• Solrosen25

    Pulverdiet

    Välkommen till tråden för "pulverdietare"!!

    Här är alla som går på pulverdiet välkomna, oavsett om du använder Naturdiet, Allévo, Nutrilett, Modifast, Cambridge eller nåt liknande. Här kan vi diskutera olika saker som rör pulverdiet; sötsug, vattenmängd, tillåtna drycker utöver vatten, kaffe/thé och eventuella lightdrycker. Här kan vi ge/få råd och tips, diskutera ketos, fettförbränning, motion, delmål m.m!

    Kommentarer angående pulverdiet som en "quick fix"/genväg, att personer som använder pulverdiet som viktminskning kommer att gå upp tappade kilon samt ett antal till undanbedes! Det är inte tiden som det tar för en person att gå ner i vikt som avgör om den kommer att hålla sin vikt, utan det faktum att man måste ändra sina matvanor när man börjar äta igen..


    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-03 20:42

    Jag använder Naturdiet (kommer förkorta det med ND) Choklad - dels för att det största paketet bara finns i Choklad, samt att den och Cafe latte är kalorisnålast av smakerna.

    För att få fart på "magen" och samtidigt viktminskningen kan jag tipsa om "loppfrön"/psylliumfrön som får svälla i vatten ca 15 minuter. Billigaste sorten, från Indien hittar ni i hälsokosten. Köper ni loppfrön som producerats i Frankrike så rekommenderar jag att de får svälla ca 30 min, för att slippa "tapetklister-konsistensen" som blir om de står längre.

    Hejaheja tjejer!!
  • Svar på tråden Pulverdiet
  • Solrosen25
    Taffer skrev 2008-02-03 17:33:23 följande:
    yatsy: Jag gick upp en del igen för att jag itne åt ordentligt efetråt, och för att upptrappningen inte gick som det skulle. Jag vill ner ca 20kg.Jag tror naturdiet är lika bra Förra gågnen körde jag dom 8 första dagarna med naturdiet och tappade 4,5kg.
    Grattis!! Har du 20 kg kvar att gå ner eller totalt? Enligt min åsikt e Naturdiet lika bra som Cambridge även om 5 påsar ND Choklad innehåller ca 40 kalorier mer än CK så e ju fördelen att man får 5 shaker/dag ist för CK's 3..Fortsatt lycka till med viktminskningen!!
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
  • Turnit

    Hallå tjejer.....Solrosen...tack för tipset. Jag hakar på här då jag inte känner mig hemma i camebridge tråden trots att jag kör CB.

    Vad duktiga ni alla är!!!


    .?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?.(-31,5!!).?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?.
  • Solrosen25
    Turnit skrev 2008-02-03 21:01:10 följande:
    Hallå tjejer.....Solrosen...tack för tipset. Jag hakar på här då jag inte känner mig hemma i camebridge tråden trots att jag kör CB.Vad duktiga ni alla är!!!
    Varsågod å välkommen hit! Tack, enormt starkt jobbat själv!! Hejaheja!!
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
  • belliyz

    Hej hopp GladHär kommer en tjej som ska börja med sin första påse cambridge imorgon. jag ska försöka att köra ren kur i minst 2 veckor men hoppas på att klara mycket mer. Alltid roligare om man kan peppa varandra. Hur går det för er andra ?

  • Solrosen25
    belliyz skrev 2008-02-03 21:20:24 följande:
    Hej hopp Här kommer en tjej som ska börja med sin första påse cambridge imorgon. jag ska försöka att köra ren kur i minst 2 veckor men hoppas på att klara mycket mer. Alltid roligare om man kan peppa varandra. Hur går det för er andra ?
    Välkommen! D tror jag att du kommer att klara, hittar du inte egen motivation så e d bara att kika in här å få stöd av nån eller alla rentav

    Jag har gått ner 10,8 kg på drygt 5 veckor, ren kur ND. Totalt 15,8 kg sen okt 2007.

    Lycka till!
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
  • belliyz
    Svar på #15
    Godmorgon på er Glad Idag börjar jag då med min kur CB. Känner mig stark och motiverad att klara minst 2 veckor. Hoppas att min vilja inte kommer att svika mig. Men Jag tror att jag kommer att hålla ut. Ska börja med en Cappucino drink framåt 9tiden tänkte jag , sen får det bli en kakao och ikväll nån av sopporna.

    Solrosen : Vad duktig du är som gått ner så pass mycketSkrattande Måste väl kännas toppen. Hur har du lättas hållt uppe motivationen när det känts tungt?

    Kom igen nu alla i denna tråden , mot ett smalare jag Räcka ut tungan
  • Turnit
    belliyz skrev 2008-02-04 06:18:31 följande:
    Svar på #15Godmorgon på er  Idag börjar jag då med min kur CB. Känner mig stark och motiverad att klara minst 2 veckor. Hoppas att min vilja inte kommer att svika mig. Men Jag tror att jag kommer att hålla ut. Ska börja med en Cappucino drink framåt 9tiden tänkte jag , sen får det bli en kakao och ikväll nån av sopporna. Solrosen : Vad duktig du är som gått ner så pass mycket Måste väl kännas toppen. Hur har du lättas hållt uppe motivationen när det känts tungt?Kom igen nu alla i denna tråden , mot ett smalare jag
    Godmorgon!!

    Välkommen hit. Tror du fixar detta!! Är man bara motiverad och har bestämt sig så brukar det gå bra.

    Själv ska jag pulvra helt idag. Halva dagen imorgon....Sedan blir det nog helfart ett tag till.
    Resan till Egypten närmar sig ju med stormsteg.

    Ha en bra dag....nu ska jag väcka familjen...hundarna är redan uppe. Luktar gott efter duschen igår.....
    .?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?.(-31,5!!).?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?.
  • belliyz
    Svar på #17
    Tack så mycket Turnit Skrattande WOW vad du har gått ner i vikt , så imponerad av dig!!!! Över 30 kilo. Det är verkligen starkt gjort. När bär det av till Egypten då? Glad
     
    Jag hoppas på att kunna gå ner gärna 25 kilo. Tappade en del kilon efter graviditeten och gick ner 18 kilo efter det men nu är det en massa kilon kvar som jag så gärna vill få bort. Sommaren kommer ju bakom hörnet och denna sommaren har jag bestämt att jag ska kunna gå i linnen utan att känna att jag inte trivs. Så nu j-vlar ren ut sagt !

    Grattis ni som har giftemål framöver , verkligen något att kämpa för! För man vill ju vara så vacker som man bara kan på sin bröllopsdag Skrattande Men det kommer ni att fixa !
  • Blondelindis

    God morgon tjejer
    nu börjar en ny vecka med pulver !


    Solrosen25 skrev 2008-02-03 20:19:19 följande:
    Grattis till din viktminskning! Kör du m ren kur eller kombinerad? Hur mkt vatten lyckas du få i dig, i vanliga fall m cambridge å Naturdiet? Naturdiet e ett bra val både näringsmässigt å ekonomiskt tycker jag! Cambridge e nästintill hutlöst dyrt. Andra fördelen m Naturdiet e ju att du har 5 shaker istället för 3. För att återgå t "vattenfrågan" så tar kroppen upp 2-3 dl vatten/timma så försök att få i dig ½ liter i timmen ungefär, ibland med längre mellanrum. Brukar du vakna törstig förresten? Om jag dricker mindre än 5 liter så vaknar jag m en mun torr som en öken. Bra jobbat, fortsätt kämpa på!
    Jag har kört ren kur sen den 21:e jan,och då med cambridge,tycker att dem är så goda,men som du säger hutlöst dyra,så det funkar inte här i längden utan kommer att gå över till nd denna veckan,men idag & imon blir det dem sista påsarna CB.Och precis,på nd får man ju dricka 5 påsar,rena lyxen
    Jag försöker ju att få i mig minst tre liter vatten om dagen,men det e inte lätt alltså.

    I lördags kväll hade vi gäster så då åt jag en bakpotatis med kycklingröra & igår var vi bortbjudna så då blev det också lite mat.Men idag börjar jag om på ren kur fram till den 17:e feb,då ska vi ha kalas för min dotter så då blir det nog oxå lite mat...så jag tänker inte väga mig förrän den 17:e nu tror jag(om jag kan hålla mig)...så jag kör en lite blandad ren kur & kombinerad,hehe...sen hela april fram till bröllopet kommer jag köra stenhårt på ren kur.

    Hur ofta väger ni er tjejer ?
  • Blondelindis

    solrosen25 : 16 kg nästan,det e riktigt bra alltså hur gjorde du där i början för att gå ner dem första 5 kilona?

    Turnit: Hur långt är det tills ni åker till egypten?
    Ojojoj,läste att du har gått ner över 30 kg? Helt otroligt,det måste kännas helt underbart!!!

    belliys: det är klart att du kommer att klara två veckor,med lite hjälp från oss här i tråden,har du testat CB förut?mmmmm....kakao´n e ju såååå god har du nåt favoritplagg som du inte får på dig nu?håll ut dessa två veckorna & prova favoritplagget sen igen ,så ska du se att du blir sporrad till att fortsätta !!! jag tror att man inte ska försöka stirra sig blind på vågen!

    taffer:tittade på dina bilder på din viktminskning,var det när du gick på cb sist? gud vilken skillnad!!du kommer ju definitivt att klara detta,som sagt det e hur man ska lära sig att äta rätt efter kuren....vi får hjälpas åt för det kommer inte att bli lätt.

Svar på tråden Pulverdiet