• mom2012

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    AnnC skrev 2015-10-28 09:56:06 följande:

    Nån som haft lymfocyter upp emot 4 under graviditet? Jag är i v 13. Trodde man kunde börja slappna av men nej då skjuter lymfocyterna iväg högre än nånsin. :(


    Mina lymfocyter va på 3.9 för ca 2 veckor sedan och sedan gick de sakta neråt igen så nu I tisdags va de nere på 3.2. Men 3.9 är ju nästan 4. Och jag är gravid. Men Dr D verkar nöjd. Han menar kroppen har lugnat sig lite eftersom de gått neråt sista veckan. 
    Fast för att få det att vända så fick jag vara ganska agreesiv och ta 4 dropp på en och samma vecka, måndag, tisdag, torsdag och lördag.
    Värdet var på 2.3 när jag började med immunsupporten I September.

    Kan du fråga Dr D vad du ska göra? Eller kör du med Serum?

    Hur ofta tar du IL-dropp nu när du är I v.13?


    Och Grattis också till graviditeten!

  • mom2012
    AnnC skrev 2015-10-28 13:24:04 följande:

    Grattis till dig och graviditeten! Skönt att de gått ner nu!

    Mina låg jättelågt precis i början runt 1. Sen började det spåra ur och vart uppe runt 3 och tog då IL 2-3 ggr i veckan ett tag. Nu de senaste två veckorna har jag bara tagit en gång i veckan så åker de upp till 4!! Har legat 3,4 som högst innan.

    Får nog bli tätare IL igen (suck!!), går hos dr D, har mailat och väntar svar. Men tar IL ikväll i vilket fall!

    Vilken mängd IL tar du varje gång?


    Jag tog 100 ml i början men sen fick jag gå upp till att ta 200 ml. Det är inte varje gång som vårdcentralen kunnat ge mig 200 ml pga tiden (de tar mig på em och de stänger 5 oavsett om jag är klar eller ej) så då har vi fått bryta vid 150 ml eller 170 ml. Nu blir det pirrigt och se om 1 x 200 ml per vecka räcker. Blodprov på måndag.
  • mom2012
    xxx4 skrev 2015-10-28 13:55:59 följande:

    En fråga till er som har erfarenhet av Dr D o IL-dropp. Hur har han ordinerat efter trensfer nerför med er ( speciellt er med immunologiska svårigheter)? Hur täta IL? Kan man ta för många/ för tätt? Har redan bokat IL till fre o måndag o sedan någon vecka renare. Kan ju boka tätare/glesare? Jag som nu också har/har haft skov av ulcerös ( min grundsjukdom).

    Hur skulle ni gjort? Vill ju nu nu inte spoliera detta försök pga detta. Fick mitt senaste IL på Serum efter direkt efter transfer. Tacksam för era erfarenheter o åsikter/tankar!

    Hälsningar från Aten Glifadha!


    Jag tog 1 dropp per vecka i början sen vid inplantering tog jag 3 dropp den veckan. Jag tror du har en bra plan :) Ska du ta blodstatus och skicka svaret till serum? I så fall visar blodprover också lite på hur ofta du behöver IL.
  • mom2012
    MS81 skrev 2015-10-28 15:03:55 följande:

    Kul att så många blivit gravida sista tiden

    Vi andra får fortsätta kämpa ett tag till!

    En fråga: ni som äter/ätit Agnus Castus hur länge har ni gjort det, fram till ET/FET?

    eller slutat ett tag innan eller kan man äta ända fram till testdag o ev plus?


    Jag blev ordinerar Agnus castus. Började direkt och hann äta det ca 1 månad innan och fortsatte över FET och även nu när jag plussat. Jag ska fråga läkaren när och om jag ska dra ner.
  • mom2012

    Tack för återkoppling kring att jag skulle sluta med Agnus castus. Jag skulle även sluta med medicin mot högt prolaktin. Så skönt att sluta med några tabletter iaf :)

  • mom2012

    Lill111 Jag har ej fått någon antibiotika alls vid ET eller Fet. Däremot vid äggplock pga risk för inflammation (svår endometrios ). Du ska nog följa läkarens ordination och inte självmedicinera iom att vi alla är olika och har olika problem.

  • mom2012

    Pink lily varför vill inte kliniken säg vilken dag du ska börja med progesteron? Vill de ej du ska lyckas eller hur tänker de? Eller gör du åf i naturlig cykel? Då har man ofta inga extra hormoner alls.

  • mom2012

    Hannah333 eloge till er som orkar fightas. För egen del helt slut. 11 st ivf senare med immunologisk support är vi äntligen gravida. Jag tror aldrig det kunnat hända utan....men har inte energi kvar till fighten med sjukvården och media. Jag tror malou är rätt ställe!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!