Inlägg från: GrönaDruvan |Visa alla inlägg
  • GrönaDruvan

    Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!

    Hej alla! Vad duktiga ni är! Ni kämpar på! Har bestämt mig för att fortsätta skriva i tråden. Huvudsaken är ju trots allt att jag vet vad jag gör! Jag tränar ju inte för någon annans skull! Vet dock inte om jag ska skratta eller gråta. Vägde mig idag för första gången sen start. Har gått ner 2,5 kg... Jag vill inte gå ner i vikt ... Hade det bara varit mage som försvunnit så är det ok, men tyvärr känner jag ju att mina redan för smala ben, blivit smalare.. Har trots allt bestämt mig för att köra vidare som vanligt ändå,och verkligen satsa stenhårt på att bli av med magen! Benen får jag lägga fokus på senare. Jag läser att ni gör massa sit ups... Ni vet väl att det inte är bra att göra det om man har delade magmuskler? Det kan förvärra "glipan". Plankan är ju suverän. Har gjort 3 plankor idag, och ska göra lite övningar + planka innan läggdags snart.

  • GrönaDruvan

    Nu ska jag köra plankan och magövningar i en halvtimme,innan det är dags för att jobba! Elmina..jag vill gärna ha några ben och rump övningar också! Min rumpa behöver definitivt tajtas till,den hänger ju så det är inte klokt!! mer mellanmål ska jag försöka få in och olivolja ska bli mer av!!

  • GrönaDruvan

    Oj, ut och röra sig kl 3 på morgonen? Morgonpigga? Hihi.. Jag avslutade kvällen igår med omröstning i Melodifestivalen och samtidigt gjorde jag 3 plankor och lite magövningar! Idag är det jobb 10-21, men hinner nog med lite övningar innan och får såklart göra ikväll när jag kommer hem också! Cicci87..tråkigt det som hände. Tror vi alla varit i den sitsen. Det var ju inte många veckor sedan jag hörde det. Skaka av dig det och fortsätt kämpa! Jag märker att jag blivit mindre pga att byxor börjar hänga mer. (inte så kul att de blir större i benen,men kul att jag får dra upp de i midjan! Tänker främst på jobb byxorna! Får nog snart knäppt knappen i midjan, hihi

  • GrönaDruvan

    Man kan visst ha delade magmuskler långt efteråt. Vissa får aldrig ihop musklerna. Det var 2 år sedan jag födde sista barnet,och jag har väldigt delade magmuskler. Givetvis går det att få ihop om man tränar jättemycket (vilket jag försöker nu), men många väljer ju att operara ihop. Så visst kan putmage bero på delade magmuskler. Jag har läst att det är större risk att få delade magmuskler som vägrar gå ihop om man fått barn tätt, för då kaske inte musklerna gått ihop sen graviditeten innan. Jag blev gravid när äldsta var 7 månader och mina muskler hade inte läkt, och då blev resultatet en glipa där jag fick ner hela handen

  • GrönaDruvan

    Jag har 1 vecka kvar på mina 8 veckor! I slutet av veckan kommer en bild på mig. Troligtvis syns det lite iaf, för det är ju några cm mindre. Jag kommer fortsätta träna på samma sätt efter också, och lägger upp en bild i slutet av sommaren också om tråden fortfarande lever då!

  • GrönaDruvan

    Skrattade lite lätt under dagen..alltså,hur gör ni för att träna när barnen är omkring? Har ju varit hemma idag med barnen och har flera gånger gjort lite magövningar. Barnen börjar direkt att säga -vill också träna och så härmar dom det jag gör. Det är så gulligt. Dock vill dom också gärna sätta sig på mig, speciellt när jag gör plankan! Tror inte jag lyckats göra en planka idag utan att dom ska börja busa! Kan ju inte låta bli att små le.. Inte lätt att få till tid att göra sina övningar när man har barnen själv!

  • GrönaDruvan

    Jooohanna! Kul att du hittat hit! Jo, jag kämpar på! Märker stor skillnad på magen nu! Det är 4-5 cm som försvunnit och magen har liksom fått en annan form. Känner på byxor att den förändrats. Har en bra bit kvar, men jag ska kämpa tills den är platt!! Om du lägger dig ner på rygg och lyfter huvud och axlar litegrann från marken så spänns magen och du ska då kunna känna om du har delade magmuskler! Jag brukar känna vid naveln ungefär. Du kan ju även se om magen blir som en "limpa" när du reser dig upp. Jag kör stenhårt med mina magövningar och plankan 2 ggr om dagen, och oftast gör jag lite övningar och nån planka fler gånger också. Lite när tiden finns liksom.

  • GrönaDruvan

    På "morgonmåttet" är det nu 7 cm mindre. Helt sjukt. Magen är nästan platt på morgonen. 7 cm är ju jättemycket...svårt att tro att det har varit så mycket mage mellan magen och måttbandet nu...

  • GrönaDruvan

    6-7 cm på "kvällsmåttet" ocksåGlad

    Idag har jag gjort magövningar på morgonen, styrkepass+lite magövningar på dagen, en kort löprunda på 20 min nu ikväll med sista biten intervall och nu innan läggdags blir det magövningar igen.

    Mina magövningar tar alltid 10-15 min, för jag kan inte låta bli att göra många olika övningar...inte bara 3 st som "jag ska göra"....

    Alltså, känslan att äntligen se mina fötter när jag står upp, är fantastisk!!Skrattande hihi

  • GrönaDruvan

    Jag mår lite dåligt att behöva lägga upp ett kort på mig. Mest för att det inte är så stor skillnad som jag hade trott och många därför kommer tro att jag inte ansträngt mig.. Jag märket jättestor skillnad, men frågan är om det syns? Har inte jämfört mig med första kortet än... Ikväll kommer en bild. Jag har märkt mest det senaste,så jag ska fortsätta och fortsätta och fortsätta!

Svar på tråden Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!