• Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9
  • merix

    Glömde att säga att jag skall på ul i vecka 32. Bm skall beställa tid för mig nästa gång jag skall till henne.

  • annamanna

    idag har vi varit till en djurpark som heter Koivuniemen Herra i Merikarvia William var så uppspelt så det var inte klokt!
    Han fick klappa får,kalvar och grisar,mata djuren,åka på traktorvagn och åka häst å vagn Det var verkligen skojigt!
    Och alldeles innan vi for hem så skulle jag betala kaffet, och fick lov att mjölka en get innan dess
    Hade nog så skoj där,så dit åker vi fler gånger!

  • Paris2006

    foxie - Vet du vad de har för program på barnens dag? Är det något som passar för en 1-åring?

    I dag har Tilde kakkat på golvet ett redigt lass Har henne utan blöja ganska myki nu på dagarna (ca 20 min e max jag vågar ) och oftast går det bra.. men i dag råka vi ut för ett bakslag Men hennes min var obetalbar

  • Paris2006

    20 min per gång alltså..

    Nu har gubben äntligen fått semester, så nu ska vi njuta! Har ni annars nå bra förslag på vad man kunde hitta på för skoj med gubben å Tilde nu på semestern? Har åtminstone tänkt besöka någon djurpark och åka till Storsand..

  • merix

    Lill stina: Prövade med babypulver i dag och det var lite bättre. Tror det kan vara blöjorna för jag har just bytt till en annan sort. Har haft hennes vanliga i dag och luftat ganska mycket. Får se hur det ser ut efter helgen.

    I morgon skall vi, bara jag och mannen, tälta med våra vänner. Det finns inga barn med så det skall bli skönt att vara i fred en stund. Måste leta upp en bok att ha med så jag inte blir tokig. Är så ovan att inte ha barnen med när vi far någon stans.

  • foxie80

    paris: dom har ponnyridning, karusellåkning, metning, stövelkastning och så kommer brandmännen att ha nån uppvisning.Blir oxå dansshower och trollkarlsshow. Det är alltså i skolparken 12-16 imårån!

  • estevezz

    nån som har en nokia n95 eller en nokia n-series telefon?

    varje gång ja kopplar bort telefon från datorn så kommer e upp nånting i stil me att dataöverföringar måste avbrytas annars kan data gå förlorade. Men hur 17 ska man avbryta då?? Nån som vet?
    ha tilåme prova googel men e hitta int he jag vila vet.

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9