• Anonym

    Hur mycket pengar har ni lagt undan?

    Ett par lägenhetsklipp i början av det soliga 2000-talet som förvaltats bra har gett mig ungefär 2,5 miljoner i kapital.
    Allt utom 300k ligger placerat i aktier. 

  • Anonym

    På mitt sparkonto finns typ 70000 kr + att jag har en del aktier + att jag aldrig går under 15000 på brukskontot. Vad min man har på sina konton vet jag inte exakt för vi har inte gemensam ekonomi men han borde ha iag 200000 kr på ett av sina sparkonton.

  • Anonym

    Kan tillägga att jag som skrev kommentar 221 är 28 år gammal och har 2 barn.

  • Anonym

    Vi har mer än 3 löner spsrade för vi sparar till hus, sparar ca 15000 i månaden ihop (2 st 38 och 32 år)
    Har ca 300 000

  • Anonym

    Kontanter har vi inte så mycket av, de brukar gå åt rätt bra varje månad. Eller nja, maken har ungefär en halv miljon i England men en stor del (ingen vet just nu hur mycket) vill Skatteverket ha, när deklarationen är klar. Vi har dock ett övervärde i våra fastigheter på några miljoner + att våra nettoinkomster kommer att öka med ett antal tiotusen i månaden inom kort så då ska vi se till att amortera och eventuellt investera mer.

  • Anonym

    Vi är ett ungt par med en dotter på 5 månader och har ca 120000 på sparkontot.

  • Anonym

    Har lån på halva värdet av lägenheten ca 1.400.000..


    Har kontant köpt bil och båt.


    KÖper det vi har lust med och gör det vi känner för när som.


    Har nästan aldrig under våra 6 år ihop haft ett heltidsjobb samtidigt mer än max 6 månader,


    ena stunden har den ena varit a-lös eller studerat. O nu e det föräldraledighet på gång.


    Har ca 70.000 tillsammans å ett konto och kan sara ca 10.000kr / månad numera då vi tillsamans har inkomster på ca 30.000 kr efter skatt varje månad på en lön o en ersättning.


     


    Tycker det är lättare att spara när vi är två. Men det beror nog å att ingen av oss hade riktigt inkomst innan vi träffades utan höll å med studier osv så när vi flytta ihop kunde vi leva "lyx"----


     


    Puss!

  • Anonym

    Inget alls.

    Jag är arbetslös. Sambon är lågavlönad, så alla pengar gå till hyran, bensin och mat, samt har vi två småbarn, har vi tur så går det precis runt 

  • Anonym

    vi sparar ganska mycket. jag har ca 200.000 kr på mitt sparkonto + ca 100.000 kr på  fondkonto. Mannen har lite mer än mig. Sedan har vi även lån (CSN & huslån) på sammanlagt ca. 1,7 miljoner.

Svar på tråden Hur mycket pengar har ni lagt undan?