Inlägg från: mossan |Visa alla inlägg
  • mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    dags för fröken o dra på sig en pyjamas.. måste bädda min säng också.. men hon får somna i sin egen säng ikväll bestämmer jag..  så jag kan bädda i min när hon sover..    så ser hon att d inte går o sova där nu..

    längtar efter att ha eget rum o amira eget rum.. hoppas hon börjar sova där.. ja iaf somna där.. sen får hon väl komma om natten om hon vill.

    Ska bli så roligt o få inreda hennes rum.. äntligen.

  • mossan

    Aros--> På amiras dagis har de börjat göra så att de firar födelsedagar bara en gång i månaden.. så alla som fyllt år i oktober firas samtidigt i slutet av månaden och då bjuder dagis på allt.. popcorn, glass, saft ja allt som kan tänkas..

  • mossan

    Aros--> glassbuffé låter bra tycker jag.. ungar älskar glass oavsett årstid ju..

  • mossan

    Skakis--> vill ha likadan ryggsäck som ni hade åt Nova ju.. den var ju skitfin.. har letat överallt i denna stad som är rätt stor men den finns inte ju.. vet du om d går o köpa den online lr nå nånstans??

  • mossan

    bara 27 kvar till 100.. måste fan vara med o ta en placering för en gångs skull.. så jag sitter här tills det är dags.. även om d tar flera dagar..

    förresten.. amira somnade i egen säng ikväll.. blev först ledsen för hon inte fick sova i mammas säng men så fick hon ta med bebisen i sin säng o jag låg där med henne så d gick bra faktiskt.. utan försök att kliva upp nå mer.

  • mossan

    skakis-- vilken storlek på ryggan har ni? lr nova..  det finns ju 2 olika stl att välja bland.. vet inte vilken som är bäst o beställa.

  • mossan

    just ja.. måste berätta.. när jag klädde av amira ikväll o hon satt på pottan o jag satt bredvid på golvet i badrummet så ser jag 2 bitmärken på armen.. ett på överarmen och ett på underarmen..  det  här ska jag ta upp med hennes fröken imorgon.. ingen har sagt nåt till mig om att hon blivit biten idag

    o för att få sådana märken måste man bita hårt o konstigt om inte nån har uppmärksammat att hon blivit ledsen vilket hon borde blivit om någon bitit henne i armen på två ställen

    fan vad sur jag blev när jag såg det o inte fått nå information om det av fröken..
    ändå var en av hennes fröknar där när jag kom o jag frågade om det hade gått bra om det var nåt speciellt som hänt lr så som jag borde vet men hon sa nej,
    o sen upptäcker jag de här..

  • mossan

    nä.. går o lägger mig i soffan nu o slappar.. är så trött.. jag som ville se det första avsnittet av den nya serien som började i lördags i 5:an... Hombres.. de skulle visa första avsnittet igen kl 21:55 ikväll ju.. som om jag orkar vara vaken tills dess.. måste nog gå o bädda i min säng nu ifall jag är för trött sen.. så kan jag bara krypa ned o sova direkt sen.

  • mossan

    näej.. bara 8 kvar till 100 ju.. här ska inte gås nånstans.. inte än..

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!