• Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9
  • karatelinda

    Morr.
    Nån idiot körde i sambons bil igår. Fast man bromsar in o blinkar 500 m före man ska vika av, så nej, ändå ska nån in i bakändan. (Vi gör alltid så här, det är en lite knepig sväng direkt efter bron så..) Suck. Blir väl att köpa ny bil nu. Vi som lagt ner så mycket pengar på den där gamla rishögen - helt i onödan nu känns det som. Nå, vi skulle väl ändå ha behövt ny bil småningom, men just nu har vi inte riktigt råd med det. Vi får väl se vad försäkringsbolaget säger.
    ..TUR att julia inte va med i bilen. Då skulle kärringf*n fått höra, fast jag inte ens va med. Jag skulle säkert ha ringt upp henne sen. Jag blir så ARG på folk som inte kan se på vägen då de kör..

    Men, annars är det bra här. Ska på en barndomskompis bröllop idag. Får se hur det går att ha Julia i kyrkan o på festen sen. Synd att det börjar först kl 17, vi kommer inte kunna va så länge, men hoppas det är andra barn där också, så kanske hon har nåt att se på.

  • karatelinda

    estevezz,
    hade en sån innan.. känner igen det där.. men kommer inte ihåg vad jag gjorde. Avslutade programmet på telefonen kanske innan jag kopplade ur? Hmm.. kommer inte ihåg. Eller så struntade jag bara i det där.

  • Pyzzlan

    Kom just hem från loppiset och for via Babystyle (en av dem som jobbade på Kinders var där så betjäningen var helt bra igen) och åkte genom världens brandrök. Det är ett gammalt trähus som brinner på Skolhusgatan och uffa vad tjock och illaluktande rök det kom. Hela kyrkparken var ett enda rökmoln. Hoppas ingen skadat sig i branden...

  • Amelié77

    Usch för dåliga bilförare Karatelinda! Fyyy, vad arg jag skulle ha blivit! Kanske ni ska på samma bröllop som en av våra grannar. De ska också på bröllop till Närpes idag, så det kan bra hända att det är samma bröllop.

    Pyzzlan - jo, jag hörde om den där branden. Det stod på VBL:s nätsida också. Hemskt!

  • estevezz

    karatelinda - hmmm.. ha försökt avaluta men hur i hela friden gör man det? får e bara int att funkk. vet att både ena syster och ena bror som har liknand telefoner har samma problem, såäven gubben som har en N81.
    men halleljua ja fick e att funk så man kan si xvid å divx-filmer i telefon. yey.

  • Pyzzlan

    På tal om bröllop så skall vi på en vigsel idag i Trefaldighetskyrkan. Kommer väl att stinka rök där också antar jag.

    Humor tycker jag det är att Konte har reklam på Vbl nätbilaga brevid branden. Byggnaderna på Skolhusgatan är ju skyddade och det är väl Konte som äger dem. Det skulle ju säkert vara skitdyrt att fixa upp dem så nu får de väl riva resterna och bygga höghus där. Antar att deras chef är nöjd över dagens händelser he, he

  • mariem

    foxie: oj, brandkår i jeppis? då måste vi nog fara och kolla med N dit, han älskar allt sånt!

    Här norröver är det bra, solen skiner t.o.m! Igår kväll var jag och maken ut på restaurang och idag ska jag fara med mamma på bio, hon vill se mamma mia och fastän jag såg den i sverige förra veckan far jag mer än gärna igen, gillade den supermkt! Blir en riktigt avkopplande helg det här!

  • Karina 80

    Hej på er!

    Här har vi inte gjort så mycket ännu idag. Försöker planera vårsemestertripp lite.
    escorpito: Visst hade ni varit till Toivonens djurpark utanför Karleby?? Läste om den på netet och tänkte vi skulle vika in dit på vägen dit e. hem. Vi åker ju ändå förbi och jag vet att Anton skulle älska att se alla djur.

    Ser ut att bli lite bättre väder nu äntligen. Vi bjöd hit mamma och pappa min ikväll och vi sitter och funderar vad vi ska bjuda på...hm, kanske borde kika in i recepttråden!

  • Pyzzlan

    mariem: Jag har funderat på att gå se Mamma Mia, ver den sevärd för annat än musiken också?

  • Amelié77

    Ja, den där recepttråden blev det inte mycket av. Själv har jag inte haft tid att sitta så mycket vid datorn på sistone, så jag har helt enkelt inte hunnit lägga in nåt recept. Men vi skulle ju nog alla kunna lägga in vårt favoritrecept så skulle vi ju ha en ganska bra samling.

    Jag tycker jag har hört och läst mest negativt om den där Mamma Mia filmen. Och det jag sett på TV verkar mest se ut som en fars, och såna gillar jag inte. Men du tyckte alltså den var bra, mariem? Kanske man borde fara och se den ändå, jag gillar också Abbas musik.

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9