Inlägg från: Anonym ("Micke") |Visa alla inlägg
  • Anonym ("Micke")

    Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad

    Anonym (?) skrev 2013-11-06 18:55:26 följande:
    Det låter mer som om du har resignerat än att du faktiskt mår bra.
    kanske det....tillfreds eller sansad är väl ett trevligare sätt att uttrycka det?
  • Anonym ("Micke")
    Cuddles skrev 2013-11-06 22:38:26 följande:
    TS, tänk efter nu om du verkligen vill ha det såhär i resten av ditt liv. Förmodligen har du redan tänkt eftersom du gjorde inlägget. Var jag i din situation hade jag aldrig accepterat det som hänt utan det hade varit skilsmässa direkt. Det finns ett liv efter äktenskapet, och det kan bli ett ganska bra liv med värme, mys och sex. Det kan ju vara så att du vaknar till liv igen Flört
    Jo..jag vill ju det. Jag vet hur jag hade det innan och dit vill jag inte igen. Det jag har nu är så mycket bättre än huret var då. Då mådde jag riktigt dåligt...nu inte alls. Så hur svårt är det att välja?

    Sen att livet skulle bli så mycket bättre i en annan relation (som  många här vill försöka få mig att tro) är väl ytterst hypotetiskt. Visst...kanske.....eller kanske inte (troligtvis inte). 
  • Anonym ("Micke")
    johnhenryIV skrev 2013-11-07 05:46:22 följande:
    Micke, din öppnande post inleder du bl.a. med; "här har ni ännu en looser som blir bedragen av sin fru". Efter detta följer ett avsnitt där du resonerar kring utvecklingen när ni skaffade barn, köpte villa osv. så avtog samtidigt sexlusten - åtminstone för hennes del, trots att du önskat annorlunda. Sedan beskriver du hennes otrohet, att ni inte har haft sex på två år och att du inte riktigt vet hur du ska hantera allt detta. Du avslutar med "Jag känner mig sårad. Jag känner mig lurad. Jag känner mig kastrerad, förminskad, hånad och väldigt väldigt omanlig. Ovärdig. Pinsam. Samtidigt känner jag också en form av upprymdhet som jag inte begriper mig på. Jag känner en spänning i det här".

    - Jag vet inte med dig, men för mig låter detta som någon som ropar (eller snarare ropade) på hjälp. Eller?

    Det är givetvis inte en majoritet som plågar sig igenom dessa 65 sidor med diverse inlägg för att ta reda på hela utvecklingen, utan de läser gissningsvis de inledande sidorna i tråden för att sedan hoppa till den sista sidan. Väl där upptäcker där att du fortfarande hänger med din fru, att hennes sexuella aktiviteter nu på ett sätt kontrolleras (du vet om det och har godkänt detta) och på ett sätt eskalerat bortom all kontroll då hon nu har sex med flera olika män.

    Detta är tror jag är svaret på din citerade frågeställning ovan.
    Du har antagligen rätt i dina två slutsatser
  • Anonym ("Micke")
    Anonym (bedra sig själv) skrev 2013-11-07 18:33:31 följande:
    Ursäkta att jag lägger mig i.
    Nu har jag inte blivit bedragen, däremot miste jag min fru för många år sedan.
    Det jag kände efter detta var att jag aldrig kunde bli kär igen. Jag blev impotent och kände överhuvudtaget ingen lust till något som helst.
    Jag fann mig i situationen och förberedde mig på ett liv i ensamhet.
    Men se mot förmodan träffade jag en kvinna. Jag var livrädd för att vara tillsammans med henne tå jag var övertygad om att jag inte kunde på fräs på grejerna.
    Men vad hände, det funkade och har funkat sedan dess.
    Vad är min förklaring? Depression.
    Jag har varit deprimerad efter detta och då kommer problemen tillbaka. Det tar tid att komma över stora sorger. Du bär också på en sorg, fast av annan karaktär och jag är tämligen övertygad om att du visst kan ha sex med någon.
    Du har förlorat din fru till en annan och kan inte släppa detta. Men jag är helt övertygad om att det skulle funka om du fick rätt behandling och kunde inse att din fru faktiskt har lämnat dig, trots att hon lever.
    Hon vill ha kakan och äta den samtidigt som hon gör bådadera. Du är "änkling" och överflödig och får nöja dig med att titta på kaksmulorna som din fru lämnar efter sig.
    Min förra fru älskar mig fortfarande där hon nu kan antas befinna sig. Men det går inte leva med de tankarna resten av livet.
    Det är lätt för mig att sitta här och snacka men jag är ganska övertygad om att du befinner dig i en depression. Jag tycker mig läsa mellan raderna att du gett upp.
     
    Först...låt mig fullt beklaga din förlust av din fru. Jag förstår att du höll och fortfarande håller av henne.

    Med det sagt så måste jag också säga emot dig i ditt övriga resonemang. Du tar ut svängarna rätt friskt i att jag har förlorat min fru, att jag bara har smulorna kvar, att jag befinner mig i en depression. Från min synvinkel (som faktiskt lever i det här) ter sig verkligheten väldigt annorlunda. Men visst...de åsikter som var och en har om saker och ting är ju formade utifrån sina egna erfarenheter, preferenser och allt det man bär med sig i sitt bagage. När man lever ett liv där vissa saker ingår (ex. sex) och på ett sätt att det berikar tillvaron så utgår man ju naturligtvis att så skall det vara. Det är normen och de som inte fyller ut den mallen är avvikande. Det som avviker är därmed fel och borde rättas till. Jag behöver nog inte rada upp alla möjliga exempel på detta (kulturer, religioner, sexualitet, politik osv osv osv).- 
  • Anonym ("Micke")
    Anonym (Avundsjuk) skrev 2013-12-06 12:31:04 följande:
    Hittade den här gamla tråden av en ren slump och kunde inte låta bli att läsa och kommentera. Erkänner att jag inte läst allt, bara TS inlägg...

    Jag kan inte låta bli att bli avundsjuk på din fru! Inte för att jag för allt i världen skulle vilja leva hennes liv, jag skulle aldrig kunna vara med någon annan man, än den jag lever med och älskar. 
    Däremot för att hon verkar ha en helt fantastisk make! En man som faktiskt sätter hennes välmående först i alla lägen! 
    Väldigt ovanligt med människor som vågar hålla fast vid kärleken, som offrar av sig själv för andra och som dessutom vågar tänka "utanför ramarna" för att den man älskar ska må bra!
    DU ÄR UNIK!
    Ville bara säga det....
    Jag hoppas att du har fel om att jag är unik. Vill inte tro att det är så
  • Anonym ("Micke")
    Anonym (Undrande) skrev 2014-03-13 22:20:42 följande:
    Hur går det Micke?
    Ja...vad skall man säga? Lite har det väl hänt sedan sist....det känns som en evighet sen jag uppdaterade här. Men i stora drag så lever vi på samma sätt som förut. Tillsammans som väldigt nära och kära. Men hon har sitt sexliv med andra. Eller med en annan främst. Även om hon har haft sex med fler även den sista tiden så verkar det vara främst en man som hon har som fast älskare nu. Och dom träffas väl ett antal gånger i månaden. Kanske ett 10 tal tillfällen eller nåt. Ibland sover hon borta och ibland är hon bara borta en halv dag. Kan vara en söndag eller en vardag eftermiddag + kväll i mån hennes situation på jobbet medger. Det har hänt också att hon tillbringat en hel helg med mannen och då har det i regel varit i samband med någon konferens. Hans...eller hennes.

    Men mellan oss har inget förändrats i fråga om hur vi möter varandra och i fråga om närhet. Vi är lika förtroliga och uppriktiga och jag känner att hon trivs med mig och i vårt förhållande. 

    Det som möjligen har tillkommit sedan jag skrev här senast (tror jag) är att nu finns det några till som känner till hennes arrangemang. Några av hennes kollegor (blev väl tydligt på någon av konferenserna) och även ett av våra gemensamma bekanta. Ett par vi umgås med ibland. Min fru berättade att hon råkade träffa dom tillsammans med sin älskare när dom var ute på en konsert. Och sen tillbringade dom fortsättningen av kvällen tillsammans alla fyra på en restaurang. Hennes kollegor träffar jag ju inte själv med det här paret träffar vi ibland. Men frågan har inte kommit upp eller inget har påtalats eller frågats. Men min fru har berättat att "dom vet".
  • Anonym ("Micke")
    Drömtjejen skrev 2014-03-18 18:14:55 följande:
    Men herregud. Hur står du ut? Vad får du ut av detta? Närhet? Sanslöst, ursäkta men hur kan du tycka att detta är okej?
    Tja...som jag skrivit i tråden otaliga gånger. Jag får gemenskap och kompanjonskap. Vänskap och kärlek och samhörighet. Jag vill inte vara utan det.
  • Anonym ("Micke")
    Anonym (frågande!!) skrev 2014-03-19 02:29:57 följande:
    ...............Ts och hitta ngn som uppskattar OCH vill ha sex med dig! Om det inte är så att du verkligen trivs med denna förnedring, då får du lägga ner med att posta fler inlägg i denna tråd!
    Förnedring? Jag tydligen är det så många här uppfattar det här. Jag väljer att tänka annorlunda. Det är en bra livsstrategi. Man kan välja hur man ser på saker och ting. Mitt liv tog en vändning jag inte hade tänkt mig för 20-25 år sedan, och jag anpassar mig därefter. Svårare än så är det inte.

    Många här har en naiv och romantisk tro på att om man inte får precis allt i ett förhållande så är det bara att bryta upp för då kommer man garanterat att få det i nästa förhållande. Som naturligtvis väntar med öppna armar runt hörnet. Så är det naturligtvis inte.
  • Anonym ("Micke")
    Anonym (insikt) skrev 2014-03-21 20:13:30 följande:
    Fast Micke - nu handlar det ju faktiskt inte alls bara om sex längre. Nu handlar det om att hon har ett fast förhållande med en annan man vid sidan om dig. Din fru verkar ha tagit steget mot ett polygamt förhållande - men du verkar inte riktigt ha hängt med i svängarna och förstått det.

    Är det detta du vill ha? Var det verkligen det du gick med på?
    Jo...det är nog egentligen sex som är det centrala för henne. Jag har förstått att hon inte är intresserad av några fler sociala aktiviteter i öppenhet utan hon vill bara ha sex.

    Och jag är som du förstår inte bekväm heller med att alla skall veta om vårt arrangemang.
  • Anonym ("Micke")
    molly50 skrev 2014-03-19 09:17:36 följande:
    ...Du stannar kvar hos din fru och låter henne behandla dig mer eller mindre som en dörrmatta,i hopp om att hon ska stanna kvar.
    Du beskriver er relation som en vänskap med kärlek och värme. Det kan du väl likaväl få hos någon av dina vänner.
    Jag upplever inte mig som en dörrmatta. Och visst får jag närhet och vänskap av mina vänner. Men det är ändå något annat med samvaron med min fru.
    Jag vet att du har skrivit att du är asexuell i nuläget,men jag tycker inte det är för mycket begärt att hon visar dig så pass mycket respekt att hon åtminstone inte visar sig öppet med sina älskare ändå.
    Hon har sagt att hon inte skall göra så igen
Svar på tråden Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad