Här är det sjukaste chefen har fått oss att göra: "Mansgris"

Visst ställer man upp på mycket för att visa lojalitet till arbetsplatsen. Ibland kanske lite för mycket, visar det sig...

Vad är det sjukaste chefen har fått dig att göra?

Vad är det sjukaste er chef har fått er att göra? Det undrar en trådstartare på Familjelivs forum. Det folk sedan delar med sig är faktiskt just rätt sjukt. Vi har valt ut några godbitar ur tråden!

Här är det sjukaste chefen fått oss att göra

Många vittnar om chefer som ställer lite väl höga krav på utseende.

Att dåvarande chefen anställde mig och 23 andra kassörskor enbart pga utseendet samt att han underförstått krävde att vi skulle vara sminkad på våra arbetspass. (ja han var en mansgris)

Andra har visst en chef som har anställt dem för att göra hans privata arbete...

När min chef bad mig att returnera hans barns julklappar

Eller så blir man anställd för att göra ett jobb – för att sedan inte få utföra jobbet så som det är tänkt!

Att jag som HR-ansvarig inte skulle berätta för de anställda att den nye ägaren tänkte sluta betala in pensioner.

Sedan finns det ju bara rena och skära sk*itstövlar!

Lovade mig kvalificerad övertid inom kommunalt yrke, raderade sedan alla arbetade timmar både i hr-systemet samt i almanackan på jobbet och gav mig inte ens lön för 50% av tiden. Alltså inte ens vanlig lön. Förnekade att jag jobbat de timmarna.

Eller varför inte den chefen som kladdar på allt och alla?:

Jag köpte presenter till chefens älskarinna. Dessutom på min fritid. Var rätt stört, men eftersom jag var ung och dum och chefen mutade med att jag skulle passa på att handla något fint till dig själv med (present för c:a x antal kronor till henne, en summa som var ungefär hälften av det till mig själv att handla för) så gjorde jag det. Kunde vara väska för 5000 spänn till henne, väska för 2500 spänn till mig. Älskarinnan hade samma storlek som mig, så det var kläder, sexiga underkläder, smycken, väskor osv. Samma chef försökte även få till det med mig men där var det nej. Vilket han accepterade. Hade väl vart lite sådär att vara hälften så värdefull älskarinna som en annan älskarinna och dessutom köpa mina presenter själv. Hade ju redan den "dealen" utan sex.

Känner du igen dig? In och diskutera vidare i tråden här!