Inlägg från: Karlsson |Visa alla inlägg
  • Karlsson

    Veckomatsedel à la budget

    Ska testa receptet. Min man sa att han ska ta barnen ut från huset och smyghandla ett paket korv i fall att....Han minns hur det blev förra gången jag var på falafelhumör och hittade ett 'bra' recept.
    Jag tycker om att laga mat och får ofta höra att jag är bra på det. Använder sällan eller aldrig recept men när det kommer till falafel .......... Men det är ju så sjukt gott så jag kan ibland inte låta bli att testa igen....
    Nåja, denna gång ska det gå

  • Karlsson

    Vad kul att du gillade det
    Funkar ju även på billigt nötkött, man behöver inte de dyrare bitarna som innanlår för det


    misstristess skrev 2009-02-22 11:54:47 följande:
    Har provsmakat tjälknölen nu. Gott!!! Saftig och mör med en tydlig smak av lagerblad. Ser ut som rostbiff, rosa i mitten.
  • Karlsson

    Tänkte tipsa om lite extrapriser denna vecka som jag tänkte handla

    Coop Extra
    Prästost, 49,90kr/kg
    Rotfrukter (olika sorter) 5kr/kg

    Willys
    Lantkorv (ska dock kolla kötthalten i denna innan jag slår till) 2 för 25kr
    Kycklingfilé 39.90/900gram

    Lidl
    Kassler 39.90kg

    ÖB
    tomatkross 5st/10kr

    Ica Nära (heter de så de små butikerna?)
    Benfri fläskkarré 39.90kg

  • Karlsson

    Ja det är ett dilemma med så långt till affärerna när man inte har bil heller. Vi har ca 1,5 mil till de stora butikerna. Har endast ett litet och dyrt Coop Nära i samhället vi bor i. Men vi kör bil till jobbet in mot stan varje dag så jag brukar handla efter jobbet.

    Idag tex. betade jag av Coop Extra som ligger alldeles nära garaget jag parkerar firmabilen i. Sen passerar jag både ÖB och en liten Ica butik med ofta väldigt bra priser på vägen hem .

    Lidl passerar jag varje tordag då dottern rider åt det hållet så då passar jag på att gå in där efteråt.
    Så sådär håller jag på. Det är endast Willys och Ica Maxi som ligger åt ett håll jag inte naturligt rör mig i varje dag men och andra sidan ligger de bredvid varandra tillsammans med en jättebra djurbutik som vi alltid handlar allt till djuren Det är inte så långt ca 1,5 mil det också fast åt ett annat håll bara så den trippen får vi ta


    Kime skrev 2009-02-24 08:38:49 följande:
    Jag önskar att jag hade tillgång till flera olika affärer sådär, men eftersom vi dels inte har någon bil, och dels bor i en liten stad, är vi lite handikappade på den fronten. För att ta oss till Ica Maxi, Willys, ÖB eller liknande, måste vi åka ca 4 mil med bil, och med tanke på bensinkostnaden blir det knappast någon besparing. Veckans kortvara på COOP var förresten Scan bacon för 5 kr/förp. om man handlade med shop express. Och så kostade apelsiner, päron och gröna äpplen 9 kr/kg om man handlade för över 300 kronor
  • Karlsson

    Ja jag tycker sånt händer hela tiden

    Idag kom jag iväg till ÖB där de skulle ha tomatkross, 5 st för 10 kr! Inte en tomatburk fanns det....Tänkte köpa ett helt flak.

    Därför försöker jag handla i början av veckan (även om det inte alltid hjälper). Väntar man till helgen finns ju inga kampanjvaror kvar alls.


    CharmingGirl skrev 2009-02-25 15:10:15 följande:
    Tänkte göra värsta klippen igår på ICA och Konsum (ligger bredvid varandra). Tror ni inte varenda vara jag skrivit upp på lappen, som jag tittat ut i annonsbladet, var slut?Kändes ju himla retfullt, att inte ens en ynka brödlimpa var kvar. Och då var det ju ändå bara Dag 2 på erbjudanden. Undra om dom kommer få in fler av dessa produkterna?
  • Karlsson

    Anal Intruder 3000


    misstristess skrev 2009-02-25 17:02:41 följande:
    Karlsson, jag ser ingen text. Vad står det?
  • Karlsson

    Borde ju kunna bli ok. med typ pizzasalladsvariant med mycket örtkryddor, lite rödlök, majs, oliver kanske?


    Hädvigg skrev 2009-02-25 20:16:34 följande:
    Hej!Hoppas jag får be om er åsikt här i tråden. Kan man göra tonfisksallad med vitkål? Eller, klart man _kan_, men blir det gott? /Isviol som försöker äta ur skåp och frys...
Svar på tråden Veckomatsedel à la budget