• mom2012

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    AnnC känner igen din situation. Efter en vecka utan IL- dropp tog jag blodprover  igår som DrD inte tyckte bra om. Min kropp kämpar emot och nu ordinrad Dropp var 48.e tmma nu. Jag hade hoppats på varannan vecka....

  • mom2012
    AnnC skrev 2015-11-03 08:39:53 följande:
    Ja hoppas kunde man ju alltid göra eller hur ;) nä det är verkligen inte kul! Hur såg din fbc ut då? Hcg stiger som det ska iaf?
    Jag ska få svar på gårdagens fbc om nån timme här, har höga förväntningar eftersom jag faktiskt blivit rejält förkyld och då måste ju immunförsvaret ändå va lugnt tänker jag. Men vi får se! Slutar säkert med dropp ikväll ändå haha!!
    HCG stegrar sig. Va 190 förra veckan och nu 1158. Så det var Dr D nöjd med så här tidigt I grav. Han sa jag skulle oroa mig mindre för HCG och mer för mitt immunförsvar..... Han talar iaf klarspråk. 

    Ett par ex från mitt senaste FBC  tex
    Lekrocyter är 11.8 nu och var 12.2 förra veckan
    Lymfocyter 3,4
    Erytocyter 4,47 men var 4,64 förra veckan
    Återkom gärna om det är några speciella värden du är nyfiken på - för det är nog 12 st jag får I labbrapporten. Om man jämför med när jag startade immunbehandlingen så har nog alla värden stigit.... jag trodde att jag skulle få bra feedback nu I går, för vissa värden har backat och går neråt. Men jag är inte människa att tyda resultaten och vad han går på när han ordinerar mer dropp.

    Det enda jag vet att jag beskriver hela tiden är mina svettningar på natten. Det är smo att jag kan skölja av mig svett från bröstet och håret är blött. Kudden får jag vända efter en halv natt (och tvätta....).

    Vad beskriver du om ditt mående till Dr D? Jag tycker jag mår oerhört bra, förutom att jag då svettas på nätterna och är törstig...
  • mom2012

    Har "lite" panik. Idag nu på kvällen en rosa flytning så jag gissar att vi förlorar detta lilla pyret. Någon som vet hur tidigt man kan göra vul? Känner att vi bara måste få veta om det är slut nu......eller ej.

    Magen har krampar lite men svårt att avgöra om det är växtverk eller ngt annat. Någon här som varit 7 samma sits? Hur slutade det? Mf eller fortsatt graviditet? Tog il dropp idag och nästa på torsdag.

  • mom2012

    Tack för era svar. Jag är i v7 eller v6 (5+4) beroende på hur man räknar. Sista mensens första dag eller äl. Lång cykel och äl på cd23.

    Funderar på att ta mig till gyn i morgon för att få besked.

  • mom2012

    Det rosa är nu blodrött färskt på toapapper....

    Det "sjuka" kring gårdagen är att jag la djävulen på axeln åt sidan och köpte mig ett gravidmagasin. Jag hade även hölsosamtal på mvc. Min svullna mage skulle in i gravidbyxor med mudd mannen letat fram från förr och lagt fram till mig. Just igår började jag slappna av. Blä.

    Vecka är 6 idag om jag räknar på äl.

  • mom2012

    Tog du IL droppet innan eller efter dina blodprover? Dr D brukar be mig avvakta 2-3 dgr mellan IL dropp och nytt blodprov.

  • mom2012
    pink lily skrev 2015-11-05 10:00:39 följande:
    Skulle ta FBC på morgonen och IL-dropp därefter samma dag oavsett tidigare värden, och oavsett vad FBC visade igår, enligt Dr Ds plan. Detta pga att jag började medicinera med progesteron på kvällen. Nu visade det sig att FBC hade helt andra värden än tidigare provtagningar. Helt slut i huvudet efter all planering för alla eventualiteter i samband med att jag faktiskt åker imorgon, varken någon som kan hjälpa här eller där med dropp på helgen... Ska ta nytt FBC på tisd, dagen efter ET och bokat dropp på onsd.
    Låter som en bra plan. Jag hade nog bokat in ett dropp fredagen också, så att du inte star där utan tid sen om Dr D vill du ska ta fler dropp ET veckan.
  • mom2012
    pink lily skrev 2015-11-05 18:01:54 följande:

    Ledsen att jag ockuperar tråden med mina problem, men kanske betyder mina synpunkter erfarenheter andra kan lära av :) Jag verkade ha dragit rätt slutsatser genom att lusläsa och jämföra värden o behandlingar i tråden: höga lymfocyter är det som oroar Dr D, mina höga leukocyter o neutrofila verkar inte spela roll. Fck veta att min kropp är lugn, inga IL före ET. MEN, fick nu veta att ska ta IL samma dag som ET. Jisses, stressen tillbaka. Ivfkliniken tveksamma att hjälpa, endast om jag kan övertyga med info vill de. Kan inte få besked förrän där nere pga tidsbristen mu. Kommit till en punkt när jag tänker att detta får gå som det går. Blir det inte dropp vid ET så får det bli senare. Inte sovit mer än c 4 tim per natt sista veckan pga ändrade o osäkra besked o praktiskt trassel, o resor till Marie. Man är faktiskt inte mer än människa ...


    Känner igen din stress. Men försök slappna av för det kommer bli en lång resa med blodprover och dropp och oro så försök att spar din energi. Jag va också rekommenderad il dropp på FET men det gick inte rent praktiskt så jag tog det dagen efter. Jag gjorde en förberedande behandling med dropp en månad innan så vid FET hade jag som du bra värden. De steg först veckan efter och fortsätter att stiga. Jag fick att jag skulle ta IL dropp va 48 e timma men tex på helger har jag ej möjlighet att få en nål satt. Så det får bli så gott jag kan känner jag nu när den första stressen lagt sig och jag förstår mer nu hyr den den jobbar. Han jobbar mycket med hur man mår för dagen och det fysiska och inte bara på blod proverna. När är det dags för återföring? Stort Stort lycka till!!!!
  • mom2012

    Någon av er som har Lukocyter som skenar iväg och om man ska oroa sig?
    De blir högre för varje vecka på mig. Vid ET hade jag 7,8 och nu idag var de uppe i 14.6.
    Mina Lymfocyter har legat som mest på 3,90 men var denna veckan nere I 3.10. Vid ET va de 2,3.
    Granulocyter är också något som ökar, som verkar följa Lekocyterna. De var 5,10 vid ET och är nu uppe I 10.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!