Hannah Widell är med och styr nattklubb för småbarnsföräldrar

Sömnlösheten är ett faktum under småbarnsåren. Därför öppnar babymonitor-företaget Owlet en virtuell nattklubb för att hålla alla yrvakna småbarnsföräldrar sällskap under natten. Bland klubbvärdarna hittar vi bland andra fyrabarnsmamman Hannah Widell.

Hannah Widell, HanaPee och Manne Forssberg håller nattklubb för småbarnsföräldrar.

Natten till den 19 mars öppnas dörrarna till den nya virtuella nattklubben “Owlet Nattklubb” – enbart till för småbarnsföräldrar. Klubbvärdar på utvalda datum är Manne Forssberg, Hannah Widell och Hanna Persson, mer känd som “HanaPee”.

Nattklubb för småbarnsföräldar

Ingången till den nattklubben öppnar klockan 02.00 på natten och är öppen fram till klockan 04.00 – rätt så rimliga öppettider om man frågar en småbarnsförälder.

Den första värden som ska hålla klubbesökarna sällskap via livestreams är DJ HanaPee, som öppnar portarna klockan 02.00 den 19 mars.

Nästa klubbvärd som ska styra nattklubben är Hannah Widell. Hon drar igång mellan klockan 02.00 och 02.30 den 22 mars.

Näst på tur är Manne Forssberg, som håller i nattklubben den 7 april klockan 02.30 fram till 03.30.

Hoppas på så få besökare som möjligt

– Det är spännande att öppna Owlets Nattklubben, men till skillnad från andra nattklubbar hoppas vi på så få besökare som möjligt. Vi vill att alla föräldrar ska få en god natts sömn, och vi vet att det inte alltid är möjligt. Tråkigt nog finns det en chans att föräldrar kommer hitta till klubben, eftersom vi vet att sömnproblem är vanligt bland småbarnsföräldrar. Om du är en av de som tyckker det är svårt att komma till ro under småtimmarna kommer Nattklubben finnas där. En avslappnad och rolig plats för föräldrar som står inför samma utmaning, kommenterar Owlets Sverigechef Luca Penna, tillika nytillträdde klubbchef för Nattklubben.

Väl inne på nattklubben kan man se en siffra på hur många andra småbarnsföräldrar som vistas på klubben, samt chatta med de andra sömnlösa.

Du hittar ingång till klubben här.