Bianca Ingrosso publicerar kärleksförklaring: "Mannen i mitt liv"

Den 14 september är det inte bara Internationella dagen för atopiskt eksem, utan även Benjamin Ingrossos födelsedag. Nu hyllas han på sociala medier, bland annat av sin syster Bianca Ingrosso.

Benjamin Ingrosso har fyllt 25 år – det uppmärksammar Bianca Ingrosso med en lång kärleksförklaring till sin bror.

Idag är det ingen mindre än Benjamin Ingrossos födelsedag, något som flera av hans familjemedlemmar uppmärksammar på sina sociala medier.

Benjamin Ingrosso hyllas på sin födelsedag

"Du föddes med SEGERHUVA! Det kommer bli något stort av den här killen, sa dem! Barn som föds med Segerhuva är väldigt speciella, sa dem. Tänk om barnmorskan på BB visste hur rätt hon hade…!", skriver mamma Pernilla Wahlgren på sin Instagram.

Även Benjamin Ingrossos mormor, Christina Schollin, har publicerat ett inlägg där hon gratulerar sitt barnbarn på födelsedagen:

"Det går inte med ord att beskriva hur mycket glädje och kärlek du sprider till alla du möter!", skriver hon i sin hyllningstext till den nyblivna 25-åringen.

Bianca Ingrosso kärleksförklaring till sin bror: "Hos dig är jag trygg och varm"

Ytterligare en familjemedlem som uppmärksammar artistens födelsedag är hans egen syster. I en lång hyllningstext på Instagram uttrycker Bianca Ingrosso sin kärlek till Benjamin:

"Benjamin. Han med stort B! Han som totalt förtrollar alla med sin charm, karisma, energi och hans fantastiska själ. Mannen i mitt liv fyller 25 år idag!", skriver hon och tillägger även:

"Utan dig fungerar jag inte! Säger du "gråt ej mera, det ska bli så bra. Kom ta min hand, här finns jag. Jag ger dig skydd nu för allt omkring dig. Och jag finns här, gråt inte mer." Då tror jag på dig. Hos dig är jag trygg och varm."

Bianca Ingrosso hyllar Benjamin Ingrosso i en lång text på sin Instagram Story.
Bianca Ingrosso hyllar Benjamin Ingrosso i en lång text på sin Instagram Story.