Janni Delér slår tillbaka mot otrohetsryktet – efter skilsmässan från Jon Olsson

Efter att Jon Olsson och Janni Delér offentliggjorde sin skilsmässa har det uppstått rykten och spekulationer kring att en otrohet ligger bakom uppbrottet. Nu väljer Janni att prata om otrohetsryktet i sin podcast:
– Folk som tror att jag gått vidare enkelt från det här, de tror fel.

Efter att Jon Olsson och Janni Delér offentliggjorde sin skilsmässa har det uppstått rykten och spekulationer kring att det är otrohet som ligger bakom uppbrottet.
Efter att Jon Olsson och Janni Delér offentliggjorde sin skilsmässa har det uppstått rykten och spekulationer kring att det är otrohet som ligger bakom uppbrottet.

Sedan Janni Delér och Jon Olsson gick ut med att de valt att gå skilda vägar har spekulationer kring att det inte varit en så "problemfri" skilsmässa som de gett sken av.

I inlägget som både Jon och Janni publicerade när de offentliggjorde skilsmässan skrev de:

"Det är inget som har hänt, så det finns ingen anledning att spekulera. Vi tog det här beslutet tillsammans för ett tag sedan, och det känns som det bästa alternativet för oss även om det såklart är supertufft."

Följarnas otrohetsspekulationer efter Jon och Jannis skilsmässa

Janni Delér och Jon Olsson har även publcierat en video på sina respektive Youtube-kanaler där de berättar mer om deras val och hur deras livssituationer kommer se ut framöver.

Efter att videon publicerats på Youtube har det strömmat in kommentarer där en del sänder kärlek och lyckoönskningar. Men en hel del uttrycker istället rena spekulationer kring vad som orsakat skilsmässan. Många menar att Jon Olsson ser väldigt ledsen och sårad ut i videon. Samtidigt menar de att Janni är den som både pratar mest och ser gladast ut, vilket de menar inte känns rätt.

"Du kan klart och tydligt se vem som är hjärtekrossad och vem som är mer "ingenting har hänt". Ömsesidigt beslut "my ass". Var stark Jon", kommenterar någon.

"Jag kan se att det här inte var Jons beslut", skriver en annan.

"Hon är kall som is" och "Man kan se att Janni ville vara en partyperson och härja runt, speciellt när hon blev mer förmögen. Man kan se att hon inte var redo att ge upp sitt förflutna och gå vidare för att bli mamma.", skriver andra.

Flera skriver att skilsmässan ska ha kommit efter en otrohet:

"Hon gav mig känslan av att hon är exalterad och lättad, hon gav mig känslan att hon redan gått vidare och att hon redan har känslor för någon annan", kommenterar någon.

"Du kan se skillnaden i familjernas bakgrunder. Jon kommer från en kärleksfull familj där föräldrarna fortfarande är tillsammans, Janni från en familj där föräldrarna är skilda och alla lever på olika delar av planeten. För henne är det här normalt, för Jon är det här väldigt smärtsamt", skriver ytterligare en person som går hårt åt mot Janni.

Ryktas om otrohet – Janni Delér ryter ifrån

I det senaste avsnittet av Janni Delérs och Michaela Delérs podcast "Two of a kind" tar Janni upp en del av kritiken och spekulationerna som kommit in efter att de postat videon:

– Vi postade samma video, men de som ser den på Jons kanal förstår ju inte att den även postats på min kanal för de tycker att jag pratar så mycket i den här videon. Att jag tar över och ser jätteglad ut och Jon ser förstörd ut, så jag är en riktig fitta rent ut sagt som har varit otrogen, jag har hittat en annan kille och bryr mig inte om Jon. Jag är inte tacksam och är bara ute efter hans pengar. Man bara "snälla", säger hon och tillägger:

– Och jag är superglad över det här. Jag kommer från en trasig familj så det är därför det är helt normalt för mig. Jag har inte ens försökt kämpa för den här familjen, det är det bara Jon som gjort. Han försöker fortfarande, han är helt förstörd. Jag har garanterat legat med tio killar redan.

– Alltså du vet, jag bara "herregud". Jag kan ju inte läsa mer. Jag vill bara prata med varenda en, säger Janni.

"Har inte skickat ett enda DM"

Hon tar sedan upp spekulationerna kring att hon varit otrogen och raggat på en hel drös med killar:

– Jag lever mitt bästa liv och jag har varit otrogen, garanterat. De säger "ryktena stämmer, Janni har varit otrogen". Det är exakt så som jag är, jag är verkligen en otrogen människa som har raggat på 20 killar efter att vi gjort slut.

– Jag kan säga att jag har inte skickat ett enda DM till en enda människa eller ett enda sms till en människa. Jag vet ju sanningen.

Hon dementerar samtliga rykten och tydliggör att hon troligen hade en bra dag just den dagen de spelade in videon, men att hon nästa dag kan ha mått sämre.

– Folk som tror att jag gått vidare enkelt från det här, de tror fel, avslutar hon.