Så många miljoner krävs det för att Zara Larsson ska vara med i "Let's dance"

Kan vi få se artisten Zara Larsson i tv-programmet "Let's dance" framöver? Det återstår att se hur mycket hon i så fall skulle kunna få betalt för uppdraget. 

Zara Larsson är tillsammans med dansaren Lamin Holmén.

Zara Larsson, 26, har nått framgång efter framgång sedan hon vann "Talang" 2008. Det stora genombrottet kom 2015, då hon släppte låten "Lush life", och sedan dess har hon turnerat på scener runt om i världen. 

Zara Larssons miljonbolag 

Karriären går helt enkelt som tåget för Zara Larsson, och hennes bolag HAZA AB går även det till synes mycket bra. Enligt Allabolag omsatte bolaget 36 641 000 kronor under 2022 och 2021 låg omsättningen på 29 051 000 kronor

Zara Larsson.

Zara Larssons pojkvän Lamin Holmén är dansare 

Artisten har det minst sagt gott ställt, men hur mycket pengar skulle det krävas att hon fick betalt för att hon skulle vara med i tävlingsprogrammet "Let's dance"? 

Kanske kan hennes pojkvän Lamin Holmén, 31, inspirera henne. Han är nämligen dansare och syns dansa i populära program som "Melodifestivalen", "Allsång på Skansen" och "Idol". 

Lamin Holmén.

Zara Larsson om att vara med i "Let's dance" 

Men för Zara Larsson skulle det krävas många miljoner för att hon skulle avsätta tid för att delta i "Let's dance", det berättar hon i podcasten "Högt i tak" som drivs av Rosanna Charles och Sanna Guidetti

– Om de bara "vi ger dig tio miljoner", då hade jag bara "aight", säger Larsson i podcasten och fortsätter: 

– Tio miljoner. "Let's dance" om ni har det liggandes eller om ni ser mig i rutan på "Let's dance", då vet ni vad checken är.