• Anonym (Lillejag)

    Din sämsta julklapp! Fått el givit själv.

    Har du givit någon " helt fel" julklapp eller själv fått någon som du helst hade varit utan? Berätta här.

    Själv lyckades jag förväxla 2 paket så jag lyckades ge min bror ett hundben i oxhud och min hund manschettknappar. Vi firade jul på varsit håll och min bror öppnade sina först. Han funderade en bra stund (han har ingen hund) innan han ringde och sa: jag ger upp, kan inte komma på vad du menar så berätta nu varför jag fått ett hundben? Vad du än gjort så hoppas jag att du inte har skaffat mig en hund?!

    Vi har skrattat många gånger åt min miss och den julen glömmer vi inte. ( hunden ville inte ha manshettknapparna så vi böt tillbaka benet).

  • Svar på tråden Din sämsta julklapp! Fått el givit själv.
  • viktorjohan

    Inte jag, men lillbrorsan fick en bok i julklapp av mamma och pappa. Han var 8 år gammal och mer vild än tam. När han med besvikelse konstaterat vad paketet innehöll utbrast han: "va fan ska jag med en bok till, jag kan ju redan läsa". ha ha ha

    Idag är han högutbildad och framgångsrik chef.

  • Fia 28

    Kommer faktiskt inte på en enda dålig julklapp. Det sku vara vinflaskan som man ibland får från jobbet eller nån avlägsen bekant. Jag dricker bara vin under pistolhot.

  • Anonym (Ooups)

    När jag var tonåring var jag bjuden på födelsedagsfest hos en kompis. Hade glömt bort att köpa present och hade dessutom inga pengar. Berättade för min mamma och hon sa ingen fara, välj något från min lilla samling av presenter jag köpt till sådana här tillfällen. Valde en ljusstake. Slog in och gav till henne. Efteråt kollade jag på den igen och tittade på undersidan. Jag hade glömt att ta bort prislappen. Visade sig att min mamma hade köpt den på rea för 10 kronor. Hahaha:)

  • Pirum

    Ett ex gav mig en förskärare från Coop i julklapp med motiveringen att den skulle vara bra för mig att ha om det skulle ta slut mellan oss eftersom knivarna vi använde var hans. 

  • Theta

    När jag var 12 så fick jag ett tärningsspel av min bonuspappas syster. Haha, blev så jäkla besviken.

    Året efter så fick jag en fotfil & 1 flaska balsam som kostade 5 kr stycket i ullared. Japp, prislapparna satt kvar.

  • Anonym (39)

    När jag var i 15-årsåldern var det en jul som var riktigt jobbig. Det året firade jag jul med min pappa och bonusmamma och min halvsyster. Av dem fick jag sex glas från ICA. Samtidigt fick min lillasyster (som var ca 5 år) slalomutrustning, längdåkningsutrustning, ny säng och ny lampa. Orättvisan i det sved, kan jag säga. Det gjorde inte så mycket att jag fick glas, men att min syster fick så oerhört mycket mer, helt utan anledning har jag fortfarande svårt att förstå och förlåta. Hur tänkte de egentligen?

    Orättvisorna har för övrigt fortsatt, men nu är jag vuxen, så nu är jag bättre rustad att ta det.

  • Anonym (Lillejag)
    Anonym (P) skrev 2015-11-24 11:13:41 följande:

    Förra året fick jag en diskborste och en disktrasa som det stod "Du är så söt när du diskar" på av min svärmor.

    wtf liksom?


    Oj! Det skulle jag tagit riktigt illa vid mig av. Otroligt fräckt!
  • Anonym (Ex-fru)

    En gång firade jag jul med min ex-makens familj.Jag fick inte en enda julklapp ,när alla andra fick det.Kände mig värdelös och det tyckte dom nog ochså.Nu är vi skilda skönt att slippa den knäppa familjen.

  • Anonym (Ex-fru)

    En gång firade jag jul med min ex-makens familj.Jag fick inte en enda julklapp ,när alla andra fick det.Kände mig värdelös och det tyckte dom nog ochså.Nu är vi skilda skönt att slippa den knäppa familjen.

Svar på tråden Din sämsta julklapp! Fått el givit själv.