör det bara för min skull, det gör mig obekväm. Känns lite som att som fullvuxen människa be någon att skära upp ens mat, och sedan obekvämt sitta och titta på medan personen hjälper till med något som man är full kapabel att göra själv och förmodligen även skulle göra bättre själv. Jag BEHÖVER ju inte hans "tjänster" och skulle kunna ge mig själv mer njutning än han någonsin kan ge mig så det känns jättekonstigt av den orsaken också. Helt genuint så är jag hellre utan det jag vill ha än att få honom att göra det bara för min skull. Även om han skulle vara 100% okay med det så är det inte tillräckligt för mig, jag behöver att han verkligen vill det själv och är entusiastisk, vilket det känns som att jag bara kan få om jag låter honom ta egna initiativ. Jättedumt, jag vet...

    Så tips för att bli bättre på att instruera honom och be om saker vore superbra! Vill dock återigen vara tydlig med att det inte skulle lösa i närheten av alla problem, för huvuddelen i problemet är fortfarande att jag inte ens själv vet vad som fungerar. (Vilket förresten också bidrar till att jag inte vill be om något, för om jag exempelvis skulle be om oralsex och kanske också instruerar honom men sedan fungerar det ändå inte så skulle det kännas hemskt att bara "nä det räcker, du kan sluta, det här går inte")
  • Svar på tråden Jag njuter inte av sex. Tips?
  • Lånehajen
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-02 07:19:19 följande:
    Tack för ännu ett bra svar, det känns som att du förstår situationen! Du har absolut rätt i att jag kommunicerat dåligt med honom och det måste jag bli bättre på. Förstår inte varför det är så svårt, en av mina starkaste sidor har alltid varit att prata, förklara och argumentera. Men just när det kommer till detta blir jag helt låst och det är som att inga ord vill komma fram, flera gånger när vi pratar om det så blir jag tyst en lång stund innan jag lyckas säga något, det är svårt att hitta rätt formuleringar och sedan förmå mig att yttra dem. Har aldrig haft sådana problem i hela mitt liv!

    Håller med att det känns lite själviskt av honom och jag är precis som du där. Om det var han som inte verkade njuta skulle jag göra allt jag kunde för att få till det, jag skulle aldrig kunna föreställa mig att ha sex med honom och märka att bara jag fick ut något av det och sedan inte försöka kompensera för det! Faktum är att även när han ger mig en massa komplimanger för en insats och pratar om hur skönt det var så säger jag ofta "Okay, men vad kan jag göra bättre? Jag vill göra det absolut bästa jag kan för dig!"

    Vi pratade om saken igen häromdagen och jag försökte verkligen vara extra tydlig. Bland annat så så jag att det gjorde mig ledsen och sårad över att det kändes som att han inte ens brydde sig om hur ojämställt det är och hur ointresserad han verkade av att ge mig njutning. Jag sa det så försiktigt jag kunde men givetvis tog han illa upp. Han sa att han försöker men att det är svårt och han vet inte vad han ska göra, att ingen tidigare partner varit så svår som jag. (Hade god lust att påpeka att många mycket väl kan ha fejkat eller åtminstone inte uttryckt missnöje så hans uppfattning om sin prestation kanske inte är helt korrekt, men det kändes som en taskig sak att säga) Jag ville verkligen att konversationen denna gång skulle vara tydlig och faktiskt leda någonvart så jag såg till att uttryckligen säga flera gånger att jag inte njuter alls. Tex: 1) Han sa att jag aldrig föreslår att byta ställning, jag så att det är för att ingen av dem gör något för mig. 2) Jag sa att det ibland blir mer frustrerande än kul med all hans teasing eftersom det aldrig leder till något, han protesterade med att det visst leder till något ibland eftersom vi har sex, jag förtydligade att det inte leder till någon njutning. För omväxlings skull stod jag på mig och sa att såhär ska det inte vara, det ska vara rättvist och 50/50 men i nuläget är det snarare 95/5. Han påstod att det inte var en schysst uppskattning utan att det kanske var mer 80/20. (Han medgav senare att när han tänkte efter så hade jag kanske rätt i att jag gjorde rätt mycket mer för honom än vice versa)

    I samma konversation, eftersom jag ville att den skulle vara så produktiv som möjligt, frågade jag uttryckligen om han helt enkelt inte gillar att göra saker för mig, och bad om ett helt ärligt svar. Han sa att han inte riktigt gillar att ge oralsex om det är för blött, att då går han bars vidare till samlag. Jag sa att då är det poänglöst för han borde ju göra mig upphetsad innan han ger sig in på det, inte bara köra torrt. Lite senare återkom jag till det då jag försökte sammanfatta vad vi kommit fram till dittills och det första jag sa var "du gillar inte att ge orslsex så det försvinner från agendan." Då blev han upprörd och sa att han visst gillar det och har för avsikt att göra det. Va??? Jag protesterade, han hade ju sagt motsatsen tidigare och nu kändes det som att han gav efter bara för att göra mig nöjd. Han påstod att han sagt fel förut, att vad han menade var bara att han inte gillar det i slutet av dagen då man kanske är typ svettig och lite ofräsch. Jag hade väldigt svårt att köpa det eftersom det absolut låtit som att han helt enkelt inte gillade det, vilket gjorde honom upprörd över att jag tydligen "gav honom skit för att han råkat säga fel." Vet inte vad jag ska tro om detta...
    Du kanske skulle fundera på att skriva ner dina tankar kring det hela och visa dem för honom? Jag tycker väl egentligen att det oftast är bättre om man kan ta saker mellan fyra ögon men har du svårt att alls få fram eller uttrycka hur du känner är det ju viktigare att han får veta det. Ibland kan det också bli så att när tålamodet väl brister så kommer det ut alldeles för mycket på en gång och då kan det vara bättre att ha funderat på vad du vill ha sagt i lugn och ro istället. Dock verkar du ju nu ha kommunicerat mer rakt med honom kring detta. Vad kom ni fram till då? Har ni någon konkret plan kring vad ni ska testa och hur ni ska få det att fungera med din njutning eller blev det inte mer än att han inte vet vad han ska göra för att få dig dit?

    Svårt att veta vad han menade med det han sa kring att ge dig oralsex men det låter väl inte på det stora hela som att han är så värst intresserad av det eller att det är något han går igång på. Har ni tänkt ha samlag efter kan jag förstå att man kanske vill hålla det kortare än om man går ner på partnern "bara för att" där oralsexet är centralt men självklart är det en bra sak om det blir riktigt vått. Det om något är ju ett kvitto på att man gör saker rätt :)

    Jag tycker fortfarande att det är av intresse att försöka reda ut varför du inte känner något när han är i dig om du får njutning av dina fingrar eller andra föremål. Finns det några uppenbara skillnader mellan när du onanerar och när ni har sex med varandra? Har han en större eller mindre kuk (minns inte om frågan kommit upp tidigare och vad du isåfall svarat)? Är du våtare vid endera tillfälle eller är det ungefär samma? Gör du det på egen hand i någon ställning eller vinkel som skulle vara svår att genomföra med honom? Såvida det inte är en rent psykologisk spärr måste det ju finnas några konkreta skillnader tycker jag. Har du försökt visa honom hur det känns skönt när du penetrerar dig själv?
  • Anonym (Anonym idag)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-03 22:40:22 följande:
    Så känner jag också! Ibland har jag bara lust att ge upp och acceptera läget för det känns så hopplöst, men samtidigt känner jag att såhär ska det absolut inte vara! Sex SKA vara jämställt, det SKA vara så nära 50/50 som möjligt. Jag borde få lika mycket som han, allt annat är orättvist. Får uppfattningen att han inte har lust att göra något bara för mig utan att själv få ut något av det också. Jag ger honom relativt ofta oralsex där det är det enda som händer, all fokus är på hans njutning, och det har jag inget emot då jag älskar att göra saker för honom och ge honom njutning. MEN jag kan tycka att han borde göra detsamma för mig ungefär lika ofta!

    Kan inte minnas att han någonsin försökt göra något bara för mig. I inlägget du citerade nämner jag att han en gång fick till det med handen. Vid det tillfället gjorde han det samtidigt som jag också använde mina händer på honom (vilket för övrigt ledde till perfekt synkroniserade orgasmer, det var coolt) så det var inte bara jag som fick något där. De gånger han använder händer eller för ovanlighetens skull gör ett kort försök till oralsex så är det alltid en del av förspelet som ska leda till samlag (eller ibland att HAN får oralsex), aldrig någonsin gör han det bara för mig utan att själv få något. Det känns inte riktigt rättvist. Har vi sex så är han klar när han är klar, finns tydligen inte en tanke på att kanske sedan ägna en stund åt att se till att även jag får njuta utan han har fått sitt och då är det över, om jag inte njöt av det så är det tough shit för mig liksom.
    Där har du ju hittat orsaken till problemet! Han gör helt enkelt inget särskilt så att det ska fungera för dig också. Han är problemet, inte du.

    Men du viker dig varje gång - förutom de få gångerna som han något för dig. Gör inte det då! Säg till honom att du inte tänker ha ensidig sex!  Antigen ska båda njuta av det eller så får det vara. Låt dig inte övertalas till något som bara han njuter av!  Helst - se till att det är du som får komma först. Då har han inte möjligheten att strunta i din njutning. Du kan ju säga att det är ett bra sätt för att träna upp känslan vid samlag att kvinnan kommer först.;) 
  • Anonym (Anonym idag)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-03 22:58:34 följande:
    "Ha inte sex som inte get dig något" skulle i nuläget betyda celibat. Kommer ju åtminstone behöva testa en massa saker som inte fungerar för att hitta vad som känns bra. Och vad gör jag sedan, säger "nä det här var inte skönt" och avbryter mitt i, eller vad? Skulle ju helst i det läget byta till något som fungerar bättre men hur många gånger kan man byta under samma session innan det helt enkelt dödar gnistan och man ger upp? Eftersom jag inte vet vad som fungerar så fumlar jag i mörkret. Det är då jag övergår till att istället försöka göra det bra för honom så att åtminstone en av oss får ut något av det, istället för att bara låta honom slakna efter otaliga klumpiga försök att testa tre, sju, tio, arton saker som inte fungerar.
    Men han kan ju få dig att komma genom att stimulera dig med handen? Man får ha det som "default" då, om det andra inte fungerar. Inte bara förlita sig på något nytt, utan bara testa det också. 
  • Anonym (Anonym idag)
    Anonym (Svårt) skrev 2019-04-04 07:54:18 följande:
    En kompis till mig hade sin första pojkvän och sexdebut när hon var 22. Relationen varade ett drygt år. Hon påstod att sex inte gav henne något. Om hon var oförmögen på något vis eller om de bara inte passade ihop vet jag inte. Hon har sen valt att leva ensam, så hon har aldrig prövat på hur det skulle funka med någon annan.
    Det är verkligen tragiskt. Det är ju så olika med olika personer, och i olika faser i livet.
  • Anonym (Anonym idag)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-04 01:35:38 följande:
    Jag upplever inte att jag har någon "offermentalitet" utan tvärtom så ser jag det ju som huvudsakligen MITT problem. Jag känner att det övervägande är MITT fel, att det är MIN bristande teknik och MIN bristande kommunikation som förstör. Lite ansvar lägger jag såklart på honom också och tycker att han kan göra bättre men jag tar på mig den huvudsakliga skulden själv.

    Vet att jag KAN njuta, vet bara inte riktigt vad jag rent praktiskt ska göra för det. Önskar att det var så enkelt som att trolla fram en magisk instruktionsbok som bara säger att "i den här ställningen gör du dessa exakta rörelser och då kommer det fungera" men så lätt är det ju såklart inte.... Jag ska pusha ännu mer för att få mer förspel och verkligen försöka stå på mig där för jag är övertygad om att det skulle göra en rätt stor skillnad, det är bara hemskt svårt att komma över rädslan att vara besvärlig eller förstöra för honom genom mina krav...
    Jo, faktiskt har du verkligen en offermentalitet, iom att du hela tiden prioriterar hans njutning, inte din. Han förstår antagligen inte att det vore nödvändigt här att fokusera på dig. Han gör inte det för att du signalerar att det är okej ändå. För att du inte vill vara besvärlig. Det är dock fel inställning i det här fallet. Om du inte står på dig, så kommer du att bli frustrerad i längden. 
  • New  Dawn
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-04 01:35:38 följande:

    Jag upplever inte att jag har någon "offermentalitet" utan tvärtom så ser jag det ju som huvudsakligen MITT problem. Jag känner att det övervägande är MITT fel, att det är MIN bristande teknik och MIN bristande kommunikation som förstör. Lite ansvar lägger jag såklart på honom också och tycker att han kan göra bättre men jag tar på mig den huvudsakliga skulden själv.

    Vet att jag KAN njuta, vet bara inte riktigt vad jag rent praktiskt ska göra för det. Önskar att det var så enkelt som att trolla fram en magisk instruktionsbok som bara säger att "i den här ställningen gör du dessa exakta rörelser och då kommer det fungera" men så lätt är det ju såklart inte.... Jag ska pusha ännu mer för att få mer förspel och verkligen försöka stå på mig där för jag är övertygad om att det skulle göra en rätt stor skillnad, det är bara hemskt svårt att komma över rädslan att vara besvärlig eller förstöra för honom genom mina krav...


    Jag menar själva grejen att du håller på att skriva att du inte njuter av sex, att du vill ha mer förspel. Då beskriver du dig som ett offer.

    Det är lika mycket upp till dig att ha mer förspel. Du beskriver dessutom att det är du som ofta satsar på att han ska få det skönt, när du "ger upp"

    Vadå instruktionsbok, du kan ju smeka dig själv utan instruktionsbok. Du väljer vad sex är.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-04 07:42:25 följande:

    Det enda som gör mig lite orolig är det där med att han tydligen har problem att bibehålla en erektion (vilket jag för övrigt aldrig sett utan han har bara sagt det - kanske de gånger då han påbörjat vad som kändes som förspel och sedan lagt ned ibland berott på att han TÄNKT ta det längre med sedan slaknade och blev generad eller något?) så jag är rädd att det blir jobbigt för honom att vänta så pass länge, samt det jag också nämnt om att han har problem med att hålla fokus på en och samma sak en längre tid. Men för tusan, man kan ju åtminstone testa!

    Sedan håller jag inte riktigt med om att jag aldrig ska ha sex som inte ger mig något, för det handlar väl ändå om att ge och ta? Känns oschysst att sätta krav på att vi uteslutande ska göra saker som känns bra för mig och totalvägra allt han vill som inte fungerar för min del. Däremot så tycker jag absolut att om vi gör saker för hans skull så bör han kompensera för det genom att ge mig något före eller efter så att det blir jämställt. Jag menar, ska vi vara riktigt strikta med att jag inte ska göra något som inte känns skönt för mig så skulle jag ju aldrig ge honom oralsex och det känns knappast rimligt. Ibland får man ställa upp på det partnern vill (förutsatt att man inte har något emot det såklart, man ska aldrig göra något man är obekväm med) men då ska det i så fall jämnas ut på annat vis så att det blir rättvist i slutändan. 


    Han måste inte ha erektion hela tiden. Du skrev tidigare om att homosexuella kvinnor har lättare att njuta. Fundera på vad de gör.

    Självklart kan du ge honom njutning om du vill det. Jag tycker det borde vara något man VILL göra. Tex smeka, runka, suga osv. Däremot är det dumt att ha tex samlag om det inte ger dig något.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • Tom Araya
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-03 22:58:34 följande:
    "Ha inte sex som inte get dig något" skulle i nuläget betyda celibat. Kommer ju åtminstone behöva testa en massa saker som inte fungerar för att hitta vad som känns bra. Och vad gör jag sedan, säger "nä det här var inte skönt" och avbryter mitt i, eller vad? Skulle ju helst i det läget byta till något som fungerar bättre men hur många gånger kan man byta under samma session innan det helt enkelt dödar gnistan och man ger upp? Eftersom jag inte vet vad som fungerar så fumlar jag i mörkret. Det är då jag övergår till att istället försöka göra det bra för honom så att åtminstone en av oss får ut något av det, istället för att bara låta honom slakna efter otaliga klumpiga försök att testa tre, sju, tio, arton saker som inte fungerar.
    Självklart kan du byta mitt i, det är ju ganska normalt i ett varierat sexliv. Man växlar mellan olika ställningar, kanske inte 10, men 2 eller 3, man växlar mellan att smeka hennes kön och hennes bröst med handen, man växlar mellan samlag och oralt, vaginalt och analt o.s.v. Ge varje variation ett par minuter.
  • Anonym (Svårt)
    Anonym (Anonym idag) skrev 2019-04-04 10:33:29 följande:
    Det är verkligen tragiskt. Det är ju så olika med olika personer, och i olika faser i livet.
    Jo, jag har försökt uppmuntra henne att våga pröva på en ny relation men hon slår ifrån sig som om det är något otänkbart eller ouppnåeligt. Jag har svårt att avgöra om hon verkligen trivs med att vara ensam eller om hon lägger upp en sorts fasad som man inte vet vad som döljer sig bakom.

    Den man hon hade visade kanske vissa likheter med TS pojkvän. Äldre men förstod kanske inte riktigt vad som krävdes i en relation.
  • Tom Araya
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-04-02 23:15:36 följande:
    Jag har försökt vid flera tillfällen att se om jag kan sköta klitorisstimulans själv under samlag men kan inte få till det då jag upplever att han kommer i vägen, och dessutom känns det lite trist om jag inte kan få någon njutning från honom, då kan jag ju lika gärna bara skita i det och göra det bättre själv vid senare tillfälle känns det som... Dock kan jag överlag bli bättre på att instruera, absolut, i synnerhet då det kommer till sexuella handlingar utöver samlag.

    Det jag blir mest frustrerad över är det faktum att på egen hand så får jag intern stimulering att kännas jättebra så jag förstår inte varför det är helt dött när det kommer från en penis istället för mina fingrar. Någon sexleksak äger jag inte då jag tyckt att det helt enkelt känts som slöseri på pengar eftersom jag kan prestera så pass bra utan hjälpmedel så jag har aldrig ens övervägt att köpa någon dildo.

    Vid onani brukar jag endast fantisera (skulle inte ha något emot t.ex. porr men problemet är att jag helt enkelt är för kräsen och har inte lust att lägga minst en timme på att söka efter något som är tillräckligt bra när jag istället kan arrangera ett helt perfekt och fullständigt skräddarsytt scenario i huvudet på en halv sekund). Hur menar du med att något där skulle vara applicerbart? Att förverkliga fantasier då eller?
    Tom Araya skrev 2019-03-30 20:51:13 följande:
    Glöm ej heller att hjärnan måste vara med och som kan retas sexuellt och då öka den fysiska njutningen.

    Som exempel så dejtade jag under en tid en kvinna som kom på tre röda när hon eller jag smekte henne och hon fick sperma i munnen. Det var någon slags psykologisk kick som gav en enorm upphetsning hos henne och som fysiskt inte är logiskt eller går att förklara.

    För min del är det väldigt upphetsande att kyssas eller att slicka henne, vilket är något psykologiskt när tungan får en viss stimulans som i sig inte annars inte ger en särskild fysisk njutning.

    Blir du extra upphetsad av att han tar tag i ditt hår och knullar dig hårt bakifrån, så kommer det att öka din njutning, även om det rent fysiskt inte ger bättre stimulans än om ni låg i missionären.

    Absolut, hjärnan är det största sexorganet och jag är helt medveten om hur pass viktig den psykologiska biten är! I synnerhet då kvinnors sexualitet ofta tenderar att vara mer psykologisk än mäns. Just nu känns det som att den psykologiska biten är det enda jag får ut av det hela och jag upplever att det fysiska är vad som saknas... Trots att jag inte njuter fysiskt alls så tycker jag mycket om att ha den där intimiteten med min pojkvän samt att kunna ge honom njutning, det är väl egentligen den enda orsaken att jag inte tröttnat på sex än. Men jag vet inte hur länge den psykologiska/emotionella njutningen kommer räcka innan frånvaron av fysisk njutning får mig att ge upp.
     

    Nu har jag läst lite fler av dina inlägg, så även om jag citerar detta (ditt svar på mitt tidigare inlägg), så är det ett svar både på detta, men även mer allmänt på dina inlägg.

    Sexleksaker och pornografi av något slag tror jag skulle kunna ge dig något, framförallt uppslag med saker att testa.
    En naturtrogen dildo skulle kunna hjälpa dig att hitta olika vinklar och rörelser där penetration ger stimulans.
    Olika vibrerande leksaker kan vara till hjälp vid samlag, eftersom du säger att det är svårt att få till bra stimulans med fingrar då.

    Har du provat om anal stimulans ger dig något?
    Prova i så fall att massera runt området med fingret eller toppen av en dildo eller vibrator med lite saliv, glidmedel eller olja på (din egen könsväta går bra också), samtidigt som du onanerar.

    Ja, har du några fantasier som skulle kunna förverkligas och som du vill förverkliga?

    När man pratar om förspel som något som måste ligga före man knullar så låter det lite som en nybörjarsexskola för oerfarna ungdomar.
    Jag kan möjligtvis tycka att de upphetsande aktiviteterna innan man börjar gå innanför kläderna är en slags förspel, man kysser varandra och tar på varandra.
    Men när man börjar ta av kläderna och mer går in på stimulans av de mer intima delarna, som bröst, kön e.t.c. så är det sex och det är en typ av sex man kan ha före, under tiden, efteråt, emellanåt (exemplvis att man avbryter samlag och går över till oralsex) och även enbart, helt utan samlag.

    Här nämner du ett problem med hans uthållighet eller snarare tålamod att ägna sig åt smek och oralsex längre tid, för att han har ADD.
    Jag känner faktiskt igen detta. Jag hade ett förhållande med en tjej med ADD för några år sedan och hon hade verkligen problem att fokusera en längre stund på att bara ge njutning. Hon kunde inleda med en bra teknik men tappade snabbt fokus och det var inte längre skönt.
    Ni borde kanske kolla upp eller eventuellt söka hjälp att hantera sådana svårigheter (ni behöver ju inte ta upp sexproblem i det fallet).
    I vilket fall som helst är det något han borde jobba på, både för att bli en bättre sexpartner, men också för att nå framgång i livet i övrigt.

    Om det skulle vara så att han faktiskt inte är särskilt förtjust i att ge oralsex och dessutom har problem att göra det bra under längre stund p.g.a. ADD, då kanske han tyvärr inte är en bra matchande sexpartner för dig= en pojkvän du har möjlighet att få bra och njutningsbar sex med.

    I övrigt tänker jag att han inte ska dömas för att vara egoistisk innan han fått möjlighet att faktiskt välja vad han gör för dig. Du har inte givit honom det valet genom att hjälpa honom att förstå vad du behöver i tillräckligt hög grad än. Hittills har det hängt mycket på hans initiativ...
    Tänk dig ert sexliv som en färgpalett. Du tycker att han bara väljer sina färger, men det är för att de är de enda som finns på paletten.
    Du har nu börjat få honom att förstå att det finns andra färger, som passar dig bättre. Men han har ännu inte fullt ut fått se dem, förstå dem och hur de används. De är helt enkelt ännu inte tillgängliga för honom. Det är du som måste göra dem tillgängliga och du måste få honom att förstå hur de används bäst.

Svar på tråden Jag njuter inte av sex. Tips?