• mom2012

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej på er. Nattens första timmar va hemska somnade 20 00 och svettats floder i 3 timmar. Dr r svarar ej på senaste tester (torsdag) och jag tror jag behöver mer eller mindre il dropp. Kroppen känns långt från babyfriendly just nu. Svettas pulsen Könns hög och jag är lätt darrig på handen. Vill inte ta IL dropp och riskera de symptomen blir värre. Vad tror ni? Dropp måndag harmlöst och ett måste?

  • mom2012

    Jag fick il dropp torsdags senast. Ordinerades 100 ml. Jag tar 25 mig kortison fördelat 15 mrgn och 10 kväll. Clexane. Omega 3 x2. Trombyl. 2 x 100 mg lutinus. 2 mitt val kvinna vitamin.

  • mom2012

    Nät jag va gravid fick jag en speciell bedövning för gravida. Så kanske er tandläkare också har? Tala med dem.

  • mom2012

    Tack Xxx4 sömnen är påverkad idag pga svettningar så att ändra kortison vore något att prova. Just nu kommer inga svar från dr d dock. Inget hört sedan torsdags förra veckan. Han bad mig ta 100 ml il dropp var 48e timme så det har jag gjort men det blir ej bättre känner jag.

    Nåväl han svarar väl inom någon dag.....

  • mom2012

    Han har svarat. Inga mer il dropp just men fbc och nytt hcg prov. Oron just nu ligger i av hcg ej stegrar som det ska (stegrar sig långsamt )och att min kropp ej är lugn. Jag är rädd att graviditeten har avstannat. Någon här som råkat ut för detta utan smärta eller blödning ? Jag har ej fått en blödning eller liknande så hade vi inte tagit hcg hade jag inget vetat om att det fanns ngt som oroade.

  • mom2012

    Jag är i v 6+1 idag. Ska göra mitt vul 19 november men tjatade till mig ett extra i morgon. Hcg stegrar fortfarande och dubblar sig på 96 h. Kanske är det så jag är eller är detta ofostrig grav.

    Det som oroar mig mer är mitt mående. Jag mår verkligen dåligt och dr d vet inte varför. Om det är medicinerna eller droppet. Jag svettas i hönder och under fötter, jag börjar även bli skakig i armar och händer. Huvudvärk och yrsel. Jag är rädd för min hälsa och det blir inte bättre av il dropp så jag undrar om det kan va medicinerna. Tex fragmin sprutorna, kortisonet eller aspirin.

    Önskar grav ska gå bra men ännu mer önskar jag att få kontroll över kroppen och mående.

  • mom2012

    Idag är jag besviken, ledsen, arg. Jag har nu 2 ggr fått ett väldigt negativt och otrevligt bemötande av Dr D. Denna gången handlade det om min hälsa, jag svettas, är yr och jag skakar I hander och armar och har hjärtklappning och jag behöver verkligen få veta varför. Han svarar att det är mitt immunförsvar, ok det tror jag att det kan vara MEN jag blir sämre för varje IL dropp, inte tvärtom. Däremot så stammer symptomen perfekt in på biverkningar på Prednisolonet som jag fick tips av från en tjej här I tråden. Min läkare på svenska iVF kliniken trodde också svettningarna och skakiga hander och hjärtklappning kunde komma från Prednisolonet.Jag tog upp frågan med Dr D (+ om jag kunde vara allergisk mot IL droppet eftersom Histaminet (Granolycyterna) ökar varje vecka).

    Han bara vägrar ta en dialog kring det. Han svarar bara kortfattat och kallt att han svarat mig hans synpunkt på mitt problem och att jag får välja vem jag ska lita på och om jag vill sluta med medicinerna kan jag välja att göra det.
    Vad är det för svar?
    Jag kan ju dessutom inte sluta från en dag till en annan med kortison, det ska trappas ned sakta.

    Någon som varit med om liknande?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!