• mom2012

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Kör FET i naturlig cykel med immunologisk support. Vid blodprov DPO2 va mitt progesteron bara 2.3. Behöver jag vars orolig? Har lång cykel och äl cd22 och har flera ggr påtalat detta om östrogen dominans och lågt progesteron för svenska ivf kliniker men får inte gehör. De säger men det är alltid högt..... Borde jag få lutinus eller ngt ?

  • mom2012

    Grukangrace dr d ordinerade Agnus castus till mig. Jag tar 1 tablett av dessa per dag. Min man köpte på nätet. Googla dem :)

  • mom2012

    Hej på er. Ni som har erfarenhet av Dr D och intralipider kanske kan ge mig några kloka råd?
    Jag ser på mina värden idag att de är högre än förra veckan då han reagerade med ett "your body is not calm". Jag antar att läget inte är bra idag då och försöker få kontakt med honom.

    Men sen är det så svårt att få svar från honom, behöver jag dropp idag, I morgon, hur stor dos. Allt är så sekunda och det är svårt att planera jobbet och vårdcentralen efter hans otydliga instruktioner. Ibland sager han inget, ibland sager han emot sig själv och ibland dröjer svaren så himla länge.
    Ska jag ta ansvar för intralipiderna själv? Jag vet inte vilka värden jag ska titta på för att veta om jag behöver mer eller mindre.
    Några tips?
    Vi har också en dispyt om recept. Han vägrar skicka mig ett original via post, som apoteket I malmö och I min hemstad (annan ort) kräver. Han menar på att alla andra kan få ut mot kopia, fax eller utskrivet recept.


    Jag vill verkligen inte förlora min blastocyst jag fick tillbaka I fredags pga jag inte får de stöd jag behöver av honom + recept på nya mediciner....

  • mom2012

    Tack snälla HRE :) Jag kör din linje nu vid kritiska inplantationstiden. Får dropp nu 100 ml och i morgon ska jag få 200 ml. De hade bara tid att h5e mig 100 ml idag. Kanske ska boka ett på fredag redan nu me.

    Läste i tråden att du fått dina 2 små guldklimpar nu. Hoppas allt gick bra och att ni alla mår bra. Kram.

  • mom2012

    Tack för bra svar zinfandel. Jag har fått stöd av en tjej här i tråden och har gjort som du säger att boka upp fler IL dropp och så där :) Det är ju näringslösning så det bör ju ej skada att ta ett för mycket.

  • mom2012

    Aylak: Jag är lite nyfiken på hur nack-nattsvettning kan kopplas till graviditet eller immunförsvar. Jag själv svettas nu något kopiöst just I nacke och nedre delen av håret på huvudet. Det är blött när jag vaknar. Det vill jag gärna lära mig mer om.

    Jag kan tillägga att jag ruvar på en blasto sedan 5 dgr och att även jag kör IL-dropp och hela batteriet av immunologisk support från Dr D I Athen.

  • mom2012

    Tack aylak. Jag tar både babyaspirin och fragmin i sprutform. Utöver det full dos kortison. Jag ska meddela honom mitt mående. Jag har mått kanon och inte alls tänkt på nattsvetten faktiskt. Sover dåligt me, men det började med lutinus. Vaknar 04. Extra kissnödig.

  • mom2012

    Xxx4 har ni gjort ÄD med intralipider tidigare eller är detta första gången?

    Jag ruvar på en blastosyst RD 6 med första immunologiska behandlingen. Känner absolut ingenting som kan tänkas tyda på att jag är gravid just nu. Tidigt kanske?

  • mom2012

    Jag gjorde äggplock och åf på hemmaklinik i Malmö men fick immunstöd från dr d. Har över träffat Peny men hon ville inte följa upp mig med blodprover under tiden jag samarbetar med hemmaklinik element. Jag måste säg att jag kände mig mer trygg med Peny. Det är stor skillnad på dr d och Peny kring det empatiska.

    Stort lycka till!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!