• Mli79

    Stora tråden om Gastric bypass (GBP)

    storkvinnan9901 skrev 2010-05-18 13:19:05 följande:
    Hej ringde ner till aleris igår och sa som det var jag kommer inte att gå ner tills på tisdag nästa vecka då sa hon det kommer du rör på dig mer... sen ringde dem idag du kommer att bli operad på måndagen i stället. åhh hej och hå hur mycker jag en rör på mig står min våg stilla...hur lite pulver jag en tar.... ja du lycka till kramar
    Hur mycket har du gått ner, och hur mycket ska du gå ner?
  • Mli79
    Freyla skrev 2010-05-18 14:06:37 följande:
    Nu har jag fått en tid till min läkare. Är det läkaren som gör bedömningen eller skickar han bara remissen och så går man på bedömningssamtal hos någon annan? Hur var det för er?
    Läkaren skickar bara remiss, det är en läkare på kirurgenheten som gör bedömningen.
  • Mli79

    Är det någon mer än mig som är rädd för att bli sjuk innan OP?
    Jag sitter här med ett halsont som jag vet är virus, känningar av UVI från en dag till en annan och en son som var magsjuk i helgen. Vilka tester tas dagen innan OP? Jag menar, om jag kommer dit utan att känna mig allmänpåverkad och så visar det sig att sänkan tyder på infektion så skulle jag ju bli jäkligt ledsen. Eller de kanske bara tar tester så att de har som startvärden inför viktnedgången?
    Jag har iallafall bestämt mig att jag ska ha feber eller vara allmänpåverkad för att jag ska avboka operationen. Lite halsont skiter jag i, det har jag större delen av året ändå.


  • Mli79
    Karra skrev 2010-05-20 15:09:45 följande:
    Har varit på vårdcentralen och kollat upp ett av mina ärr, misstänker infektion. Någon mer som har haft det? Får svar imorgon em.
    Jag hade en infektion i mitt kejsarsnittsärr. Jag hade så satans ont och feber, men läkaren sa att jag bara var en trött och känslig nybliven mamma  > Fick sedan provsvar att det var infekterat.
  • Mli79
    vänat skrev 2010-05-21 09:21:10 följande:
    Men de spellar ingen roll uppfyller man kriterna för övrigt om plastrik operationer det vill säga man har vist mycket häng som ger besvär av exvis svamp exem eller likande. Så spelar de ingen roll om man fått de på grund av graviditet,övervikt som man gått ner oavsett man gjort de genom en operation eler vikväktarna eller något annat sätt.
    Jag trodde också det, men här i Skåne har de andra kriterier för dem som har tappat många kg på egen hand eller via OP. Bättre kriterier, jag är så nöjd
  • Mli79
    Zodic skrev 2010-05-21 09:56:08 följande:
    jag är glad att jag inte har agraffer, dom verkar ju krångla o kännas av så mkt :S
    Jag bävar faktiskt lite för dem, funderar på om man skulle be om vanlig tråd istället. Jag hade stora problem av agrafferna, vet inte om det var för att de hade satt dem fel eller varför. Så fort de var borttagna försvann all smärta.
  • Mli79
    snöstjärna skrev 2010-05-21 14:07:10 följande:
    Kikar in å säger hej! Allt är prima! Haft lite bökigt med blodtrycket då jag fick bortplockat en medicin efter att trycket nästan hade blivit lågt. Men min kropp gillade inte det å jag gick upp 3 kilo på 4 dagar å trycket tokökade. Så nu är jag tillbaka på medicinen igen å tappat all den vikt å lite till. Närmar mig -40 kilo nu, bara 3 hekto kvar. Å det tror jag att jag fixat då jag väger mig på söndag som är min vägdag. Opade mig 13 januari 2010. Hoppas allt är bra med er andra!! =) Nya ansiktsbilder på min blogg: snostjarnagbp.blogg.se Ska ta nya helkroppsfoton nu vid -40
    Det är ju helt fantastiskt! Vilken skillnad det syns på dig!
    Grattis och skitbra jobbat!
  • Mli79
    vänat skrev 2010-05-21 12:14:32 följande:
    ok får man fråga då vilka kriterne de har i skåne? som är bättre!
    Jag menade inte att Skåne är bättre än något annat län, det jag skrev var att de hade lite andra kriterier för de som har tappat mkt i vikt.
Svar på tråden Stora tråden om Gastric bypass (GBP)