• Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9
  • Markettan

    Hej på er!

    Oj, karatelinda! Så det var sambon din som var med i krocken! Jag var ute och cyklade med tösen igår och vek av vid skatan, såg blinkljusen på bron och mötte brandbil o ambulans på väg därifrån. Jäkliga vänstersvängar med blinda människor som medtrafikanter!!! TUR att inte J var med!

    Här har vi en lite annorlunda dag. Höll på att skita sig redan i morse. V vaknade 5 och bara vägrade somna om. Hon var jättetrött men upp skulle hon. Sen somnade hon om efter halv 8 och sov till 9. Nu somnade hon igen först 14.20. Sover än, vågar inte ha henne att sova för länge nu bara, om vi ska kunna somna i någorlunda tid till natten också. Fast frågan är ju om hon klarar av att sova länge ... vi får väl se vad det blir till.
    Då hon vaknar blir det middag och så en cykeltur igen. Jätteskoj när man märker att kondisen börjar bli lite bättre.

  • Anna kaffekanna

    Oj va ni skriver igen. Här ha vi andra oxå blivit sjuka precis som jag gissade. William ha haft över 39 graders feber igår o idag men Elias feber verkar ha gått över peppar peppar. Både jag o Magnus e oxå krassliga så jag ha sovit en stor del av dan idag då han e hemma. Fy va tråkigt att va sjuka så ofta, e ju bara knappt en o en halv månad sen vi va sist sjuka hela bunten o då precis som nu träffa vi släkten från sverige så deras bakterieflora verkar ta döden på oss varje gång

    Ha fråga ett par gånger tidigare här i tråden men kanske jag missar om jag får nå svar då jag e inne så sällan. E d nån sommarträff planerat i år eller e d bara parken som gäller? Nu då mannen börjat jobba igen sku d va kul me lite program så jag sku gärna kunna hitta på nåt. Vet att det ju varit nån som haft olika 'partyn' men vi ha int haft vidare me tid än i sommar tyvärr, men nu e semestern över o släkten ha åkt hem så vi börjar återvända mer till rutiner snart.


    ♥ (¯*`°?.¸ ♥ Lycklig mamma till William 03.01.2006 & Elias 23.02.2008 ♥¸.?°´*¯) ♥
  • escorpito

    Anna Kaffekanna; vi har inte inplanerat nån annan träff vad jag vet, annat än mitt Aloe Vera-party då 31.7 kl. 18.30 . Hoppas du vill komma också!

    Karina 80; Jå, vi var till Toivanens djurpark i torsdags och det var verkligen värt ett besök, så har ni vägarna förbi så sväng in dit! Dottern tyckte det var minst lika häftigt att sitta i dragkärrorna där som att titta på djuren . De hade byggt kärror åt barnen av gamla traktor- och barnvagns grejer.

    Var och bokade bord till loppis igår, och skulle ha fått redan om 2 veckor , men valde att ta från 18.8 istället. Så nu på em har jag börjat plocka fram babykläder...pust, vad mycket vi har... Har beslutat att lägga 1? på alla bodyn (50 cent på de som är mera urtvättade) och typ 2? på dräkter och dylikt. Få se då om man får nå't sålt...

  • Anna kaffekanna

    Escorpito: Låter kul, ska försöka komma då.

    Måste bara berätta en lite kul grej...ha haft lite åldersnoja sen jag fyllt tjugo åtta, fråga mig int varför men antar att det är mest för att jag vet att när jag va 20 tyckte jag att dom som va gifta me två barn o strax under tretti va ur gamla
    Hursomhelst, på midsommar fick jag väl inse att jag kanske int behöver ha d. En äldre herreman på samma midsommarfest som vi som vi nog träffat många gånger förr kom fram o tala med mig o min man. Han tyckte vi såg så unga ut...W va just då i sandlådan o E sov i vagnen en bit bort så vi såg väl ut som ett ungt barnbfritt par antar jag. Inga barn än va? Fråga han..joo, två tom sa jag då. Så skratta han o sa, oj, och jag som tänkte fråga till näst om du redan gått ut gymnasiet eller om det sker snart??? Så man ser väl ibt så gammal ut som man tror då antar jag.


    ♥ (¯*`°?.¸ ♥ Lycklig mamma till William 03.01.2006 & Elias 23.02.2008 ♥¸.?°´*¯) ♥
  • escorpito

    Anna Kaffekanna; Önskar att samma skulle hända mig... Gissa om JAG har åldersnoja då som fyller 30 i höst... Jag är enda i vårat "tjejgäng" från förr i tiden som gift mig och fått barn... Men lycklig är jag ju för det, förstås !

  • Anna kaffekanna

    Ja jag vet int va det där med åldersnoja beror på. Int känner jag mig särskilt gammal, o tydligen ser jag int så himla gammal ut då heller men på nåt vis ha jag alltid förr tänkt om allt möjligt man tyckt sku vara kul eller intressant att prova på eller nån resa man sku vila göra, att DET ska jag göra nån gång. eller det hinner jag med SEN....Men nu börjar jag tänka att vaddå sen? O när ska jag hinna prova på det?? Mina dagar när jag reser runt världen med ryggsäck på ryggen e liksom nog över känns d et som. O det vill jag nog hinna med fler gånger än...
    Tror man blir mer medveten om hur snabbt tiden rusar iväg när man har barn för då ser man så konkret hur fort det går, säkert därför jag fått lite åldersnoja på sistone.


    ♥ (¯*`°?.¸ ♥ Lycklig mamma till William 03.01.2006 & Elias 23.02.2008 ♥¸.?°´*¯) ♥
  • Lindilididda

    Kvällen på er!

    Inte har nån av er en överlopps hjälm till salu? Alltså en sån som man kan ha på barnen inomhus då dom ramlar och slår sig?

    Usch...Liam har fått sig några ordentliga stötar idag.. Känner mig så hemsk då man inte alltid är där i tid..men då det går så fort då han faller eller ålar iväg nånstans...och vips så är skadad redan skedd..

    Det var nog nåt mer jag skulle säga...och kommentera..hmmhmm... Kommer väl på det just då jag trycker på ´posta inlägget´!

  • Lindilididda

    Jo, NU kom jag på vad mer jag skulle fråga...typiskt!

    Är det vanligt att små barn lätt får blåmärken? Liam har 2 i pannan, ett på foten (??) och ett på armen.. börjar undra om de verkligen ska komma såå lätt?

  • Lolanna

    Verkligen skönt att höra att man inte är de enda som kämpar med nattningen nu just! I torsdags o fredags gick det rätt bra - tog "bara" 30-40 minuter o han sov senast 10 över 21. Ikväll somna han int förrän 10 före 22 men det har nog att göra med att mormor som va barnvakt idag int fick han att sova på dan förrän halv 3 o jag väckte honom 4 då jag kom hem

    Så jag tror att en del av orsakerna till våra nattningsproblem ligger i sena morgnar, sen o för lång tupplur på dan o sen ännu att vi har för varmt inne. Ikväll låg han o vände o vred sig en lång stund o då jag titta till honom så va han jättesvettig Jag ligger på golvet nu tills han somnar o jag tror jag fortsätter med det en tid o sen placerar jag mej utanför dörren.

    Hans klättrande ur sängen har faktiskt minskat varje dag. Idag försökte han bara 4-5 gånger. Å sen så är jag glad att han inte är lessen o skriker o gråter då han ska lägga sig utan han bökar på med täcket, pratar, plockar med mjukisdjuren osv.

    Men nog e det som Iolanthe o nån annan skrev - konstigt då man inte kan va nöjd nån gång!

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9