Allt om Måns Möller: Längd, familj och karriär

Hur lång är Måns Möller? Vad heter hans son och hur länge har han gjort standup? Allt du vill veta om Måns Möller.

Måns Möller - komiker och pappa
Måns Möller - komiker och pappa

Det finns mycket att säga om en av Sveriges mest uppskattade komiker - Måns Möller. Han har gjort sig ett namn genom otaliga framträdande och föreställningar, såsom standup komiker, föreläsare, programledare och deltagare i diverse tv-shower. Det är en man med många strängar på sin lyra och kan nu även adderar till cyklist och Vasaloppsåkare på sitt CV.

Måns Möller - standup och parlamentet

Måns stil som komiker är vass och orädd och han har samarbetat med de flesta inom branschen. Han har bland annat varit en av de mest framträdande i succén Parlamentet och gjort otaliga turnéer i runt om i landet. Som programledare är Måns kvicktänkt och snabb i replikerna vilket har renderat i en rad olika serier och program genom åren, såsom Extra Extra och Superungar. Han drar sig inte heller för att imitera och göra parodier av kändisar men är också en lysande improvisatör.

Om Måns fru och familj

Måns Möllers familj Måns lever idag med sin partner Sophie Freij sedan ett antal år tillbaka. Han var tidigare tillsammans med Sara Ulvenå som är mor till sonen Viggo, 16 år. Måns har genom åren hållit en ganska låg profil kring sitt privatliv men i och med sonens uppväxt och diagnos har mer och mer nått tidningsspalterna.

En son som heter Viggo

Mycket har handlat om Måns son Viggo de senaste åren. Han lider av autistiska syndrom, vilket gör att han har bland annat svårt att anpassa sig i gruppsammanhang samt följa instruktioner. På grund av Viggos diagnos hade Måns svårt att hitta aktiviteter som passade och där Viggo fick delta. I ren frustration över situationen startade han stiftelsen Viggo Foundation. Dess syfte är att utveckla en träningsmodell för barn med neuropsykiatriska funktionshinder. Stiftelsen har sedan dess arrangerat ett flertal insamlingar. Bland annat har Måns med sin vän Christer Skog korsat USA på cykel. De har även slagit världsrekord i att cykla genom Europa på kortast tid.

Längd på Måns Möller

Måns föddes för 47 år sedan i Stockholm och har varit staden trogen sedan dess. Med sina 1,74 cm över havet står Måns stadigt på jorden. Hans driv och energi kommer hålla honom kvar på komikerhimlen som en av Sveriges klart lysande stjärnor lång tid framöver.

Läs mer om kända personer:

Julia Franzen

Tilde de Paula