• Lully Hill

    Oförklarlig barnlöshet kan vara ett immunproblem.

    Tack alla för era Grattisar! Ja nu får vi vänta och se om något överlever också!

    Bling, Jag förstår helt vad du menar. Jag hade gett upp egna ägg och till och med gjort ett ÄD tidigare. När jag nu fått lära om immunproblematiken så ville jag försöka en gång med egna ägg och immunterapi.
    Men när jag låg på äggplocket så tänkte jag att går det inte denna gång så blir det ÄD. (Det hade vi också bestämt innan men nu sjönk det verkligen in)  Detta är mitt sista IVF.
    Främst därför att immunbehandlingarna kräver så mycket tid, pengar och energi att rodda och resa!! Skall man sedan också resa och betala IVF mm blir det mycket!!
     Skall jag orka göra detta en gång till så måste jag ha bättre odds dvs yngre ägg och större chanser att lyckas. Så är det helt klart. ÄD blir det då en gång, sedan ger vi upp.

    Lilla M, har du varit i Athen i veckan?. 


    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    Hej alla!
    Jag fick åka till DK idag!!!'
     Ingen ringde innan 9 i morse vilket betydde att det fanns minst ett pyre där nere som väntade på sin mamma

    Jag hade två stycken befruktade ägg. En 10 poängare som de sa och en nivån under men 4 celligt. Tydligen 4 celliga som ger flest graviditeter sa de. Jag blev jätteglad och nu ruvar jag på båda två!
    Men jag har dock hört detta förut! Jag brukar ha bra ägg och ändå har det ju aldrig funkat, så vad hjälper det.
    Men jag blev dock jätteöverraskad för enligt min ålder så bör ju inte kvaliteten vara så bra. Undrar om det är 7 keto, D-vitamin, Rosenrot, Folsyran som jag ätit. eller kanske Fertile XX.

    I helgen ligger jag bara på soffan och äter praliner, vågar varken nysa eller hosta
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    Bars skrev 2011-10-23 21:36:08 följande:
    Blev så glad när jag hittade den här tråden! Vilka underbara människor ni är! 

    Och att förstå att det jag känt på mig men inte vetat något om stämmer: det är min kropp som snabbare och snabbare stöter bort äggen.

    Fick en underbar son efter att försökt i ett halvår. Sedan har det bara varit missfall efter det i tre år. De två första klarade sig så länge att jag fick se hjärtljuden, men nu hinner jag inte ens +'a innan mensen kommer.

    Då jag är "äldre" (44 nu) så får jag INGEN hjälp i Sverige.

    Efter lite sökande fick jag höra om Dr Gorgy på Fertility Academy i London. Jag betalde 150 pound för en telefonkonsultation som gick snabbt och jag förstod knappt ett ord av vad doktorn talade om. Lyckades ändå övertala min man att vi skulle åka dit och ta alla test. Kostade ca 30,000kr och vi fick inte ens tala med doktorn. Nu har vi haft ett uppföljande samtal för ytterligare 150 pound. Doktorn rabblade test resultat som inte sa oss någonting. Sa att vi måste göra några immunitets behandlingar. Men han förklarade inte varför eller vad testen visade för helhetsbild eller någonting. Vi känner oss ledsna och illa behandlade. Alla vi som önskar barn, borde vi inte kunna bli behandlade med respekt och medmänsklighet? Är det för mycket begärt att en läkare som man dessutom betalat så mycket till, skall kunna ge lite mer information om det han föreslår?

    Är det någon annan som har varit hos Dr Gorgy och har ett bättre intryck och kanske till och med lyckats bli gravid? Vi vill så gärna och tiden börjar ta slut.     
    Hej,
    Tack för dina fina ord!

    Jag  går hos Dr D, på Lifeclinic i Athen. Vi har fått mycket bra behandling av honom, gott om tid och möjligeht att ställa alla frågor.
    Ibörjan hade jag en telefonkonsultation med Dr G. Jag fick samma känsla som du. Därför lade jag London på hyllan, trots  att Athen är bökigare.
    Men du skall veta att Dr G är mycket välrenomerad och erfaren i sitt yrke. Flera här på FL i andra trådar går hos honom. Någon här i tråden är på väg till honom.

    Har du köpt boken "Is your body babyfriendly? av Alan E Beer. I den får du förklaring till ditt problem och varför Dr G ordinerat en viss behandling och vad den skall göra.
    När ni nu haft kontakt med Dr G och fått behandling ordinerad har du kommit långt. Kämpa vidare nu! Nu behöver du bra hjälp på hemma plan. Om du bor i Stockholm kan du inboxa mig så får du lite tips på bra kontakter.

    Kom igen nu tjejen! Det gäller att kämpa vidare annar blir det inga barn gjorda! Ibland får man sätta sig vid vägkanten och vila sig en stund, men sen upp igen och streta på.-) 

    Vi finns här och peppar och stöttar!

    Kram

    Copenhagen Fertility center i Danmark gör IVF på kvinnor upp till 46 år.
    .
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    Tinzu skrev 2011-10-24 23:24:44 följande:
    Imorgon ringer min läkare till mig, när jag är på jobbet.. det är ju så typiskt men ska ta med mig mitt papper med mina noteringar o frågor så får vi se vad som hinns med, jag hoppas ju att hon vill boka in ett möte
    Ta nya tag!
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill

    Det här med TSH är jag inte så påläst på så jag håller mig lite i bakgrunden! Lär mig dock intresserat av det ni skriver. Doktorerna har alltid sagt att mitt värde "är bra". Nu ska jag ta fram mina testresultat och jämföra med det ni berättat!


    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill

    Hmm, mitt senaste TSH var 1,7. Hur gör man med det?
    Symptom? Japp, har varit säker på underfunktion av sköldkörteln men alltid testat inom referensvärdena så jag har aldrig fått något gehör.

     

     


    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    Cathy skrev 2011-10-29 17:07:33 följande:
    Lully Hill; man kan ha ett TSH värde som du har men ändå bilda för lite sköldkörtelhormon. Stiger inte ditt TSH när du sprutar så är väl kanske 1,7 ännu helt ok...Men har du symptom skulle jag kanske börja med en liten dos levaxin. Jag krävde att få levaxin när mina värden steg till ungefär 3 för ett år sen. Tidigare på året var värdet 1,4 men sen hände nåt och jag började må dåligt men det var för att värdet hade stigit. Jag var frusen, hängig, trött hela dagarna, sov oroligt, tappade hår, hade förstoppning, gick upp i vikt Flört Har tagit levaxin sen dess..{#emotions_dlg.flower}
    Jag vet inte om mitt TSH stiger när jag sprutar. Ingen har kolla det. 
    Att man tar Levaxin är det för att man har över eller underfunktion? Jag är helt novis på detta.
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill

    Suck vad jobbigt!
    Ännu en grej att själv vara tvungen att gräva i och krångla med doktorer om! Att inget kan funka av sig själv!
    Ja denna gång är det väl försent. TD på fredag.  Men funkar det inte nu får väl ta tag i detta också. 

    Om jag nästa gång skall göra ÄD har detta ändå betydelse? Dvs handlar det om ens egna ägg eller den "allmänna miljön" för bebben?
    Förlåt mina frågor. 


    Varje litet steg är ett steg framåt
Svar på tråden Oförklarlig barnlöshet kan vara ett immunproblem.