Inlägg från: Momalicious |Visa alla inlägg
  • Momalicious

    Sjuksköterskestudenter!

    Redan fyra veckor in på T1 ska vi ha VFU! :o inom primärvården. Galet. Lär nog vara att stå och titta som ett fån gissar jag.

  • Momalicious

    Postis: samma här. Hoppas det är många i samma situation och inte bara massa 19-åringar som enbart tänker på att festa. Är verkligen supernervös! Ny stad, ny grej, och att överhuvudtaget göra nåt efter att ha gått hemma i 1,5 år är jätteläskigt. Ska lägga mig och hoppas jag lyckas sova något i natt åtminstone.

  • Momalicious

    Min första dag var bra men rätt tråkig. Var ju liksom bara en välkomstdag. Imorgon är det också det, då ska vi typ bara dela in oss i grupper och lite sånt. Kan kanske ha haft nån föreläsning, jag minns inte riktigt. Är galet trött iaf, är inte van att gå upp till alarmet.

  • Momalicious

    Jag behöver inte plugga än. KAN ju alltid läsa igenom det som första seminariet handlar om men det får bli imorgon eller möjligtvis ikväll i sängen, jag oooorkar inte! Njuter av min son och en god kopp kaffe istället! ;)

  • Momalicious

    Teomamma: jag är! Började T1 idag :) skönt att snart vara färdig! Du råkar inte ha nån som heter Therese i din klass? Liten och blond?

  • Momalicious

    Okej :) ja jättekul! Känner en som börjar T3 där nu och en som börjar T5 men man kan ju aldrig ha för mycket vänner :) jag kommer nog också ta ett uppehåll för att få barn. Vi vill gärna ha ett syskon till vår son lagom tills han blir runt tre år och i så fall kommer jag ta uppehåll efter ungefär halva tiden. Hur upplevde du det var att komma tillbaka till studierna efter uppehållet? :)

  • Momalicious

    Jag vet inte. Bara en känsla. Klassen verkar trist, och det faktum att jag knappt kommer hinna träffa min son pga den långa pendlingen. Sitter i bilen minst tre timmar om dagen. Alla i basgruppen bor långt ifrån, vi var liksom "skrapet" från de orter där det var för få folk. Känner mig helt förvirrad, vet inte alls vad jag ska göra.

  • Momalicious

    Jag bestämde mig för att hoppa av. Vill bli sjuksköterska fortfarande men just nu var det inte rätt helt enkelt. Tyvärr bor jag på Orust, med lång pendling till både Göteborgs uni och högskolan väst (Trollhättan) så finns inget närmre alternativ. När jag väl bestämmer mig för att plugga igen flyttar vi förmodligen så vi bor nära nåt av universiteten, så slipper jag pendla så långt. Är ju bara 21 så har tid på mig :) men om ett år eller så.

  • Momalicious
    Vackert skrev 2012-01-18 11:07:03 följande:
    Tar du ett "uppehåll" då eller måste du söka på nytt igen?
    Måste söka på nytt. Man behöver rätt starka skäl för att få behålla sin plats. Men jag har inga problem med att komma in så det gör inte så mycket.
    Elliot 101226 ♥ momalicious.blogg.se/
Svar på tråden Sjuksköterskestudenter!