Vad är en "hotwife"? Vi förklarar

Begreppet Hotwife betyder att en gift kvinna har sex med män utanför äktenskapet med sin mans fulla medgivande.

Vad är en hotwife?

Vad är en Hotwife?

Begreppet Hotwife betyder att en gift kvinna har sex med män utanför äktenskapet med sin mans fulla medgivande. I många fall är på initiativ av mannen i relationen som finner det sexuellt tillfredsställande att fantisera om sin fru tillsammans med andra män. Ofta går mannen igång på att kvinnan berättar detaljerat om sina upplevelser, ibland dokumenteras händelseförloppet med video och fotografier och ibland är mannen delaktig eller tittar på under själva akten.

Är det bara kvinnan som får ha sex utanför äktenskapet?

När man talar om en hotwife så är det bara kvinnan som har sex utanför äktenskapet ja. Är man intresserad av andra relationsarrangemang finns ju öppna förhållanden eller swingers där både mannen och kvinnan har sex utanför äktenskapet.

Vad är skillnaden på cuckold och hotwife?

“Mannen i Hotwife relation är inte (nödvändigtvis) en sk Cuckold. Cuckold termen antyder att det finns en nivå av förödmjukelse (tänkt som en negativ) som riktas mot mannen, antingen via hustrun, hennes sexuella partner, eller båda, mannens förnedring utgår för hans oförmåga att tillfredsställa sin hustrus sexbegär, denna förnedring upplevs oftast som upphetsande för mannen, den sk Cuckold” skriver Annika Hotwife i Familjelivs forum.

Hur fungerar upplägget?S

Själva grejen är att båda två ska få ta fördel av hotwife upplägget. Det finns mängder av forum, grupper och klubbar där man kan hitta en eller flera män som vill ha sex med hotwives.

"Beroende på vilka som är med så sitter er vi tillsammans och småpratar, ofta till ett eller två glas champagne. Sen löper det automatiskt så att säga. Männen hjälper till att klä av oss och jag behåller alltid underkläderna på, dels för att jag känner mig sexig och dels för att "skydda" mot för mkt intim hudkontakt." berättar Annika Hotwife i forumet.

Kan vem som helst bli en hotwife?

Vem som helst kan bli en hotwife men för att vara en hotwife behöver din man vara okej med, eller helst tända på att hans fru har sex med andra män. Det är inte alla män som har den här typen av sexuell läggning. Pröva att prata med din man och försök förstå hur han ställer sig. Vissa kan behöva lite tid att vänja sig vid tanken på att ens fru har sex med andar män och det är verkligen inte alla som uppskattar den typen av relationer.

Hur påverkas relationen i övrigt?

En anonym medlem i Familjelivs forum har svarat såhär:
"Kan inte svara för andra men vårat förhållande har inte påverkats nämnvärt. Vi har levt i öppet förhållande i 10 år. Detta gäller givetvis inte min man. De är ju mest han som vill att jag ska ha sex med en massa män. Tyckte att det kändes väldigt konstigt i början förstod inte varför han nu tände på detta. Nu har jag inte haft så många partner under dom här åren handlar bara om 4 tillfällen då jag har följt med killarna hem. Och kommit hem till min man för att berätta alltsammans dagen efter. Det är förstås härligt att se honom så glad och upphettad men har fortfarande lite svårt att förstå honom även om jag vet att han älskar det."

Är du nyfiken på hur det är att vara en hotwife och hur det kan påverka en relation? Läs mer i Familjelivs trådar här.