Publicerad 8 January 2018

Fotograf:

Alexandra Rejsmar: "Är det inte jobbigt att ha barn, så gör du det fel"

Jag visste att argumentet ”varför skaffar man barn om det är så jobbigt” skulle dyka upp efter mitt förra inlägg. Är det inte en extremt tröttsamt line som myntats av farbror duktig? Har du barn, så vet du att det är jobbigt. Är det inte jobbigt så gör du det fel. Jag skaffade barn trots att det är jobbigt, för när det är härligt så är det fan underbart.
Det är också intressant att inlägg som dessa drar sådan enorm uppmärksamhet. Jag skriver om feminism och människor tragiska livsöden ofta, men inget drar igång känslor som två glas vin på Jesus födelsedag. 

Är det inte superjobbigt att behöva göra allt som hör julen till och dessutom bry sig om vad andra sysslar med? Ingen reflekterar över att någon avnjuter ett glas vin på nyår men Gud nåde modern som tar en snaps till sin Jansson.

Mina barn är otroligt roliga. Att det ska bli en diskussion kring min kärlek för dom baserat på hur jag lindrar julstressen med något glas vin eller två är för mig obegripligt. Att ha barn under julhelgen ÄR...

Läs resten av inlägget på Alexandras blogg HÄR. 
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Alexandra Rejsmar: "Är det inte jobbigt att ha barn, så gör du det fel"
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll