Inlägg från: GrönaDruvan |Visa alla inlägg
  • GrönaDruvan

    Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!

    Dags att gå upp och snart åka till jobbet... Hade tänkt köra sista lång passet med löpning i helgen (sista innan Gbg varvet), men det ser mörkt ut..har så ont i halsen så jag knappt kan svälja. Blir så less.. Får väl kolla upp så det inte är halsfluss..

  • GrönaDruvan

    Fortfarande inte kunnat träna.... Gör magövningar, men inget annat. 3 cm på måttbandet nu det onda i halsen är något bättre, men rethostan är jobbig. Får se om jag springer eller går runt vårruset på tisdag, känner att jag hellre vill vara i form till stora varvet på lördag! Stackars dig krambjörn tycker ändå du är väldigt duktig och kämpar på!

  • GrönaDruvan

    God morgon! J*kla hosta. Håller på att hosta sönder mig. Blir inget vårruset idag iaf. Åker in, men går väl runt. Jag som längtat och laddat för att springa. Tänk om jag inte kan springa Gbg varvet heller ..... Barnen är febriga, snoriga och deras ögon geggiga..så typiskt det här. Jag blir nästan lite arg. Jag är typ aldrig sjuk och nu, ja nu ska man bli dålig!!!!! Är glad för mina 3 cm runt midjan iaf! Har mätt mig i flera dagar både morgon och kväll, och det är verkligen 3 cm! Har svårt att tro det. Tror mycket det beror på att jag inte småäter, för jag känner mig inte lika uppblåst längre. Jag hoppas dock att det kan vara så att musklerna gått ihop liiiite...? Nåja, magövningarna gör jag lite nu varje dag, men kan ju inte träna något annat! Min frukost består nästan alltid av samma. Har jag lite bråttom blir det havregrynsgröt med linfrön, kanel och banan på... Har jag mer tid äter jag även ett ägg,en smörgås och lite juice...

  • GrönaDruvan

    Har sovit hela natten äntligen, utan att hosta. Inget hostande idag heller. Yes!!!! Mina barn är dock sjuka, men än sålänge sover killarna bra ändå. Lilleman har fått vattenkoppor och hade över 40 graders feber förut,.

  • GrönaDruvan

    Elmina...nyss mätte jag mig runt magen (som jag nästan gör varje kväll nu,för det känns overkligt att jag gått ner lite) för nu tänkte jag att jag nog gått upp igen, eftersom jag inte tränat. Fast nu var det 5 cm helt plötsligt!!!! Va????? Det måste vara ett skämt. Nu handlar det väl enbart om kosten?inte kan väl det gå så himla fort "när det väl börjat" minska? Hur som helst så spelar ju inte anledningen så stor roll, men det känns ju fantastiskt

  • GrönaDruvan
    Krambjörn skrev 2012-05-10 12:26:31 följande:
    Kan någon se om detta ÄR bra mat jag käkar????

    Frukost- ca 1 dl Rysk yogurt, bär, vatten (Har svårt för frukost, kan även vara ägg)
    Lunch- Lax med sallad, Vatten
    Middag- Kycklingfilé med sallad, Vatten

    Mellanmål består av proteindrink       

    Detta är alltså dagens meny! 
    Jag tycker det ser väldigt lite ut, jag hade inte klarat mig på det lilla. Fast jag är ingen expert när det kommer till mat. Nyttigt är det ju iaf!
  • GrönaDruvan
    Mamma060812 skrev 2012-05-11 08:51:26 följande:
    Hej !

    Har följt tråden i tysthet & jag måste säga att du är superduktig !!!! 

    En undran bara, vad är det för slags magövningar du gör ?  
    Hej! 

    Kul att du följt tråden! Kul att du skriver också!
    Jag kan tyvärr inte säga exakt vad det är för övningar jag gör, men det är för att stärka de inre magmusklerna så att de ska gå ihop!

    Sen gör jag även plankan varje dag! 
  • GrönaDruvan

    Imorgon är det dags för Göteborgsvarvet. Har ju inte tränat på över en vecka, och inte löptränat på säkert 1,5-2 veckor, pga ont i halsen och hosta.
    Vi får se hur det går, men jag förväntar mig ingen bra tid  

Svar på tråden Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!