Inlägg från: GrönaDruvan |Visa alla inlägg
  • GrönaDruvan

    Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!

    Mina söner lägger sig brevid mig när jag gör mina magövningar också, och försöker härmas! Äldsta sonen säger att han ska träna när han blir stor och så visar han hur fort han kan springa!! Hihi

  • GrönaDruvan

    Krambjörn....stackarn. Kämpa på ändå! Du ska se att det kommer! Det går inte så bra för mig heller...trodde jag skulle märka mycket mer. Fast jag märker iaf, och det gör att jag kämpar vidare, för min mage SKA bli platt!! Du kanske ska ta hjälp av Elmina? Om jag inte minns fel tar hon 750:- första månaden och sen 450:- i månaden. Då lägger hon upp personligt träningsprogram och matmeny till dig? Inte för att jag ska göra reklam på något sätt, men hade jag vetat det tidigare så hade jag tagit hjälp innan! Jag vet ju inte exakt hur det funkar eftersom jag vann detta, men gå in på hennes blogg eller så kanske Elmina kan svara här om hon vill... Ge inte upp nu iaf krambjörn!! Jag hejar på dig!!!

  • GrönaDruvan

    Det har hjälpt mig jättemycket att skriva hur jag äter! Jag gjorde det i 2 veckor och vilken koll man fick! Nu vet jag nästan precis vad jag ska undvika för att inte få uppblåst och gasig mage! Helt klart var det småätandet som skapade detta!

  • GrönaDruvan

    Hej alla! Var några dagar sedan jag skrev... Helgen har varit känslomässigt utmattande. Den mesta energi har gått åt till att tänka, fundera, gråta.. Så, träningen har inte varit prio ett. Körde ett halvdant styrkepass i lördags, och tanken var att löpträna igår, men det blev en lång promenad med ena sonen istället, med lite lekparkshäng. Nu är det ny vecka och nu kör vi igen!!! Idag blir det jobb 11-23, så någon träning idag blir det ju inte... Har inte funderat än på hur jag ska lägga upp det i veckan, då jag haft tankarna på annat håll. Imorgon ska jag sätta mig och gå igenom det. Ha en bra Valborg allihop!

  • GrönaDruvan

    oj oj oj... håller med dig krambjörn. Man känner sig ju ännu fulare när man ser dessa fina magar!! Kul för er dock att dom är fina tjejerGlad

    Min vecka ska se ut såhär..

    MÅN - Vila
    TIS - Vila
    ONS - Löpning
    TORS - Styrkepass
    FRE - Vila
    LÖRD - löpning eller styrkepass
    SÖND - Löpning eller styrkepass 

    För tillfället känns det inte så bra med nånting. Tycker mig inte se några resultat och mår allmänt skit. MEN det ska jag se till att vända snart!!!!!!

    Jag vill så gärna bli av med min fula mage!!! 

  • GrönaDruvan

    Nelia..såklart ska du visa upp din fina kropp! Är jätteglad för din skull, och kanske behöver man se sådana bilder för att kämpa på mer!?Hade faktiskt varit kul att se en före bild också, så hittar du en får du gärna lägga upp den! Du ska hur som helst vara stolt!!

  • GrönaDruvan

    Fast vart har vi skrivit att ni inte får vara med??? Hm...ingenstans va?? Klart ni får vara med. Att vi mår dåligt över att ni har fina kroppar betyder väl inte att vi inte tycker ni ska vara med här?

  • GrönaDruvan

    Ja, bara roligt om fler hänger på! Jag tillhör ju inte heller skaran som behöver banta bort kilon, snarare tvärtom! Däremot vill jag bli av med magen!

  • GrönaDruvan

    Har nyss kommit hem från en kort löprunda. Försökte springa fort iaf. Fick ont i benen och det onda i halsen jag vaknade med imorse blev inte bättre direkt. Vill inte bli sjuk nu! 6 dagar kvar till vårruset och 10 dagar till Gbg varvet.. Får inte bli sjuk!!!!!!

Svar på tråden Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!