Inlägg från: GrönaDruvan |Visa alla inlägg
  • GrönaDruvan



    Ja, såhär har skillnaden på magen blivit på dessa 8 veckor. Nog ser man lite iaf?Glad
    Tycker själv det syns att magen blivit starkare!

    Detta är "kvällsmagen" som jag kallar det. Det skiljer ca 3 cm på "morgonmagen" och "kvällsmagen"!

    "kvällsmagen" har nu gått från 91 cm till 85 cm (ibland 84 cm).

    Jag är nöjd! Nu ska jag kämpa vidare!{#emotions_dlg.flower} 
  • GrönaDruvan

    Va kul att ni märker skillnad! Jag trodde ju innan de här 8 veckorna att min mage var ett hopplöst fall. Jag har alltså i nästan 2 år trott att det inte går att fixa själv. Jag trodde ända utvägen var en bukplastik, vilket jag är livrädd för, men nu vågar jag faktiskt tro att magen kan bli platt!! Alltså känslan att kunna knäppa byxor som inte gick innan och att se mina fötter är otrolig! Jag börjar se propertionelig (skratta inte, jag vet verkligen inte hur det ordet stavas, hihi) i min späda lilla kropp! Som du skrev krambjörn så känns hållningen bättre också, har ju börjat få lite muskler som håller in maginnehållet!! Tack Elmina för all hjälp, jag kommer för evigt vara dig tacksam! Det är lite svårare att träna på sommaren och speciellt när det är fint väder, när man bara vill lata sig, men ska verkligen fortsätta!

  • GrönaDruvan

    Hur mycket grädde äter du? Vad använder du det till? Lite grädde är ju ingen fara, men det finns ju alternativ. Tex tycker jag oatleys havregrädde är god! Vad gäller godiset.. Jag är som du..kan inte låta bli om det finns. Tur att varken jag eller mannen brukar köpa hem! Men i helgen har jag ätit en 100g Marabou va tvungen att smaka en ny smak...men det är ju faktiskt så att ju bättre jag äter och om jag äter bra mellanmål,så blir jag inte så sugen på godis! Hoppas vi kan fortsätta peppa varandra här i tråden! Tror vi alla behöver det...?

  • GrönaDruvan

    Tycker inte det låter så klokt att äta banan med ren grädde på kvällen..men det vet du nog redan testa att byta ut grädden mot kesella och strö kakao över? Godis får ni helt enkelt sluta ha hemma, bara till helgen! Vill din man/sambo äta så får han gömma sitt! Äter du inte på några dagar så kommer du inte ha samma sug längre. Kanske tycker du då att banan som man doppar i så mycket grädde låter lika äckligt som jag tycker,hihi.. Här är det nästan alltid naturell yoghurt, jordgubbar och hemmagjord musli som är kvällsmålet. I lördags åt jag lite chips också, men då köpte jag en mini påse med chips, och mannen smakade också! Köpte även ca 15 godisbitar... Ofta behövs bara lite.

  • GrönaDruvan

    Nu har jag varit ute och sprungit en runda, och efteråt gjorde jag lite armhävningar, benövningar och magövningar i trädgården. Gjorde samma härom dagen. Jag börjar känna ett behov av att röra på mig nu, nu känns det inte bara som ett måste. Jag känner mig nästan "äcklig" om jag inte kommer ut och springer. 
    Var på student igår och drack lite vin och åt massa gott, så var verkligen tvungen att springa bort det, hehe 

    Elmina, jag börjar få ont i svanken/ryggen vid plankan övningar nu, varför? Kan det vara för att jag ganska nyss börjat med många olika plankan övningar och det är någon slags träningsvärk? Innan gjorde jag ju inte så ofta plankan som jag gör nu, sen jag fick fler övningar av dig. 

  • GrönaDruvan

    Jag har funderar mycket på bukplastik om jag ska vara ärlig. Innan jag vann den här tävlingen så var jag helt säker på att bukplastik var ända lösningen. Tanken att behöva må såhär dåligt över magen (jag tänker på min mage kostant) är ingenting jag vill leva med. Nu är jag inte så säker längre,för nu känns det som att magen kan gå och fixa! Den har ju faktiskt blivit plattare! Jag behöver inte ha en helt platt mage,men jag vill bara kunna se normal ut och bära kläder på ett bra sätt! Bukplastik är för mig en hemsk tanke. Jag hade antagligen haft en grym dödsångest, och det är en stor operation som faktiskt kan gå fel. Så i mitt fall hade det varit att välja mellan pest eller kolera. Förhoppningen skulle ju varit att operationen skulle gå bra med ett fint resultat, men det finns ju inga garantier. Hade allt gått bra skulle jag aldrig i livet ångra mig, fast hade det gått fel hade jag för alltid ångrat mig. Nu hoppas jag träningen ger resultat, så man slipper tänka på det! Sen kostar det ju grymt mycket pengar också... Med det här inlägget vill jag säga att jag är inte emot bukplastik,men jag hoppas aldrig behöva göra det. Sen tror jag vissa väljer "den enkla,snabba vägen", istället för att försöka med träning!

  • GrönaDruvan
    Underbar skrev 2012-06-07 16:11:53 följande:
    Du behöver ju ingen bukplastik som inte har något överhäng. Min mage t ex ser hundra resor värre ut än din, med bristningar och slapp hud...en mage som putar och är degig och har överhäng. Jag skulle hellre se ut som du. Men alla har vi ju våra hjärnspöken och det är alltid värst för oss själva. Jag skulle dock gärna byta med dig.
    Fast jag har ju så delade muskler och har värsta putet. Knäpper jag byxor så hänger magen jättemycket över. För att byxor ska sitta skönt i midjan om jag inte har korsett, så får jag ha 32-33 och jag har 26/27 i benen.... det går ju inte... Jag får alltid gå med korsett om jag har byxor. Det är varmt!!!

    Jo, det är nog så att man alltid tycker man själv har det värst. Jag tycker tex det ser bättre ut om man är lite överviktig och har degig och slapp mage, det "pasar" ju liksom till kroppen, om du förstår vad jag menar. Jag är ju en vandrade oliv på en pinne! Ser ju helt skevt ut...Rynkar på näsan 
  • GrönaDruvan

    Vilket grymt resultat Ma ch!! Du ska vara otroligt stolt!! Jag bara undrar lite..du kan inte haft så väldans delade magmuskler innan du satte igång med träningen? Det ser inte så ut, och det hade i min värld känts omöjligt att få ett sånt resultat på så kort tid med väldigt delade muskler. Hur som helst är det grymt jobbat!!! Nu känns det lite som att jag borde fått bättre resultat också min mage har gått upp några cm igen,men jag hoppas och tror att det är en kombination mellan PMS och att det varit en otroligt stressig helg. Jag mäter magen varje dag, har blivit som en tvångstanke, och jag antar att det är där felet ligger.... Ibland är man ju mer svullen. Jag vill så gärna få platt mage..nu!!!!

  • GrönaDruvan

    Tjoho... Nu var visst magen lika "platt" igen. Då måste det varit för att jag stressat ihjäl mig hela helgen! Känns ju bra. Synd bara att min mage är så känslig för stress och fel mat...

  • GrönaDruvan

    Heja dig Boosse! Va duktig du är! Jag vet tyvärr inte vad det beror på att dina ben känns så, men för många år sedan var jag med om något liknande. Jag började träna rätt mycket och hårt, och en dag så va det precis som om kroppen sa ifrån. Hur mycket jag än ville träna så gick det inte så bra. Jag var så seg i kroppen. Det höll i sig länge! Han som jobbade på gymet sa att det kan bli så om man går från ingen träning till stenhård träning direkt. Fast jag vet inte jag...men så sa han

  • GrönaDruvan

    Puh... vad duktiga ni alla är. 
    Jag har helt tappat det. Inte tränat nåt på 2 veckor förutom lite magövningar.
    Semester nu och det är svårt att motivera sig att träna. Äter som en kratta.

    MEN jag är strax på banan igen!  

  • GrönaDruvan

    Ni kanske kan starta en egen tråd om operation av magen? Denna tråden handlar ju faktiskt inte om det. Denna tråden är (var) en tråd där man kunde få tips och råd om träning och kost.

    Tror ni inte på träningen så behöver ni ju inte läsa här inne? 

  • GrönaDruvan

    Jag förstår fortfarande inte varför ni inte tror att jag ansträngt mig? Det ät väldigt tråkigt att läsa att folk tror det, och jag ber tusen gånger om ursäkt för att jag vann.
    Dumt av mig att börja skriva här igen. Fortsätt ni med erat snack. 

Svar på tråden Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!