Inlägg från: mossan |Visa alla inlägg
  • mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    äntligen funkar det igen..

    vet inte om d e musiken lr koffein tabletterna lr en blandning av det som gör att jag har sån energi idag.. skönt e d iaf.. har varit så orkeslös de senaste dagarna..

    tänkte att jag kanske ska ta en halvtimme till på step up grejen o så ska jag träna magen..    håller på o manglar för fullt i tvättstugan också.. har manglat 2 påslakan och ett lakan o massa örngott o har lika mkt kvar o mangla.. hatar o mangla men jag vägrar att ha omanglat e så van sen liten att vi alltid manglar lakanen o de blir så mkt fräschare då också ju..

    när jag flyttade hemifrån för första gången fick mamma komma o visa mig hur man manglade så jag kunde göra d sen själv.. vi brukade ge lakan o sånt till mormor jämt för hon har mangel hemma.

  • mossan

    ozzan- vad har du tränat för något?? håller på o hurtar här jag också .. har nu tränat magen med sån här maggrej som man rullar ut med.. imorgon ska jag fan gå på gymmet var ju tvungen o tvätta idag så jag har tränat hemma istället... hade jag haft tid så skulle jag ha gått på långprommis också.. har fått otrolig energi idag.. skönt.. kommer dock däcka sen när jag kopplar av i soffan mot kvällen.

  • mossan

    snart dags för mangling igen.. orkar inte mer nu.. blä för mangling    iaf när man har övermkt... jaja.. bara o knata ned igen då..
    hej så länge..

  • mossan

    jag MÅSTE mangla.. har alltid gjort det.. det är så härligt o bädda i lakanen i sängen sen.. det känns så fräscht.. nu jag iaf klar med den.. skönt o ha d gjort.. har duschat nu o ska snart ned o hämta upp det som torkar.. om ingen har låst tvättstugan dvs för min tvättid är ju slut egentligen men jag har grejer på tork ändå..

    sen ska jag hämta hem amira.. måste nog klä på mig nu om jag ska hinna..    lägger mig i soffan ikväll o glor på tv..

    kan amira äta mexicana gryta tror ni?? jag menar d e inte för starkt väl? har inte gjort det förut så jag vet inte.. men d verkar gott.. annars kan hon få risgrynsgröt också..

  • mossan

    skruttan hemma.. o gnälligt värre.. har redan huvudvärk.. allt e bara gnäll gnäll gnäll om ALLT.. o jag får inte göra nånting.. med nöd o näppe lyckades jag göra i ordning grytan o sätta på en kastrull m ris för kokning.. hon var under tiden upptagen med ett smörgåsrån och en youghurt.. när d var klart så var d tillbaka till gnälla på mamma om allt..

  • mossan

     vanna-- skicka hit kottmannen.. vill ha en kottman. .klona honom lr nåt.. gör du NÅNTING överhuvudtaget i hushållet??

  • mossan

    mina koffeintabletter har slutat verka.. jag e svintrött efter allt tvättande idag.. snart middag här också.. mexiacana gryta då.. får se hur d smakar.. ska bli intressant o se hur d tas emot av fröken här också..

  • mossan

      så känner jag mig.. fast jag är inte uttråkad utan trött som fan..

  • mossan

    Minns när jag var gravid m amira, o en av alla de gånger jag satt med huvudet i toan som vanligt lr åkte buss med en påse i högsta hugg o kallsvettades lr när jag kastade mig bakom en kiosk o hulkade.. då tänkte jag att alla de som skaffar fler än ett barn kan inte vara riktigt kloka ju.. jag ska ALDRIG mer ha barn svor jag då..

    o ändå längtar jag efter o få en bebis till en dag. Fan vad man glömmer.. undrar vad jag tänker när jag sitter där m huvudet i toan igen.. kommer banna mig själv då... om jag inte har turen o må kanon då..

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!