• Lully Hill

    Oförklarlig barnlöshet kan vara ett immunproblem.

    Zinfandel skrev 2011-11-04 15:43:21 följande:
    Lully: vet du vilka blodprover som avgör om du får mer IL nu i graviditeten? Du tar ju proverna i Sverige nu. Hur ofta ska du lämna blod nu?
    Dr D gör lite olika  än Dr G tror jag. Jag har tagit " fullständig blodstatus" här i Sverige i går. Utifrån resultatet kan Dr D ana sig till hur det står till med immunförsvaret. Inga andra prover behöver tas. Jag tror jag får en ny IL i veckan, det var ungefär så han sa. Sedan trodde han inte att jag kommer att behöva fler, men det får vi se för jag skall nog ta blodprov flera gånger. Jag vet inte ännu hur ofta men skulle kunna tro var 2-3 vecka.
    Jag vet inte om jag vår sluta med IL och skall nog försöka få honom att skicka mig ett recept så jag kan ta fler IL-dropp. Jag har bara en påse till nu. 
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    Zinfandel skrev 2011-11-04 17:22:16 följande:
    Haha, det var ju lagom flummigt FlörtSkrattande
    Ja, flummigt är det och så har det varit hela vägen. Vet inte om det är Dr D eller om det är så att eftersom det inte finns något färdigt behandlingsprotokoll så blir det lite si och så.
    Det som är viktigt tror jag är att man fått minst ett IL innan ET. Kroppen skall vara förberedd innan. Enl Dr D är det kritiskt vid ET och några veckor framåt.

    Blodproverna kallade han Full Blood Count och är översatt till Svenska fullständig blodstatus. Det visste sjuksystern direkt vad det var. Där ser man vita o röda blodkroppar och lite annat.   
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    Bling1975 skrev 2011-11-05 11:12:28 följande:
    Lully, underbara nyheter. Stort grattis!!! Jag håller tummarna för dig, nu ska det bli en liten bebis. Hjärta
    Tack kära Bling!!! Hoppas du mår bra!
    Här nojas det och oroas det, har haft mensvärk idag men ännu inget brunt på pappret ialla fall.
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill

    Enligt CFC om 3 veckor men funderar att kontakta min gyn tidigare. Men jag får härda ut en vecka minst så jag verkligen vet att nått är på gång. Testade igår och skall testa i morgon igen. Är så orolig att det har hunnit dö och jag bara har hormonerna kvar i blodet.

  • Lully Hill

    Åh det vore underbart att se ett hjärta!!! 6+0 är det samma som 6veckor och 0 dagar? Räknar man från dagen då man hade mens sist? Dvs en lördag så det blir ny vecka på lördagen? I så fall är jag 4+2 nu. Hu så lite!!

    Bra idé med HCG. Jag tog HCG i torsdags på bröstmottagningen tillsammans med andra prover.Jag får svar på dem på måndag. Jag skulle kunna gå till  min gyn och ta ett nytt HCG i morgon också. Då har jag två resultat med fyra dagars mellanrum.

    Idag har jag kisstestat (clearblue) nu och det blev ett fint plus
     


    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill

    Tack för info Bollas!
    Jag har en blid på första pluset i min mobil. Jag skall försöka få in den i datorn  
    Du har ju lyckat förut så ditt plus kommer  kanske tidigare än du anar
    Kram 


    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    Ninninn skrev 2011-11-06 12:20:34 följande:
    Hittade någon gammal tråd här på FL om en Ole Christiansen i Köpenhamn som håller på med immunologiska orsaker vet ni nått om de?? de finns väl säkert en anledning till varför ni åkt till England och Aten men ja ville bara kolla!
    Han hade en privatpraktik tidigare  men inte nu längre. Han forskar nu kring detta och finns på Rigshospitalet i Köpenhamn och på deras IVF-klinik. De tar tyvärr inte privata patienter. Jag tror de danskapatienterna kan få någon form av immunbehandling där. 
    Detta är vad jag luskat fram. 
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    Zinfandel skrev 2011-11-06 16:19:55 följande:
    Grattis Lully till plusset idag, sååå härligt!!!! SoligSkrattande

    Jag har försökt få tag i Dr Christensen kan du tro, jag hittade bla en aktuell mailadress men han har tyvärr inte svarat. Misstänker att det är fler som jagar honom...... Som Lully säger så forskar han enbart numer.
    Tack kära vännen!! Hjärta
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    Bollas skrev 2011-11-08 20:19:21 följande:
    hur mår du Lully???{#emotions_dlg.flower}
    Tack jag mår bra än så länge! Testade i kväll igen och plusset såg starkt ut. Idag har jag fått Intralipiddropp så jag gick aldrig till gynekologen. Skall försöka komma dit i morgon och ta ettHhCG prov för att se om graviditeten är "stark". Man nojar lite. Känns som ev graviditetssymptom kommer och går. Ibland känns ingenting och då är man ju jätteorolig. Har varit det idag, men det känns ganska skönt nu att plusset såg starkt o bra ut. Om jag tar HCG imorgon får jag svar på torsdag. Jag har ett testresultat sen förra torsdagen. Förhoppningsvis är nivåerna betydligt högre på det senare provet. Då kan jag slappna av lite, lite. 
    Kram
    Varje litet steg är ett steg framåt
Svar på tråden Oförklarlig barnlöshet kan vara ett immunproblem.