Familjeliv fyller 20 år (!) – här är vår nya sajt

Ja, du läste rätt! I år blir Familjeliv 20 år – och det firar vi med nytt utseende! Här samlar vi vårt redaktionella innehåll med fokus på familjeliv, relationer, sex, vardag, fest. Men vad händer med forumet?

Vi är både pirriga och glada inför den nya lanseringen av vår sajt. Alla funktioner finns kvar – men med ett lite mysigare och mer lättnavigerat utseende. Var med och fira 20 år av tips, råd och familjeliv i alla sköna och svåra stunder.

Läs också: 20 sjukt roliga trådar ur Familjelivs arkiv som du måste läsa

20 år av debatt, skratt, gråt och råd

Familjeliv lanserades 2001 av Charlotte och Patrik Högberg. När paret fick sitt första barn upptäckte de att det inte riktigt fanns någon sajt där föräldrar kunde dela med sig av tips, stöd och råd – därför startade de Barntorget som sedan bytte namn till Familjeliv.

Forumet växte snabbt och fick ett par ägarbyten. Idag är Familjeliv en del av mediehuset Life of Svea och är den där självklara go-to sajten dit vi vänder oss för både amningsråd, sömntips för bebisar men också för att vädra relationsproblem, svåra dilemman och shoppingtips. Här kan man diskutera både anonymt eller öppet, starta nya trådar och omröstningar och dela med sig av allt mellan himmel och jord.

Kommer forumet också få ett nytt utseende?

Vi jobbar hela tiden för att förbättra upplevelsen på forumet. Vi har bland annat uppdaterat servrarna – och vi jobbar också på att ta fram ett nytt utseende. Mer information om det kommer framöver – håll till godo!

Var inte orolig – inga funktioner tas bort

Tanken med den nya sajten är att den ska vara lätt att navigera på och att du enkelt ska kunna hitta all information du behöver. Det ska vara mysigt att hänga kvar på en stund och förkovra sig både i forumtrådar och redaktionellt innehåll. Interagera tillsammans i forumet och spana runt bland våra senaste artiklar!