Inlägg från: GrönaDruvan |Visa alla inlägg
  • GrönaDruvan

    Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!

    Jag får inte ge ut de övningar jag gör. Klart jag vet vad jag gör, hihi Kan ju se om Elmina möjligtvis vill lägga ut någon film på någon av övningarna...

  • GrönaDruvan

    Det gick bra! Jag kände att det gick så bra första milen! Sen var det jobbigt mellan 10-15 km (alltid jobbigt där, tråkig och jobbig sträcka!) sista halvmilen gick på ren vilja, hade grymt ont i rumpan och benen, men det kändes bra ändå, för jag sprang (jogga) nästan hela tiden. Blev lite förvånad att jag inte kom i mål på bättre tid, men jag är ändå väldigt nöjd! Sprang i mål på 2.20 (snittid på ca 6.20 Per km) och förra året sprang jag in på 2.33... Min bästa tid ligger på 2.08, och jag hade ju velat slå det, men jag får satsa på nästa år

  • GrönaDruvan

    Midnattsloppet ska jag springa i augusti, och i september blir det Lidingöloppet! Måste ha några mer mål, annars ger jag lätt upp löpningen!

  • GrönaDruvan

    Hur går det för er andra? Själv är jag fortfarande inte människa efter helgen. Har inte ens orkat göra magövningarna på flera dagar ..... Efter jag sprang varvet åkte jag direkt till fest. Sen dansade vi i flera timmar och kom hem vid 4 på morgonen.. Sov ca 2-3h bara och var sen uppe hela dagen efter. Kan säga att så trött som jag var igår och idag va lägesen jag var... Hade kunnat sova i 100 år tror jag...zzzz

  • GrönaDruvan

    Hahaha..här går det väääldigt sakta. Har ju dessutom inte tränat så mycket det sista pga olika saker. Förvänta er inga stora förändringar. Lägger upp bild när de här 8 veckorna är slut! Midjemåttet är lite mindre, men annars ser jag inga förändringar direkt. Känner mer än det syns.

  • GrönaDruvan

    Jo du Underbar.. Det kallar jag visst påhopp. Jag ska berätta att den här tråden var helt frivillig för mig att starta, det var inget tvång bara för att jag vann tävlingen. Hur ville du att personen som vann skulle vara/bli för att uppfylla dina krav? Skulle jag vara fet? Skriva 10 inlägg om dagen? Lägga upp bilder varannan dag med en stooor förändring på varje bild? Sorry..jag är mänsklig. Jag lider av enormt delade magmuskler och mår otroligt dåligt över min mage. Bara för att man inte har fett eller är överviktig så är det inget lyxproblem man har. Jag är ledsen att jag inte tränar när jag är sjuk. Vad mer kan jag göra än att träna 4 pass i veckan och göra magövningar 2-3 ggr om dagen för att göra sådana som dig nöjda? Jag är ingen superwomen, jag kan tyvärr inte hjälpa att det inte märks så mycket på mig än, än några cm runt midjan. Det var även frivilligt för mig att lägga upp bilder,och du kanske inte förstår hur olustigt det är att visa sig för alla fl medlemmar? Nu känner jag för att lämna denna tråd. Jag kämpar på med mitt tränande ändå och önskar er andra lycka till.

  • GrönaDruvan
    Underbar skrev 2012-05-24 20:44:40 följande:
    Jag har fått en känsla av att du inte är så motiverad bara, sen hur du tolkar det är upp till dig. Det du antar att jag tycker kanske egentligen är vad du själv tycker? 
    Som sagt, det enda jag tänker är att du inte känns så motiverad...jag kan ju ha helt fel, eller så slog jag huvudet på spiken...bara antaganden.
    Varför tycker du inte jag verkar motiverad? Förklara! För det är jag. För att jag inte skriver mycket i tråden? Vad vet du vad jag gör egentligen?
  • GrönaDruvan
    Underbar skrev 2012-05-24 20:45:41 följande:
    Och om jag inte är blind så är det en forumvärd som startat just denna tråd.
    Ja, det är det. Fast jag blev tillfrågad om jag ville vara med och starta en. 
  • GrönaDruvan
    Ingen som du känner skrev 2012-05-24 16:15:27 följande:
    Men äsh! Ta inte åt dig.
    Du kämpar ju på skitbra. Hejja hejja Skål
    Och jättebra att du delar med dig och startade denna tråden, för då får ju alla en liten del av vinsten  Cool
    Tack!Hjärta

    Precis, alla får ju en del av vinsten egentligen!

    Har precis varit ute på en löprunda och gjort lite styrkeövningar och magövningar.... och tänka sig, det hade jag ju inte skrivit om det inte var för detta.
    Så ni som inte tror att jag tränar och är motiverad, kan ju sluta hänga i tråden. 

    Får se om jag fortsätter eller inte. Känns ju inte så kul när folk är avundsjuka och bittra. 
Svar på tråden Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!