Inlägg från: Momalicious |Visa alla inlägg
  • Momalicious

    Helia: på LTU har man bara garanterad plats i Norrbottens län, men de försöker ordna där man bor/vill göra sin VFU. Kommun eller stad har jag aldrig hört någon skola som garanterar, jag gör inte någon av mina två placeringar hemma utan har ungefär en timmes resväg med bil.

  • Momalicious

    Om du anser att tentan är felaktig får du väl begära att de rättar om den. Jag förstår verkligen att du känner dig besviken men de flesta av oss kämpar faktiskt. Jag har t.ex. hus, barn och djur som ökar på arbetet. Det är kämpigt. Jag har precis kommit hem från min praktik, gick upp 5 imorse och nu ska vi laga middag och sådär. Det är jättejobbigt ibland. Men min största önskan i livet vad gäller jobb är att bli barnmorska. Så då gör jag det. Du är inte den enda som fick U på NKSE, det lovar jag. Och du är heller inte den enda som inte har läshuvud eller behöver kämpa. Jag har visserligen hyfsat lätt för mig men alla har ju inte det.

  • Momalicious

    Usch, har en jättestor rapport som ska vara inne på måndag och det är sååååå tråkigt! Dessutom känns det lite som att de inte bryr sig om innehållet, så länge det är tillräckligt många sidor, alla böcker, artiklar och lagar är refererade och att referenserna stämmer. Urk vad trist.

  • Momalicious

    Grattis alfrida! En kompis till mig la ut en bild på sin namnskylt som det står leg ssk på häromdagen. Måste kännas helt fantastiskt att skaffa en sån :)

  • Momalicious

    Nu har vi precis börjat sista kursen för terminen som är en psykologikurs. Så himla kul med en kurs där all kurslitteratur är så intressant att det är svårt att sluta läsa. :) sen börjar termin tre om några veckor, kan inte fatta hur fort det första året gått! Snart kommer jag också skriva här om att jag gjort NKSE.

Svar på tråden Sjuksköterskestudenter!