Publicerad 16 March 2017

Fotograf:

Pappan från den virala BBC-intervjun talar ut

Pappan satt i en direktsänd intervju med en nyhetskanal. Då blir han barskt avbruten av sina barn – och det hela blev en viral succé. Nu talar professor Robert Kelly ut om ögonblicket.
– Om du tittar på videon kan du se hur jag försöker hålla mig för skratt, säger han till Wall Street Journal.
Få kan ha missat klippet.

Professorn och Sydkoreaexperten Robert Kelly sitter hemma framför en webcam i en livesänd intervju på nyhetskanalen BBC.

Han har precis svarat på en fråga när dörren öppnas och hans dotter kommer, bokstavligt talat marscherande in i rummet. 

Strax därefter kommer också sonen och sekunderna senare rusar Robert Kellys fru Kim Jung-A in, märkbart stressad över situationen.


Först nu talar Roberty Kelly och Kim Jung-A ut om händelsen. 

– Det är ju fruktansvärt sött. Jag har sett videon precis som alla andra. Om du tittar på videon kan du se hur jag försöker hålla mig för skratt, säger han till Wall Street Journal.

Nervös över att det inträffade skulle innebära att han inte skulle få mer jobb av BBC, mejlade Robert Kelly till tv-kanalen för att be om ursäkt. 

Svaret han fick tillbaka var inte det han väntade sig  – de ville lägga ut klippet på sin Facebooksida. 

Nu har det spridits över hela världen och har för närvarande över 20 miljoner visningar på BBC:s Facebook. 

Dagarna som gått sedan klippet lades ut har varit hektiska för familjen. Båda föräldrar har tvingats stänga av sina mobilen eftersom de fått så mycket samtal, sms och mejl. 

I en uppföljande intervju med BBC säger Robert Kelly att han trots allt förstår att det var kul för andra att se en vanlig familj och deras kaos.

– Vi och våra familjer har sett klippet flera gånger och alla tycker att det är hysteriskt roligt. Vi förstår att det är kul att se en vanligt familj tappa fattningen på det här sättet. 

Här är andra barn som lyckats krascha live-sändningar.
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Pappan från den virala BBC-intervjun talar ut
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll