• mom2012

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Någon som gjort 2 delad IVF over 2 cycler som har erfarenheter att dela med sig av?

  • mom2012

    Lil111 har du några sjukdommar? De rekommenderar att vi med endometrios gör ivf i 2 cykler. Äggplock i ena och åf i nästa. Peny rekommenderar det och så även Dr d.

  • mom2012

    Lill111 vad jag menar är äggplock i en cykel. Totalfrys av dem. Avvakta till nästa cykel och återföra när immunförsvaret är som mest gynnsamt.

    Men hade det hjälpt dig hade dr d tagit upp det med dig. Jag har träffat Peny och hon sa samma sak. Dr d sa samma sak vid konsulation. Men jag hjälpa som sagt endometrios + blodsjukdom + höga nk killer cells och oxitogin (stavningen )

  • mom2012

    Lill111 jag har fått förklarat för mig en gang att om man tar sin antibiotika till frukosten med glas vatten eller jouice så tar man 1 h senare sina mjölkprodukter, yogi eller ngt annat bra. Då är man lite snällare och får fler goda magtarmbakterier att stanna kvar. Men vet inte om det är sant.

  • mom2012

    Lill111 vågar du ta 500 mg per dag? Jag tog 300 mg och jag tyckte jag tog I jämfört med rekommendationerna.

     

  • mom2012

    Jag har lite mediciner over (oöppnade) om någon behöver. Det är enbart melatonin och neupgoen jag vill ha betalt för. Övriga har gått på sjukvårdens högkostnadsskydd. Lägg PM till mig vid intresse.  

    * Generella:
    Synarela


    Suprecur

    Melatonin 3 mg

    Orgalutran

    Ovitrelle

    Lutinus


    Crinone

    * Immune:
    Neupogen injektionsvätska

  • mom2012

    Aylak - berätta gärna mer om din resa!
    Var det 1.a försöket med Immunsupport som lyckades? Egna ägg eller donerade ägg?
    Vad var ditt största problem med immunförsvaret? Höga antal NK killer cells?

    Vi gör vårt första försök med immunsupport, efter att ha gjort 10 misslyckade IVF för syskon.

    Jag önskar så att jag testat immunförsvaret långt tidigare, för jag har haft det på känn ända sedan vi fick vårt 1.a barn. Jag var förkyld varje IVF kring ruvardag 7, men sen plötsligt gick det då jag fick kortsion. Men trots kortison går det inte nu så starkare grejor behövs för NK killer cells mm mm som är galet.

  • mom2012

    Hej på er. Hur tar ni era intralipider. Tar ni dem med extra vätska och under 2 timmar??


    Min vårdcentral kan inte ha mig där I 2 timmar så de gav 100 ml på 1 h utan extra vätska.

    Är det ngn mer som tar bara intralipider utan extra vätska?

  • mom2012

    Min erfarenhet mellan serum och life clinic är att serum ej följer upp med blodprov mm om man vill göra simning i sverige med sin hemklinik.

    Life clinic är sega på att svara just nu. Jag frågade om intralipider i torsdags, inget svar. Han ville ge dem under 2 h 100 ml vätska och 100 ml intralipider. Min vårdcentral gav 100 ml rent på 1 h.

    Hur får ni era intralipider?

  • mom2012

    Jag har gjort 1 intralipidpåse och 1 blodprov nu och resultatet skickat till athen. Hoppas att det inte blir dropp på dropp utan att jag kan hålla det till 1 ggr/veckan. Det är ju lite meckigt ch så gör det lite ont med nålen. Spruträdd har man ju delvis kommit över efter 9 st ivf vid detta laget :)

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!