Inlägg från: Scapula |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden För oss med ma/mf i bagaget - BF vår/sommar 2010. Tråd nr 2
  • Scapula

    Vad skoj att ni hittat hit =)

    Jag sover bra på nätterna, skulle kunna sova dygnet runt! dock vaknar sonen vid 05-05.30 varje morgon så vi har tiiiidiga mornar... han somnar vid 19 på kvällen och sover alltid hela natten så det är iaf skönt. Det händer såklart att han vaknar av nån anl som inatt, han grinade i en hel timma, var helt otröstrlig, tom i mammas famn =( han hade säkert ont i magen av allt ätande igår =)

    Nu ska vi åka på badhuset, skoj!

    Kram


  • Scapula
    Anelan skrev 2010-01-25 08:25:05 följande:
    Åh, vad mys det låter! Det är en sak som jag har funderat på ganska länge nu. Jag läser lite överallt att man ska kunna känna livmodern och jag läser att det är många som kan känna den. Hur känns det? Jag har försökt att känna efter men jag måste erkänna att jag är rätt lost. Bulan under naveln buktar ut mer och mer, det ser jag men jag är osäker på var toppen är. De senaste månaden ungefär har det varit som en liten "grop" ca två fingrar nedanför naveln och när jag känner så är det mycket mjukare ovanför gropen än under..är det där som livmoderns slutar? Om det är det, är det normalt att den inte växt eller krypit uppåt på en månad? Jag känner hur pyret buffar där inne, de senaste dagarna har det varit ganska mycket liv i luckan. Ändå kan jag inte låta bli att känns mig nervös och orolig ifall det är så att livmoderna inte växer..
    Det är nog livmoderns kant du känner! jag tycker inte heller min växt nu på flera veckor, inte uppåt iaf men däremot känner jag hur den blir större för den känns tydligare utåt precis som den växer åt de andra hållen än uppåt =) hajar du? jag är också lite brydd att den inte kommit högre upp på ett tag men det är nog helt normalt! så länge du känner bebis så behöver du inte oroa dig!
  • Scapula

    Jag har haft ont i huvudet sen igår morse, så himla jobbigt för Alvedon hjälper verkligen inte. Har migrän men detta känns inte som migrän... är dessutom omänskligt trött och väldigt yrslig, känns som jag ska svimma så fort jag rör mig. Var en kämpig promenad till och från dagis nyss! jag har ringt BM och väntar på att hon ska ringa upp, vill bara prata med henne och se vad hon tycker. Jag vill vara gravid och må bra men det är tydligen inte meningen.... BLÄ!


  • Scapula

    Pratat med BM nu och de hade ingen läkartid förrän imorgon men den tog jag iaf. Hon sa att migrän kan förändras och kännas annorlunda när man är gravid och att det är bra om doktorn undersöker och ev ordinerar lite provtagningar för att se om det är migrän eller om det är nåt annat, viktigt att allt finns i journalen sa bm, känns bra. Ska krypa ner under täcket nu och vila innan jag ska hämta på dagis kl 14. Hoppas min huvudvärk släppt lite då.

    Kram på er och Victoria5: lycka till på RUL imorgon! jag är också i vecka 18+1 idag, ska inte på RUL förrän nästa tisdag... längtar!


  • Scapula
    MrsCharlotte skrev 2010-01-25 21:45:44 följande:
    Scapula: Åh vilken stor fin mage du har Bebis-mys!!!!!
    Tack =)
    MrsCharlotte skrev 2010-01-25 21:46:53 följande:
    Hej alla!Har en fråga till er (skrev samma sak i en annan tråd men behöver fler svar för en diagnos )... nu när jag kom hem och steg ur bilen så kände jag att jag har jätteont  på de "övre rumpbenen", vet inte hur jag annars ska beskriva det, men högst upp på båda sidor om skinkorna i själva skelettet där gör det jätteont när jag går. Vad kan detta vara??? Jag har varit mycket stillasittande idag, först på jobbet och sen var vi på valpkurs för första gången idag och då satt vi i en ring på golvet ganska länge, om precis hem därifrån. Kan det ha med detta att göra eller är det jag känner foglossning? För övrigt är jag heeeelt slut, åkte hemifrån klockan 7 imorse och kom inte hem förrän 14 timmar senare... så det blir nog tidig sängdags för mig ikväll Magen växer iallafall men jag känner inte av bebben något vilket är knepigt för första graviditeten kände jag ju rörelser väldigt tidigt. Men bebisarna kan ju ha olika temperament i magen också, jag kanske har en väldigt lugn bebis nu. Tänkte eventuellt lyssna med min AS innan jag somnar ikväll, får se hur jag gör. Rul om 29 dagar......
    Låter som foglossning i mina öron, det är ju bäckenet som luckras upp och det går ju där (om jag förstod dig rätt) men det lär ju visa sig, om det fortsätter eller går över menar jag =)
  • Scapula
    Anelan skrev 2010-01-26 07:11:19 följande:
    Scapula vilken fin mage!!
    Tack!
    Anelan skrev 2010-01-26 07:13:33 följande:
    Idag är jag v.20+0 och halvvägs!! Pyret sparkade igång andra halvlek med ett dansbuffintro nu på morgonen
    Myyys! och grattis till halvvägs =)
Svar på tråden För oss med ma/mf i bagaget - BF vår/sommar 2010. Tråd nr 2